100%میخریدم.
شک نمیکردم.
این مدل عالی هست.
اگر این مبلغ را داری دریغ در خرید نکن.
100%میخریدم.
شک نمیکردم.
این مدل عالی هست.
اگر این مبلغ را داری دریغ در خرید نکن.
1-عرض شود من قبل از خرید این مدل قصد داشتم LE5500 بخرم ولی به چند دلیل منصرف شدم
- صفحه محافظ که البته یکم رفلکس داره ولی با توجه به نور back light فوق العاده قوی 5800 قابل تحمل است
- full array بودن اون که کلیه مشکلات موجود در LCD , LED Edge lit را رفع کرده (مشکی ضعیف و عدم یکنواختی نور پس زمینه)
من مدتها تو فروشگاه می ایستادم و تصویر تلویزیونها رو در شرایط مختلف تصویر بررسی می کردم اکثر تلویزیونها مشکلاتی رو در حالات مختلف مخصوصا در صحنه های تاریک یا ترکیب تصاویر سیاه و سفید نشون می دهند (اگر دقت کنید تصاویر دمو تلویزیونها در فروشگاهها اکثراصحنه های روشن است) ولی خدایی تو این تلویزیون ترکیب تصاویر تاریک و روشن فوق العاده است بهترین زمان تست این مطلب ،زمان تیتراژ پایانی فیلمهاست تو 5800 حروف کاملا سفید در زمینه کاملا سیاه دیده می شه و ناگفته نمونه سفیدش واقعا سفید و درخشان و سیاهش کاملا سیاه است و بر خلاف مدلهای LCD و Edge LED هیچ نشتی نور در اون دیده نمی شه که این بخاطر full array و local dimming بودن این مدل است
2-تا اونجا که می دونم تو خیلی از شهرهای بزرگ فعاله برای اطلاعات بیشتر فکر کنم باید به سایت صدا و سیما سر بزنید
3-به احتمال زیاد همه مدلهای 2010 تیونر دیجیتال دارند تو manual این مدلها در قسمت auto tuning با عنوان DTV به اون اشاره شده ولی فروشندگان و افراد نصاب بخاطر بی سوادی از اون اطلاعی ندارند و اکثرا اطلاعات غلط تحویل می دهند به نظرم تنها راهش امتحان کردنه
دوست عزیز اولا مبارک باشه.
2. به صورت راحت میخواهم به شما بگم این مدل lcdکه شما خریدید جز سرگل محصولات میباشد و هیچ دخل تصرفی در قطعات این مدل نمی شود.
نمی خواهم در این مکان سخنی از محل منتاژ داخل ایران بکنم .
ولی شما هم این را فراموش نکن تا چند وقت دیگه این محصول شما هم تیونر دیجیتال ندارد .
من هم چون در رشت هستم نتونستم به اون دوستم برای مشکل lcdکمک کنم چون اینجا هنوز اون قابلیت نیست.
اگر هم بیاد ارزش هزینه کردن نداره.
هرکس که می خواهد به صورت ارزان از کانال های دیجیتال استفاده کند به من پیام خصوصی بزند .
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 20-09-2010 at 16:12.
هادی جان الان زنگ زدم گلدیران میگه سری660تله تکست نداره راست گفت؟اگه نداشته باشه واقعا حیفه؟
اینا هر وقت یه چیز تحویل مردم میدن واقعا متاسفم
تله تکست داره میشه نداشته باشه مگه
به شما هم پیشنهاد میکنم اگر بودجه خرید led8500 را دارید.
در خرید دریغ نکنید.
Last edited by jabarsink2000; 20-09-2010 at 16:08.
این دوستمون منظورش از 5800 همون 8500 هست؟
اره اشتباه کرد
حق با شماست منظورم 8500 بود از این به بعد هر وقت از من 5800 دیدید بخوانید 8500![]()
بالاخره پس از مدتها سایت رسمی الجی ایران آپدیت شد و محصولات جدید رو معرفی کرد و همونطور که حدس می زدم در مورد محصولات سال 2010 به وضوح وجود تیونر دیجیتال رو اعلام کرده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر چی میگردم یه سایت پیدا کنم تا فریمور LGاونجا باشه پیدا نکردم.
اگر دوستان پیدا کردن لطفا در همین مکان اعلام کنند.
طریقه اپدیت هم من میدونم.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)