تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 224 از 358 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای تنوع هم به زیرنویس این عکس توجه کنید
    فرض میکنم شبکه محافظه کار و راست گرای فاکس منبع معتبری هست....
    U.F.O به معنی Unidentified Flying Object یا جسم پرنده ناشناخته است. این جسم پرنده ناشناخته میتونه مثلا یه هواپیمای شوروی باشه یا یه ماهواره...یا هرچیز دیگه ای.....
    برنامه پرتاب شاتل در ناسا هم برنامه مفصل و بسیار بسیار بسیار محتطاتانه ای است وقتی روتین های پرتاب شاتل و آماده سازیش رو میخونین...مخ آدم سوت میکشه ولی با تمام این احتیاط ها باز هم اشکالاتی هر از چند گاه رخ میده...
    Last edited by MasterGeek; 17-09-2010 at 21:45.

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

فرض میکنم شبکه محافظه کار و راست گرای فاکس منبع معتبری هست....
    U.F.O به معنی Unidentified Flying Object یا جسم پرنده ناشناخته است. این جسم پرنده ناشناخته میتونه مثلا یه هواپیمای شوروی باشه یا یه ماهواره...یا هرچیز دیگه ای.....
    برنامه پرتاب شاتل در ناسا هم برنامه مفصل و بسیار بسیار بسیار محتطاتانه ای است وقتی روتین های پرتاب شاتل و آماده سازیش رو میخونین...مخ آدم سوت میکشه ولی با تمام این احتیاط ها باز هم اشکالاتی هر از چند گاه رخ میده...
    عکس رو که گفتم برای تنوع گذاشتم

منتظر دلایل شما و سایر دوستان(ضد ufo) در مورد علل علاقه مندی و پیگیری خیل عظیم افراد به اثبات وجود چیزهایی که هنوز اثبات نشده اند و قابلیت وجودی دارند هستم

تفاوتش رو هم با مثالهای شما گفتم.آنهایی که شما میگید مثل تثلیث زاویه و ... به قول فلاسفه ممتنع الوجود هستن و به دلایل عقلی و قابل اثبات ، غیر ممکن
    اما اینکه هیچ چیزی در محدوده کره زمین غیر از همینها که تا الان شناخته شده اند وجود ندارد رو بخواهید اثبات کنید خیلی سخته.همونطور که می دونید خیلی چیزها در گذر سالیان کشف شده اند! زمانی قاره های جدید-زمانی حیوانات جدید-زمانی آنزیم ها و ....

(این رو می پرسم برای اینکه ببینم شما نگاهتون به این قشر چگونه است .هدف دیگه ای برداشت نکنید)

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حول حوش ساخت ماشین دائم هم افراد زیادی جمع شدند دلیلش چی بود؟

دنبال بحث فیزیکی واسه پدیده یوفوها نمیتونیم بگردیم....راجع به مصداق ها میتونیم بحث کنیم....
    حالا دلایل دیگه ادامه یافتن این بحث میتونه خیلی وسیع باشند...
    مثلا علاقه افراد به وجود اینها هم تاثیرگذاره....

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

حول حوش ساخت ماشین دائم هم افراد زیادی جمع شدند دلیلش چی بود؟

دنبال بحث فیزیکی واسه پدیده یوفوها نمیتونیم بگردیم....راجع به مصداق ها میتونیم بحث کنیم....
    حالا دلایل دیگه ادامه یافتن این بحث میتونه خیلی وسیع باشند...
    مثلا علاقه افراد به وجود اینها هم تاثیرگذاره....
    دوست عزیز ماشین کار دائم یا تثلیث زاویه از لحاظ امکان مگر غیر ممکن نیستن؟ میشه ثابت کردم که غیر ممکن هستن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بعضی جاهای این استدلال مثل : ( به نظر من صحبت از اینکه ufo (جسم ناشتاخته پرنده) اصلا وجود نداره اشتباه هست ) ... صحیح نیست...
    چرا صحیح نیست؟
    هر شیئ پرنده ای که در حال پرواز دیده بشه و ماهیتش مشخص نباشه Unidentified flying object) ufo) هست
    من نزدیک به نصف این تایپیک رو خوندم و هنوز میبینم که بعضی از دوستان بعد از 200 صفحه کلا وجود اجسام ناشناخته پرنده رو زیر سوال میبرن و توهم شاهدان یا فوتوشاپ میدونن عکسهارو
    قطعا عکس و فیلم تقلبی وجود داره
    قطعا اجسام پرنده که منشاء مشخصی ندارن وجود داره
    پس دوستان لطف کنن در مورد ماهیت هرکدوم از این مشاهدات بحث کنن
    من اول در مورد این 3 شیئ که در تهران و شهرهای دیگه دیده شده فکر میکردم یه جور منحرف کننده افکار از موضوعات دیگه هست و ساخت داخل
    ولی هرچی سرچ کردم دیدم تمام اطلاعاتی که وجود داره از طریق شاهدان روی وب قرار داده شده و بازتاب خبری نداشته یا نخواستن داشته باشه
    حالا اگه به همین شکل یکی یکی احتمالات رو در هر مورد بررسی کنیم به نتیجه میرسیم
    در غیر اینصورت تایپیک میشه 2000 صفحه بدون نتیجه مشخص
    یک نکته:
    تا جایی که من میبینم ساخته های بشر بر اساس مشاهداتش از محیط پیرامونش بوده طبیعت و حیوانات و هرچیزی که میبینه براش الهام بخش هست
    اختراع هواپیما از روی مشاهده پرواز پرندگان
    و........
    حالا شما به نقاشی هایی که انسانهای اولیه روی دیوار غار کشیدن نگاه کنید که شیئی در حال بلند شدن از روی زمین هست یا یک موجود بزرگتر از خودشون در حال شکار حیوانات هست با وسیله ای شبیه تفنگ
    به نظرتون این نقاشی ها تصورات بیننده هست یا مشاهداتش؟
    نمیدونم تا حالا همچین کاری رو کردید یا نه ولی امتحانش ضرری نداره
    چشماتون رو ببندید و چیزی رو تصور کنید که تا الان به چشم ندیدید
    اگه تونستید چیزی تصور کنید که معنای مشخصی داشته باشه و توهم نباشه
    یعنی انسانهای اولیه مارو گزاشتن سر کار و توهماتشونو رو دیوار کشیدن

7. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

چرا صحیح نیست؟
    هر شیئ پرنده ای که در حال پرواز دیده بشه و ماهیتش مشخص نباشه Unidentified flying object) ufo) هست
    من نزدیک به نصف این تایپیک رو خوندم و هنوز میبینم که بعضی از دوستان بعد از 200 صفحه کلا وجود اجسام ناشناخته پرنده رو زیر سوال میبرن و توهم شاهدان یا فوتوشاپ میدونن عکسهارو
    قطعا عکس و فیلم تقلبی وجود داره
    قطعا اجسام پرنده که منشاء مشخصی ندارن وجود داره
    پس دوستان لطف کنن در مورد ماهیت هرکدوم از این مشاهدات بحث کنن
    من اول در مورد این 3 شیئ که در تهران و شهرهای دیگه دیده شده فکر میکردم یه جور منحرف کننده افکار از موضوعات دیگه هست و ساخت داخل
    ولی هرچی سرچ کردم دیدم تمام اطلاعاتی که وجود داره از طریق شاهدان روی وب قرار داده شده و بازتاب خبری نداشته یا نخواستن داشته باشه
    حالا اگه به همین شکل یکی یکی احتمالات رو در هر مورد بررسی کنیم به نتیجه میرسیم
    در غیر اینصورت تایپیک میشه 2000 صفحه بدون نتیجه مشخص
    یک نکته:
    تا جایی که من میبینم ساخته های بشر بر اساس مشاهداتش از محیط پیرامونش بوده طبیعت و حیوانات و هرچیزی که میبینه براش الهام بخش هست
    اختراع هواپیما از روی مشاهده پرواز پرندگان
    و........
    حالا شما به نقاشی هایی که انسانهای اولیه روی دیوار غار کشیدن نگاه کنید که شیئی در حال بلند شدن از روی زمین هست یا یک موجود بزرگتر از خودشون در حال شکار حیوانات هست با وسیله ای شبیه تفنگ
    به نظرتون این نقاشی ها تصورات بیننده هست یا مشاهداتش؟
    نمیدونم تا حالا همچین کاری رو کردید یا نه ولی امتحانش ضرری نداره
    چشماتون رو ببندید و چیزی رو تصور کنید که تا الان به چشم ندیدید
    اگه تونستید چیزی تصور کنید که معنای مشخصی داشته باشه و توهم نباشه
    یعنی انسانهای اولیه مارو گزاشتن سر کار و توهماتشونو رو دیوار کشیدن
    100% تایید میشه
    چه عجب یه همنظر با ما هم پیدا شد
    اما نمی دونم چرا با دو دسته جالب روبرو هستیم:
    دسته فقط انکاری
    دسته آدم فضایی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

به نظر من بهتره به تاپیک یک نظم کلی بدیم... بدین گونه که UFO رواشیا پرنده ناشناخته که ماهیت غیر زمینی دارند تعریف کنیم.
    یعنی تقریبا بشقاب پرنده با ماهیت غیر زمینی.
    وگر نه اگه بخوایم UFO رو در معنای لغوی کلمه بهش بپردازیم طیف این بررسی بسیار گسترده میشه و امکان پذیر نیست. چون اینجوری به هواپیمای کنترل داری که واسه سرگرمی ه هم میشه گفت UFO.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

به نظر من بهتره به تاپیک یک نظم کلی بدیم... بدین گونه که UFO رواشیا پرنده ناشناخته که ماهیت غیر زمینی دارند تعریف کنیم.
    یعنی تقریبا بشقاب پرنده با ماهیت غیر زمینی.
    وگر نه اگه بخوایم UFO رو در معنای لغوی کلمه بهش بپردازیم طیف این بررسی بسیار گسترده میشه و امکان پذیر نیست. چون اینجوری به هواپیمای کنترل داری که واسه سرگرمی ه هم میشه گفت UFO.
    چرا غیر زمینی؟
    شما مدرکی داری که موجود از فضا به زمین آمده باشه
    اینکه چیزی رو شما در ارتفاع چند صدمتری یا چند هزارمتری از سطح زمین رصد کنی یا حتی چیزهایی روی زمین دلیل بر غیر زمینی بودنشون میشه؟

11. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

چرا غیر زمینی؟
    شما مدرکی داری که موجود از فضا به زمین آمده باشه
    اینکه چیزی رو شما در ارتفاع چند صدمتری یا چند هزارمتری از سطح زمین رصد کنی یا حتی چیزهایی روی زمین دلیل بر غیر زمینی بودنشون میشه؟
    من میگم که UFO رو بشقاب پرنده با ماهیت فضایی بررسی کنیم. چون تاپیک در مورد موجودات فضایی هست نه فرضا هواپیماهای ساخت کشورهای مختلف که ماهیت جاسوسی دارن و مردم به اشتباه میگن UFO.
    چون موضوع تاپیک اینه. نگفتم موجودات دیگه ای از یه سیاره دیگه بشقاب پرنده ساختن اومدن.
    گفتم UFO رو اونجوری معنی کنیم.

13. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

قابل تفکیک نیستند این 2.

نمیشه با قاطعیت رو هر کدوم از این موارد بحث کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •