سلام رامبد جان عزيزم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... يك سوال ديگه
....
اول به اينجا برو ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا بخون و بخند![]()
..... بعد هم نظرت رو بگو ؟ بعد هم بگو آخرش ورلد يا ورد ؟
![]()
![]()
متشكرم..... فدات بشم عزيزم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... يك سوال ديگه
....
اول به اينجا برو ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام رامبد عزيزم فدات بشم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... خوبي ..... همينطور سلام خدمت Miss.MONICA اميدوارم حالتون خوب باشه
![]()
![]()
....
سلام دل انگيز ... خوبي؟ .....
سوالهاي من :
1- رامبد جان از درايوهاي هاردت كدومشون تا آخر پر هست و ديگه جا نداره ؟![]()
درايو M
2- بيشترين محتواي هاردت چيه ؟![]()
همه چي توشه اما بيشتر فيلم و موزيك ....
3- به نظرت چرا اين مونيكا خانم اينقدر به اسمايلي هاي خشگل گير داده ..... ؟![]()
خب ديگه ديده نميتونه با من كل كل كنه دست به دامن اسمايلي هاي خوشگل خوشگل شده ...
متشكرم عزيزم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... فداي تو بشم
![]()
![]()
..... نازتو بخرم گل من
![]()
چاكرتم هستم از نوع دربست ....![]()
1- رامبد جان عزيزم زبان اصفهاني بلدي؟![]()
يه خورده آره ... زبان (لهجه) اصفهاني خيلي باحاله ...![]()
2- رامبد جان براي خانمها عبارت Mrs درسته يا Miss ؟![]()
والا فكر كنم Miss درستر باشه ...![]()
رامبد جان فدات بشم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... قربونت برم
![]()
..... باي
قربانت ... لطف كردي![]()
سلام رامبد جان مومن خدا سلام عزيز...الان كجايي همينجا تو خونمون (كرمانشاه)...آخرين باري كه رفتي قم (پارسال تابستان) ...آخرش امين موجبات اخراج مارو فراهم ميكنه نه عزيزدل سعي كن با كسي درگير نشي حيفه بخدا ...چرا همش مسايل رو توجيه ميكني واسه پيدا كردن يه راه حل...موفق باشي انشا الله ممنون شما هم موفق باشي...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... يك سوال ديگه
....
سلام عزيز دل ...![]()
![]()
![]()
يادش بخير كلا موضوع تاپيك عوض شد با اون پست من .... اما من درست ميگفتم نه ؟؟؟؟
معلومه ديگه ورلد ...جيييگر![]()
![]()
![]()
![]()
قربانت ... موفق باشي![]()
![]()
چشم امر شما رو ی چشم...راستی بگو با این رسولی رو چیکار کنم اصلا دوست ندارم اذیتش کنم...اما...روحیهات منو چطوری میبینی...نمک زیاد میخوری...نبات ماله کجاس...آخرین سفرت به مشهد مقدس...کربلا رفتی...منظورم عتبات عالیات هست...
چشم امر شما رو ی چشم قربون چشت...راستی بگو با این رسولی رو چیکار کنم اصلا دوست ندارم اذیتش کنم سر به سرش نذار
...اما...روحیهات منو چطوری میبینی احتمالا متدين و يه خورده رمانتيك ...نمک زیاد میخوری اصصصصلا ...واسه همينه بي نمكم
...نبات ماله کجاس نميدونم ...آخرین سفرت به مشهد مقدس دوسال پيش ...کربلا رفتی تا نزديكاش
...منظورم عتبات عالیات هست...
سلام مجدد تا نزدیکاش یعنی کجاش...بعدم خیلی دوستت دارم یه دعا بخوای برات بکنم چی بگم...فکر میکنی لباس تنم چیه و چه رنگی...
سلام مجدد تا نزدیکاش یعنی کجاش نيت كرده بودم برم اما تو راه ديپورت شدم...بعدم خیلی دوستت دارم یه دعا بخوای برات بکنم چی بگم لطف داري ... يه دعا كن شايد سر به سنگ خورد و يه آدم درست حسابي شدم ... جدي ميگم ...فکر میکنی لباس تنم چیه و چه رنگی.. احتمالا يه پيرهن چهار خونه رنگ روشن
...
من بازم تشریف آوردم
می بینم که رامبد داره منفجر می شهبابا یه کم مراعاته حاله این پیره مردو بکنید آخه یه کممم انصاف داشته باشین
این بنده خدا با 1000 سال سن که نمی تونه پا به پایه ما تو سرو کله یه بقیه بزنه و شوخی کنه
اونوقت مجبوره بشینه پشته پیسی و این جوری بشه :
کدخدا حالا مامان بزرگ چند تا از بچه هایه خوب شاید باشم اما تک تک بچه هایه p30 نخیر![]()
![]()
![]()
آقا یوسف Miss برایه دوشیزه ها به کار می ره
در مورده اسمایل ها هم پس معلومه تو خیلی کم آوردی کدخدا که یه هو تصمیم گرفتی این همه اسمایل رو دنلود کنی یه شبه
دیدی؟ درست مثله اونوقتااما خدایییش قرار نبود تاپیکه آشناها رو هم منحرف کنم
الان یه دو سه نفری هستن که به خونه من تشنه ان
1- اگه یه روز بینه باجناقت و خواهره خانومت یه مشکلی پیش بیاد و خواهره محترمه یه خانومت باجناقو از خونه پرت کنه بیرون و اونم بیاد دمه دره خونه یه شما و خانومت اجازه نده بیاد تو تو طرفه کیو می گیری این وسط؟
2- اگه خواهرت بخواد با یه پسر دوست باشه تو چه برخوردی باهاش می کنی؟![]()
3- 5 تا از کاربرایه مورده علاقه یه آقا یوسف رو بگو![]()
4- اون دو سه نفری که در مقدمه بهشون به طوره غیره مستقیم اشاره کردم رو نام ببر![]()
5- نظرت راجع به تاپیکایه ونوس چیه؟یادته یه زمانی همه رو منحرف می کردی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)