سلام بنا به درخواست چند تن از دوستان گل پی سی بر ان شدم که یه سری اموزشهای zbrush رو اینجا قرار بزارم
امیدوارم به درد کسی بخوره
ZSpheres 2 Learning Series ZBrush 3.5 Tutorials 1Gb
این اموزش به یکی از کاربردی ترین تکنیکهای sculping در زیبراش میپردازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدZBrush 3.5 - A Comprehensive Introduction646 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدZBrush 3.5 Character Production1.2 GB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDigital Tutors - Sculpting Hard Surfaces in ZBrush 3.5R31.12 GB
Intro to ZBrush 3 UPDATED! Tools and Workflow with Ryan Kingslien +Tools and Workflow with Meats Meier (FULL All 2DVD) 6.13Gbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDigital Tutors: Sculpting a Realistic Bust in ZBrush 3.52.39Gb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدZbrush Tutorial: Sculpting Complex Surfaces in ZBrush227Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدZbrush Tutorial: Sculpty and Creation Basics367Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIntroducing ZBrush by Eric KellereBook 14.2 MB + 2.40 GB DVD
ebook
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDVD
دوستان فعلا اینا رو داشته باشین تا در اینده ایشالا تاپیک رو اپدیت کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط توجه داشته باشین تمام این اموزشها دارای سطح مقدماتی و نهایتا متوسطه هستش که به درخواست دوستان سعی کردم عمل کنم![]()

.gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)