خوب پس نرم افزاریه مشکل gps و با آپدیتی که بزودی میاد حل میشه
آیا این اسمش gps ناقصه ؟
شما سعی دارین مشکلات نرم افزاریو بزرگ جلوه بدین!
خوب پس نرم افزاریه مشکل gps و با آپدیتی که بزودی میاد حل میشه
آیا این اسمش gps ناقصه ؟
شما سعی دارین مشکلات نرم افزاریو بزرگ جلوه بدین!
کسی قیمت جدیدی از این گوشی نداره
با گارانتی و بدون گارانتی
!!! با سلام، من سعی کردم که پست ندم تا بلکه صحبت در این مورد تموم بشه و تایپیک به کار اصلی خودش بپردازه ولی مثل اینکه نمیخوان بحث رو تموم کنن!!
واقعا شما با چه استدال و منطق علمی این حرفا رو میزنید؟!!! شما اصلا با دوربین حرفه ای فیلمبرداری تا حالا کار کردین! اتفاقا استانداردش همون 30 فرم در هر ثانیه هست و کمتر از اون اگه باشه از نظر علمی تاثیر میزاره و هم مشهود هست، به طور مثال عرض میکنم گوشی خوبی مثل n8 که 25 فرم میزنه یکی از علت های اصلی اون ساپورت نکردن سخت افزار گوشی برای 30 فرم اچ دی هست وگرنه خود نوکیا هم 30 فرم میزد، دلیل بر ضعف و موارد دیگه نیست سخت افزار و موارد دیگر اجازه ی بیشتر از اون حد رو نمیدن. و شماها همش میخوایید به دور از حقیقت اون رو تفسیر و توجیه کنید که ربطش می دیدن به چشم انسان!!!! یا میگید بالای این برای چشم انسان تفکیک پذیر نیست!!! و یا این که اینکه تاثیر نداره و حتی بیشتر از 24 بالاتر میتونه نقص باشه!!!!!! واقعا از نظر علمی صحبت های شما کاملا رد شده هستش و حتی بعضا خنده دار! یکی از دوستان صحبت از آیفون و فرمتش و امتیازش کردن باید بگم که فرمت فیلمبرداری آیفون mov هست نه mp4 ولی بله درسته امتیازی که gsmarena در مقایسه بین این دو گوشی داده امتیاز گالکسی بالاتر هستش.
.................
ویرایش شد.
Last edited by total_overdose; 21-09-2010 at 19:55.
سلام سعید جان خوبی؟
والا یه پی جا انداخته بودم 3GPP می گیرهحالا بیاید بحث رو از سر بگیریم
واسه من که تجربه اول آندروئیدمه فعلا جالبه .. نقص آنچنانی که اذیتم کنه مشاهده نکردم.
در کل گوشی خوبیه .. نمی گم عالیه چون دو روز دیگه چنج میشه
تو دیگه چی می گی این وسط؟ نکنه استار خودت avi می گیره؟
بچه ها بی خیال شید یه گوشی (به قول دوستمون پلاستیکی) ارزش نداره که به خاطرش دوستیهامون رو به هم بزنیم.
هر گوشی یه ضعفی داره و هیچ گوشی کامل نیست .. یه کم از این نینجا یاد بگیرین .. همه نوع گوشی از هر برندی داشته تا حالا دیدین کل کل کنه؟
یکی دیگه پولشو به جیب می زنه اونوقت ما اینجا می زنیم تو سر همدیگه.
همون جور که گفتم این 3gpp نسخه چندمش هستش نسخه توسعه یافتشه (3gp)
mehdi_brg کاملا فرمایش شما درسته و قبول دارم، دوستان بیایید از این بحث خارج بشیم کاملا، همه ی گوشیا به نوع خودشون می تونن خوب باشن، خیلی وقتا هم سلیقه ای هست، ولی انصافا گالکسی گوشی خیلی خوبیه با سخت افزار قوی و بسیار سبک و صفحه نمایش عالی، به نظرم دیگه تو تایپیک صحبت از گوشی دیگه نشه، هر گوشی تایپیک خاص خودش رو داره و برای رفع اشکالات و سوالات تخصصی اینجا وقت صرف بشه، من هم اگر چیزی گفتم معذرت میخوام، در کل باید به هر نظری سعی بشه احترام گذاشته بشه.
با تشکر و سپاس و قدردانی از تمامی دوستانی که در این تایپیک پست داده اند و زحمت کشیده اند
واقعا کسی نمیدونه این گوشی الان قیمتش چنده؟![]()
اينكه هيچ گوشيي كامل نيست كاملا درسته
ولي به دور از تعصب اين دوستاني كه x10 رو با گالكسي مقايسه ميكنن خيلي باحالن
ديگه خيلي خنده داره كه فاجعه سوني اريكسون رو با شاهكار سامسونگ مقايسه كنيم
بابا بيخيال برين توي محله خودتون بازي كنيد
سلام خدمت همه دوستان
من تاپيکم زدم البته گفتم حالا اينجا هم بگم بد نباشه
نحوه انلاک کردن Galaxy s at&t
captivate
ممنونتون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)