تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 109 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

زنده كردن مرده (موسي)عاديه ؟
    منظورش این بود که محال عقلی نیست وگرنه اتفاق نمی‌افتاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

به نظر من كه ايشون گفتن عاديه حالا بايد خودشون واضح تر توضيح بدن چون وقتي ميگين كه از طريق خدا نيست يعني هر كسي ميتونه اين كار رو انجام بده ويعني عادي.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

زنده كردن مرده (موسي)عاديه ؟
    بله
    طبق تحقیقاتی که من کردم زنده کردن مردگان امری عادی بوده در زمان موسی
    به علاوه اون موقع کسی که برای مثال سرما خوردگی میگرفت مرده حساب میشد و هرکس که درمانش کنه...
    حالا با مخلوط کردن بعضی چیزا و بزرگ نمایی و... میشه همین افسانه هایی که میگن
    میشه گفت بله
    به نظر من كه ايشون گفتن عاديه حالا بايد خودشون واضح تر توضيح بدن چون وقتي ميگين كه از طريق خدا نيست يعني هر كسي ميتونه اين كار رو انجام بده ويعني عادي.
    بله هرکس میتونه این کار رو انجام بده
    به واسطه علم و عقل نه افسانه
    البته شاید هم موسی علمی داشته که ما فعلآ نداریم
    بالاخره باید تمام احتمالات رو در نظر گرفت(هیچ چیزی مطلق نیست!)

4. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

آموزه هاي اصلي اديان در شروع به نوعي مخفي شده وحتي همين علم موسي وحتي آموزه هاي حضرت محمد نيز تا حدودي به دست فراموشي سپرده شده
    مثلا براي من سوال است كه يك شخص مثل حضرت محمد كه وقت خودرا بالاي كوه براي مديتيشن ميگذراند (داخل غار)چرا بايد اين كار را به بقيه توصيه نكند يا حداقل حرفي از سكوت و تنها ماندن نزند و بيشتر به جمع تشويق كند
    موسي هم در تنهايي و مديتيشن با خداوند صحبت كرد ولي من اثري از اين كار در دينش نميبينم
    دوستان لطفا اگه ميشه بدون اين كه بگيد محمد و موسي و .......دروغ گفتن يا تهمت به آنها بزنيد جواب دهيد .

6. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آموزه هاي اصلي اديان در شروع به نوعي مخفي شده وحتي همين علم موسي وحتي آموزه هاي حضرت محمد نيز تا حدودي به دست فراموشي سپرده شده
    مثلا براي من سوال است كه يك شخص مثل حضرت محمد كه وقت خودرا بالاي كوه براي مديتيشن ميگذراند (داخل غار)چرا بايد اين كار را به بقيه توصيه نكند يا حداقل حرفي از سكوت و تنها ماندن نزند و بيشتر به جمع تشويق كند
    موسي هم در تنهايي و مديتيشن با خداوند صحبت كرد ولي من اثري از اين كار در دينش نميبينم
    دوستان لطفا اگه ميشه بدون اين كه بگيد محمد و موسي و .......دروغ گفتن يا تهمت به آنها بزنيد جواب دهيد .
    اون عبادت بود نه مدیتیشن!! پیامبر چه قبل از پیامبری در غار حرا و چه بعد از بعثت تا آخر عمر کار همیشگیش عبادت بود. در کدام دینی بیشتر از اسلام درباره عبادت آموزه وجود داره؟

8. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اون عبادت بود نه مدیتیشن!! پیامبر چه قبل از پیامبری در غار حرا و چه بعد از بعثت تا آخر عمر کار همیشگیش عبادت بود. در کدام دینی بیشتر از اسلام درباره عبادت آموزه وجود داره؟
    من زیاد وارد نیستم ولی اثبات شده نماز که گفته شده ستون دین اسلام هست خودش یک نوع مدیتیشن هست
    متاسفانه تا اسم مدیتیشن و... میاد همه یاد عرفانهای نو ظهور(عرفان نیستن و با هدف این اسم ها رو روش گذاشتن!)میفتن و دروغ و...

10. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من زیاد وارد نیستم ولی اثبات شده نماز که گفته شده ستون دین اسلام هست خودش یک نوع مدیتیشن هست
    متاسفانه تا اسم مدیتیشن و... میاد همه یاد عرفانهای نو ظهور(عرفان نیستن و با هدف این اسم ها رو روش گذاشتن!)میفتن و دروغ و...
    همین طوره
    بستگی داره چی تعریفش کنی!

12. 2 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

هيچ فرقي بينشون نيست
    تا شما حالتي كه در مديتيشن نداشته باشي نمازت هم درست انجام نشده
    يكي از آموزه هاي فراموش شده هم همينه كه پيامبر گفته بود نماز رو با تمركز بالا بخونيد
    بله در هيچ ديني به اندازه ي اسلام روي زياد كردن وكميت عبادات كار نشده ولي كمتر سعي كردن كه كيفيت رو بيشتر كنند
    مثلا بودا بيشترروي مديتيشن كار كرده ولي اينقدر كيفيت رو برده بالا كه ميشه باهاش پرواز كرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هيچ فرقي بينشون نيست
    تا شما حالتي كه در مديتيشن نداشته باشي نمازت هم درست انجام نشده
    يكي از آموزه هاي فراموش شده هم همينه كه پيامبر گفته بود نماز رو با تمركز بالا بخونيد
    بله در هيچ ديني به اندازه ي اسلام روي زياد كردن وكميت عبادات كار نشده ولي كمتر سعي كردن كه كيفيت رو بيشتر كنند
    مثلا بودا بيشترروي مديتيشن كار كرده ولي اينقدر كيفيت رو برده بالا كه ميشه باهاش پرواز كرد
    چنانچه استنباط شما از «مدیتیشن»، «حضور قلب» باشه، من هم مخالفتی ندارم با این گفته
    بله بدون حضور قلب پذیرفته نیست قطعاً
    ضمناً اگر این فراموش شده بود من و شما متوجه این موضوع نبودیم

15. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

چنانچه استنباط شما از «مدیتیشن»، «حضور قلب» باشه، من هم مخالفتی ندارم با این گفته
    بله بدون حضور قلب پذیرفته نیست قطعاً
    ضمناً اگر این فراموش شده بود من و شما متوجه این موضوع نبودیم
    ببینید حضور قلب به نظر من زیاد نمیتونه برای گفتن اون حالت مناسب باشه
    در مدیتیشن شما به هیچ چیز فکر نمیکنید یعنی آرامش کامل و حتی نماز هم باید همین گونه باشد .
    در مدیتیشن شما میتوانید ذکری یا چیزی را تکرار کنید که میشود تقریبا همین نماز ولی باید در عین این که ذکر را تکرار میکنید سعی کنید آرامش به دست بیاورید چون هدف از نماز تقویت روح و رسیدن به آرامش است نه صرفا پرستش خدا
    نماز خیلی نکات ریز دارد که اگر رعایت نشود تاثیر اصلی آن از بین میرود
    الان وقتی به کسی بگویید که وقتی حضرت علی نماز میخواند تیر از پایش کشیدند و هیچ نشد و اصلا به رنگ رخسارش هم فرقی نکرد شک میکنند ولی همه اطمینان دارند که با مدیتیشن میتوان به سطحی رسید که حتی فرو کردن سوزن را هم نفهمید.
    این که شما از حضور قلب خبر داری خود به نوعی فراموشی است یعنی آن چیزی که در ابتدا بوده را فراموش کردی یعنی تصور اشتباه از حضور قلب
    شما وقتی نماز میخوانید اسیر نیستید بلکه بیشترین سطح آزادی را باید داشته باشید ولی اصول را هم انجام میدهید که به نتیجه ی دلخواه برسید
    الان به نظر شما از هر 200نفر که نماز میخواند چند نفر این گونه نماز میخواند ؟!
    آیا این فراموشی نیست ؟!
    ادیان دیگر هم همین طور !
    با این که انجیل تا حدودی تحریف شده ولی من با خواندن چند بند کوچک از همین انجیل واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم ولی مسیحیان خود آنگونه که در جهان شاهد هستیم این آموزه ها را دیگر عمل نمیکنند و کاربه دست کشیش های قرآن سوز افتاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •