وسیله و خونه
وسیله و خونه
کسی نیست به داده من برسه خواهش میکنم![]()
Sims 3 Serial:
HHQY-5XHK-QGMM-ZQG5-SRLD
QCZH-6Z9X-VXUD-5VXA-JRLD
The Sims 3 - Ambitions:
VJZR-UPAC-SCRM-PITA-LITY
ورژن سیمس 3 رو مشخص کنید تا بتونیم کرک مربوط رو بشما بدیم. ورژن رو از توی لانچر، پایین گوشه چپ میتونید ببینید.
آیکون های اکپنشن هایی که نصب کردید کنار هم هست و ورژن آخرین اکسپنشن پک رو بزرگ بالاش نشون میده. ورژن بقیه رو هم که بری روش نشون میده.
ورژن 1.12.70.006002 هست
اکسپنشن چی هست ؟؟؟
اکسپشن پک یا همون مکمل های الحاقی چیزهایی هستند که روی بازی اصلی نصب میشوند و یه سری چیز هارو اضافه میکنند مثل dlc که میشه downloadable contancts با این فرق که نصب میشند
ورژن 1.12 به دلیل viality بودن اگر کرکی براش پیدا نشد صرفا میتونید از کرک ورژن 1.9 به بالا استفاده کنید
سلام من سیمز 3 و ورلد ادونچر رو نصب کردم حالا میخوام fast lane stuff رو نصب کنم نمیشه اول پیام میده باید اپدیت انجام بشه بعدش پیام میده اپدیت انجام نشد خواهش میکنم کمکم کنید
سلام
من The Sims™ 3 World Adventures نصب کردم.
دنبال ترینر میگردم براش اما نمیدونم از کجا ورژنش رو پیدا کنم. اگه میشه راهنمایی کنید.
و برای اضافه کردن وسایل جدید چه چیز هایی را پیشنهاد میکنید و... اگه میشه کمک کنید : دی
رفتم کافی نت برات آپلود میکنم.
وقت نکردم تو نت پیدا کنم. اگه کسی پیدا کنه، یه باری رو از رو دوش من ور میداره!
شب هم یه سرچ میزنم. هست حتما"
خدمت شما:
کرک سیمس 3 ورژن 1.12.70.006002
اگه نیاز دارید قبل از ریختن کرک از دو فایل TS3.EXE و TSLHost.dll بکاپ تهیه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل کرک فشرده شده هست. اجراش کنید و مسیر نصب سیمستون که پوشه the sims 3\game\bin باشه رو بهش بدید و extrct رو بزنید. باید ازتون بپرسه که میخواید فایل ها رو روی فایل های قبلی بریزید که بله را بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)