سلام
میگم چرا بعضی از بازی ها مانند k rally روی گوشی w960 نصب نمی شه و پیغام میده لطفا کمکم کنید
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میگم چرا بعضی از بازی ها مانند k rally روی گوشی w960 نصب نمی شه و پیغام میده لطفا کمکم کنید
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه برنامه می خواستم برای sonyericsson G900 که بتونم کل گوشی را قفل کنم و تا زمانی پسورد رو وارد نکنی نشه هیچ کاری با گوشی کرد و مانند قفل صفحه کلید که هر 1دقیقه که گوشی بدون استفاده میمونه خودش بصورت اتوماتیک قفل میشه این برنامه نیز خودش قفل شود(یعنی دقیقا مثل قفل صفحه کلید باشه با این فرق که به جای زدن دکمه باز کردن قفل،پسورد وارد کنم تا گوشی باز بشه )
مرسی
سلام
بفرما :
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه اروری میده موقع نصب؟
سلام دوست عزیز،خیلی ممنون از کمکتون ولی این برنامه نصب نمیشه لطفا کمک کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط ramin_pilot [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه برنامه می خواستم برای sonyericsson G900 که بتونم کل گوشی را قفل کنم و تا زمانی پسورد رو وارد نکنی نشه هیچ کاری با گوشی کرد و مانند قفل صفحه کلید که هر 1دقیقه که گوشی بدون استفاده میمونه خودش بصورت اتوماتیک قفل میشه این برنامه نیز خودش قفل شود(یعنی دقیقا مثل قفل صفحه کلید باشه با این فرق که به جای زدن دکمه باز کردن قفل،پسورد وارد کنم تا گوشی باز بشه )
مرسی
سلام
بفرما :
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=241752&highlight=advanced
موفق باشید.
مرسی
سلام دوســت عزیز برای نصب باید برنامه رو ساین کنیـــد
موفق باشید!
چی کار باید بکنم ؟؟؟
میشه راهنمایی کنید لطفا ...
مرسی
شما پست اول و دوم این تاپیک رو با دقت مطالعه کن:
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- سلام دوست عزیز. این اولین پستی هست که تو این انجمن میفرستم. امیدوارم بتونم تجربه خودم رو به خوبی ارایه کنم. به نظرم بهترین مرورگر اینترنتی هم برای کامپیوتر هم برای موبایل اپرا هست البته برای موبایل مینی اپرا. من خودم همین مشکل رو داشتم که البته بعد از کلنجار رفتن مشکلم حل شد البته این رو بگم این مشکل علتهای مختلفی داره اول اینکه شما باید از خط ایرانسل برای اتصال استفاده کنید اون هم بخاطر اینکه سرعت نسبتا بهتری به همراه اول داره بعد شما به قسمت تنظیمات میری آخرین گزینه تنظیمات رو کلیک میکنی و بعد پروتکل روبه http تغییر میدی چون معمولا برای بار اول که کانکت میشی از پروتکل soket ستفاده میکنه اگر باز هم مشکلتون حل نشد این راه هم تست کنید بسته به نوع فایلی که میخوای دانلود کنی مسیر رو مشخص میکنی مثلا اگر عکس میخوای دانلود کنی مسیر piture رو مشخص میکنی و بقیه فایلها هم به اون صورت و از دادن مسیر مموری کارت و فون مموری به صورت مستقیم حذر کنید چون اینطوری موقع دانلود ارور میده.
سلام خسته نباشید
من یه گوشی سونی اریکسون g900 دارم یه browser ومنجیردانلود برای گوشی می خواستم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)