تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: چگونه فیزیک خود را برای کنکور سراسری تقویت کنیم؟ | شیوه مطالعه درس فیزیک

داره خودمونی میشه ایرج قاسم پناه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض چگونه فیزیک خود را برای کنکور سراسری تقویت کنیم؟ | شیوه مطالعه درس فیزیک

با سلام
    با توجه به اینکه تا کنکور 90 هنوز وقت زیاد هست دوستانی که سال گذشته در کنکور سراسری شرکت کردند اینجا مطرح کنند که چگونه فیزیک خود را برای کنکور سراسری در طول سال تقویت نمودند؟
    و چگونه درصد فیزیک خود را به 70 نزدیک کنیم؟
    لطفا شیوه مطالعه آنرا مطرح کنید.
    لطفا نام کتابی نبرید و فقط روش خواندن این درس را توضیح دهید

لطفا همکاری کنید

2. 2 کاربر از ایرج قاسم پناه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

من هم تو مباحث فیزیک پیش دانشگاهی اول واقعا مشکل دارم

به طوری که از فصل 1 2 3 واقعا متنفر شدم

4. این کاربر از B a r a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو فيزيك دو نكته خيلي مهمه: 1- دبير!! يك دبير مي تونه كل چهار سال رو با مثلا 200 فرمول بگذرونه در حالي كه يه معلم ديگه با هزار فرمول!! 1- زدن تست استاندارد به مقدار زياد و البته دو و يا حتي سه باره

يه نكته كلي براي كنكور اينه كه نبايد به دنبال درصد خاصي باشيد ..... همين فيزيك در سال 88 خيلي آسونتر از سال 89 بود به طوري كه يك دانش آموز اگه همزمان هر دوي اونا رو پاسخ ميداد شايد 20% تفاوت درصد ميداشت درحالي كه در شيمي سال 88 سخت تر از 89 بود البته اينا نظر منه و رشته رياضي منظورمه

درباره اينكه فيزيك رو چه طور مبحثي بخونيم خب خيلي مهمه كه كدوم مبحث چون مباحث فيزيك زياد و بهم نامربوط هستن

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول باید مفهومشو بفهمی بعد شروع کنی به تست زیاد زدن به غیر فیزیک 2 پیش هم خیلی وقتتو با حفظ فرمول هدر نده

8. 2 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حل مسئله و حل مسئله و حل مسئله
    تست زدن هم میتونه مسئله حل کردن باشه ولی توی تستها هم دنبال حل مسئله باشین

سعی کنین درس رو در راستا یا حین مسئله حل کردن بفهمین.....فیزیک و ریاضی اینجوری نیستند که شما مثل تاریخ بشینین و کلشو بخونین..بعد که مسلط شدین تازه برین سراغ مسئله....از همون اول باید آستینها رو بالا زد...

مفهومی هم یعنی اینکه بتونین کل ساختار یا عصاره شو بیرون بکشین...اکثر مباحث روی فقط یک یا چند قانون (+مقداری ریاضیات) میچرخند...اینجور نیست که در فیزیک دبیرستان 200 فرمول وجود داشته باشه (چه برسه به 1000 تا)
    در واقع فقط چندین فرمول هست...تا وقتی که به همچین درکی از فیزیک نرسین و اونو به شکل ساختاری نمیبینید بلکه پر از فرمول که باید فرمول منناسب را آورده و جایگذاری کنید....مطمئن باشین هنوز متوجه مطلب نشدید...پس ادامه بدین تا اون همه فرمول از جلو چشمتون محو شند...

10. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حل مسئله و حل مسئله و حل مسئله
    تست زدن هم میتونه مسئله حل کردن باشه ولی توی تستها هم دنبال حل مسئله باشین

سعی کنین درس رو در راستا یا حین مسئله حل کردن بفهمین.....فیزیک و ریاضی اینجوری نیستند که شما مثل تاریخ بشینین و کلشو بخونین..بعد که مسلط شدین تازه برین سراغ مسئله....از همون اول باید آستینها رو بالا زد...

مفهومی هم یعنی اینکه بتونین کل ساختار یا عصاره شو بیرون بکشین...اکثر مباحث روی فقط یک یا چند قانون (+مقداری ریاضیات) میچرخند...اینجور نیست که در فیزیک دبیرستان 200 فرمول وجود داشته باشه (چه برسه به 1000 تا)
    در واقع فقط چندین فرمول هست...تا وقتی که به همچین درکی از فیزیک نرسین و اونو به شکل ساختاری نمیبینید بلکه پر از فرمول که باید فرمول منناسب را آورده و جایگذاری کنید....مطمئن باشین هنوز متوجه مطلب نشدید...پس ادامه بدین تا اون همه فرمول از جلو چشمتون محو شند...
    اين اعداد رو من باب مثال گفتم و فقط منظورم اين بود كه توي اين درس دبير ( ويا كتاب كمك آموزشي خيلي مهمه) البته من هم با شما هم عقيده ام و چون تجربش رو دارم اينو گفتم

12. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من کلی از مباحث رو می دونم چطورین. ولی مشکل اینه سر جلسه آزمون های آزمایشی هی دنبال سوالات ساده می گردم، تا وقت کمتر بگیرن. در صورتی که تو کنکور سوال ساده نیست که دنبالش بگردم. مشکل اصلی من تو وقته.
    وقتی به زور می رسم سوالای ساده ، مثلا یه چیزی از نصف بیشتر رو بزنم، اونوقت نمی دونم به درد می خوره رو سوالات دشوار و مسائل پیچیده مسلط باشیم؟

14. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فیزیک درس تجسمه بنابراین سعی کنین هنگام خوندن این درس از محیط اطرافتون کمک بگیرین ! ( همین ) خوب فیزیک رو درک کنین ( میتونین از کتاب فیزیک هالیدی هم کمک بگیرین ) فرمول ها رو با اثبات ( تا جای ممکن ) یاد بگیرین ! تمرین زیاد کنین ! ولی تجسم مسائل توی فیزیک خیلی مهمه و باید بتونین سریع تو ذهنتون ارتباط بین اجزای مساله بر قرار کنین !

یه نکته ی دیگه هم برای افزایش سرعتتون توی درس فیزیک باید ریاضی + قدرت محاسبه ی ذهنیتون عالی باشه ...

16. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shayan_shf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو فیزیک دبیر خیلی اهمیت داره. باید یه جوری باشه که سر کلاس مفهوم کاملشو متوجه بشی. مواظب باش سوال بدون جواب در مورد مسائل و درس برات باقی نمونه.
    همین طور باید خیلی تست بزنی و با همه تیپ سوال آشنا بشی. به هر حال تو کنکور که نمی تونن همش سوال جدید بدن. سعی کن بعد از هر مبحث کامل تست بزنی تا اون رو خوب مسلط بشی. ناراحت فراموش کردن هم نباش اگه به تسلط برسی با 30 تا دونه درس دوباره همه چی برات دوره میشه!
    با اینکه گفتی اسم جایی رو نبرم اما باید بگم اگه می خوای تست های سختی رو بعد از تسلط روی مبحث حل کنی تست های گزینه دو خیلی مناسبه

18. این کاربر از Shayan_shf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من کلی از مباحث رو می دونم چطورین. ولی مشکل اینه سر جلسه آزمون های آزمایشی هی دنبال سوالات ساده می گردم، تا وقت کمتر بگیرن. در صورتی که تو کنکور سوال ساده نیست که دنبالش بگردم. مشکل اصلی من تو وقته.
    وقتی به زور می رسم سوالای ساده ، مثلا یه چیزی از نصف بیشتر رو بزنم، اونوقت نمی دونم به درد می خوره رو سوالات دشوار و مسائل پیچیده مسلط باشیم؟
    كي گفته تو كنكور سوال ساده نمياد؟! توي كنكور همه نوع سوال داريم (ساده متوسط مشكل دشوار وقت گير حل با چشم و.... )
    اين مشكل شما مشكل اكثريت قريب به اتفاق داوطلبان (از جمله خودم) بوده و هست و خواهد بود كه اگه حلش كنين خيلي خيلي تو مفقيتتون تاثير داره بذارين يه بررسي روي همين سوالات درس فيزيك داشته باشيم

اينا چند تا از سوالات كنكور همين امسال هستن به نظر شما حل سه سوال پاييني چقدر دشواره ؟ هيچي !!
    اما در مورد مشكلتون اين درست كه ابتدا بايد به سوالات ساده و متوسط جواب داد و دشوارها رو كنار گذاشت اما پيدا كردن سوالات آسون كه نبايد خودش يه مشكل جديد بشه! فرض كنيم شما امسال سر جلسه كنكور بوديد و به سوال 165 ميرسيد معلومه كه سوال مقايسه اي ( گزينه ها هم داد ميزنن) اگه شما سومي بايد فرمولش هم بگم كه اينه p=mv تكانه برابر با جرم*سرعت انرژي جنبشي هم كه معلومه اينجا فقط بايد سرعت حل سوال رو كم كرد و با دقت سوال رو حل كنين راحت!!

176: اين از اون سوالا بود! وقتي صورت سوال رو بخونين متوجه ميشين سوال به شيوه اي جديد طرح شده و حل اون نياز به تسلط بالا در زمينه فشار مايعات مي خواد توضيح ديگه اي ندارم سوال خيلي خفنه و معلومه بيشتر از 10-15 ثانيه وقت اونم براي خوندن نمي خواد!

177: دوباره سوال مقايسه اي ولي كمي پيچيده تر اينجا هم نياز به حل سوالات مشابه و سرعت عمل بالاست ولي دانش آموزان معمولي وقتي كمي حل رو جلو ببرن به در بسته مي خورن به دليل پيچيدگي سوال اينجا هست كه يكي گير ميده به سوال كه حلش كنه ولي اون يكي سوال رو رد مي كنه و به عنوان سوال وقت گير كنار ميذاره كه اگه وقت اضافه آورد دوباره برگرده و حل كنه

183: اين مدل سوالات چند سالي هست كه مد شده و زياد طرح ميشه در ظاهر دانش آموز رو مي ترسونه ولي هيچ چيز خاصي نداره منتها حلش وقت گيره و ميشه اونو به عنوان سوال وقت گير كنار گذاشت و بعدا حلش كرد

سه سوال آخر هم كه گفتم سر جمع 1 دقيقه زمان براي حلشون كافيه
    Last edited by Reza31001; 17-09-2010 at 19:25.

20. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •