تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 93 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هادی جان پرداخت 2میلیون و400برای le8600زیادنیست ؟اگه قصدخریدtvداشتی همچین مبلغی روپرداخت میکردی برای این مدل؟
    100%میخریدم.
    شک نمیکردم.
    این مدل عالی هست.
    اگر این مبلغ را داری دریغ در خرید نکن.

2. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیزهمین امروزوفرداقراره یه tvال جی بخرم چندتاسوال دارم اگه زودجواب بدی ممنون میشم
    1-کیفیت تصویرle8500بابقیه مدلها مثل سری660وسری5600خیلی زیاده؟
    2-این تیونردیجیتال که گفتی توی شهرستانها هم قابل استفاده هست؟
    3-غیرازle8500کدوم مدلها تیونردیجیتال داره؟
    1-عرض شود من قبل از خرید این مدل قصد داشتم LE5500 بخرم ولی به چند دلیل منصرف شدم
    - صفحه محافظ که البته یکم رفلکس داره ولی با توجه به نور back light فوق العاده قوی 5800 قابل تحمل است
    - full array بودن اون که کلیه مشکلات موجود در LCD , LED Edge lit را رفع کرده (مشکی ضعیف و عدم یکنواختی نور پس زمینه)
    من مدتها تو فروشگاه می ایستادم و تصویر تلویزیونها رو در شرایط مختلف تصویر بررسی می کردم اکثر تلویزیونها مشکلاتی رو در حالات مختلف مخصوصا در صحنه های تاریک یا ترکیب تصاویر سیاه و سفید نشون می دهند (اگر دقت کنید تصاویر دمو تلویزیونها در فروشگاهها اکثراصحنه های روشن است) ولی خدایی تو این تلویزیون ترکیب تصاویر تاریک و روشن فوق العاده است بهترین زمان تست این مطلب ،زمان تیتراژ پایانی فیلمهاست تو 5800 حروف کاملا سفید در زمینه کاملا سیاه دیده می شه و ناگفته نمونه سفیدش واقعا سفید و درخشان و سیاهش کاملا سیاه است و بر خلاف مدلهای LCD و Edge LED هیچ نشتی نور در اون دیده نمی شه که این بخاطر full array و local dimming بودن این مدل است
    2-تا اونجا که می دونم تو خیلی از شهرهای بزرگ فعاله برای اطلاعات بیشتر فکر کنم باید به سایت صدا و سیما سر بزنید
    3-به احتمال زیاد همه مدلهای 2010 تیونر دیجیتال دارند تو manual این مدلها در قسمت auto tuning با عنوان DTV به اون اشاره شده ولی فروشندگان و افراد نصاب بخاطر بی سوادی از اون اطلاعی ندارند و اکثرا اطلاعات غلط تحویل می دهند به نظرم تنها راهش امتحان کردنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1-عرض شود من قبل از خرید این مدل قصد داشتم LE5500 بخرم ولی به چند دلیل منصرف شدم
    - صفحه محافظ که البته یکم رفلکس داره ولی با توجه به نور back light فوق العاده قوی 5800 قابل تحمل است
    - full array بودن اون که کلیه مشکلات موجود در LCD , LED Edge lit را رفع کرده (مشکی ضعیف و عدم یکنواختی نور پس زمینه)
    من مدتها تو فروشگاه می ایستادم و تصویر تلویزیونها رو در شرایط مختلف تصویر بررسی می کردم اکثر تلویزیونها مشکلاتی رو در حالات مختلف مخصوصا در صحنه های تاریک یا ترکیب تصاویر سیاه و سفید نشون می دهند (اگر دقت کنید تصاویر دمو تلویزیونها در فروشگاهها اکثراصحنه های روشن است) ولی خدایی تو این تلویزیون ترکیب تصاویر تاریک و روشن فوق العاده است بهترین زمان تست این مطلب ،زمان تیتراژ پایانی فیلمهاست تو 5800 حروف کاملا سفید در زمینه کاملا سیاه دیده می شه و ناگفته نمونه سفیدش واقعا سفید و درخشان و سیاهش کاملا سیاه است و بر خلاف مدلهای LCD و Edge LED هیچ نشتی نور در اون دیده نمی شه که این بخاطر full array و local dimming بودن این مدل است
    2-تا اونجا که می دونم تو خیلی از شهرهای بزرگ فعاله برای اطلاعات بیشتر فکر کنم باید به سایت صدا و سیما سر بزنید
    3-به احتمال زیاد همه مدلهای 2010 تیونر دیجیتال دارند تو manual این مدلها در قسمت auto tuning با عنوان DTV به اون اشاره شده ولی فروشندگان و افراد نصاب بخاطر بی سوادی از اون اطلاعی ندارند و اکثرا اطلاعات غلط تحویل می دهند به نظرم تنها راهش امتحان کردنه
    دوست عزیز اولا مبارک باشه.
    2. به صورت راحت میخواهم به شما بگم این مدل lcdکه شما خریدید جز سرگل محصولات میباشد و هیچ دخل تصرفی در قطعات این مدل نمی شود.
    نمی خواهم در این مکان سخنی از محل منتاژ داخل ایران بکنم .
    ولی شما هم این را فراموش نکن تا چند وقت دیگه این محصول شما هم تیونر دیجیتال ندارد .
    من هم چون در رشت هستم نتونستم به اون دوستم برای مشکل lcdکمک کنم چون اینجا هنوز اون قابلیت نیست.
    اگر هم بیاد ارزش هزینه کردن نداره.
    هرکس که می خواهد به صورت ارزان از کانال های دیجیتال استفاده کند به من پیام خصوصی بزند .
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 20-09-2010 at 16:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هادی جان الان زنگ زدم گلدیران میگه سری660تله تکست نداره راست گفت؟اگه نداشته باشه واقعا حیفه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هادی جان الان زنگ زدم گلدیران میگه سری660تله تکست نداره راست گفت؟اگه نداشته باشه واقعا حیفه؟
    اینا هر وقت یه چیز تحویل مردم میدن واقعا متاسفم
    تله تکست داره میشه نداشته باشه مگه
    به شما هم پیشنهاد میکنم اگر بودجه خرید led8500 را دارید.
    در خرید دریغ نکنید.
    Last edited by jabarsink2000; 20-09-2010 at 16:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این دوستمون منظورش از 5800 همون 8500 هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این دوستمون منظورش از 5800 همون 8500 هست؟
    اره اشتباه کرد

9. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حق با شماست منظورم 8500 بود از این به بعد هر وقت از من 5800 دیدید بخوانید 8500

11. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بالاخره پس از مدتها سایت رسمی الجی ایران آپدیت شد و محصولات جدید رو معرفی کرد و همونطور که حدس می زدم در مورد محصولات سال 2010 به وضوح وجود تیونر دیجیتال رو اعلام کرده .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 3 کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هر چی میگردم یه سایت پیدا کنم تا فریمور LGاونجا باشه پیدا نکردم.
    اگر دوستان پیدا کردن لطفا در همین مکان اعلام کنند.
    طریقه اپدیت هم من میدونم.
    با تشکر.
    هادی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •