آقا من این لینکو با کلی زحمت دانلود کردم
ولی الا اجرا نمیشه!
چکارش کنم؟
آقا من این لینکو با کلی زحمت دانلود کردم
ولی الا اجرا نمیشه!
چکارش کنم؟
پسوند BIN ایمیج بازیه. لازمه براش شبیه ساز درایو نصب داشته باشین. می تونین از آدرس زیر بگیرین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بازی کردن آنلاین از لینک زیر cracked steam رو دانلود کنین:
بعد بازی رو نصب کنین و از لینک زیر یه فایل زیپ با پسوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو دانلود کنین و در محل نصب بازی کپی کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برین تو بازی و MULTIPLAYER رو بزنید و...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . این بازی روی لبتاب خیلی گیر میزنه، در صورتی که روی سیستم خونه که کانفیگ پایینتری داره رونه ، ممکنه مشکل از کرک باشه ، کسی کرکی به جز اسکیدرو سراغ نداره . ممنون می شم
بچه ها یکم سر 21 راهنمایی می کنید؟
اون گوسفنده رو چطوری باید تا اون اخر رسوند!؟
2 تا تیر اهن بیشتر نداری
اصلا نیازی به تیر آهن نداری.
اون گوسفنده پرواز می کنه. برای بار دوم که اسپیس رو می زنی اون می پره و با کلید های چپ و راست اون می پیچه!
کسی مرحله 31 رو رد نکرده؟ خیلی سخته!
من رو لپتاپ امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت!
همه درایور ها رو آپدیت کن. directx و phisx رو هم همین طور.
سلام
من همین کارها رو کردم، منتها وقتی بازی رو اجرا میکنم خطا میده که باید steam در حال اجرا باشه در صورتیکه همون cracked steam که لینک دادید در حال اجراست.
چه کنم ؟
یه لینکی بدین دوستان هیچ مشکلی نداشته باشه که راحت اجراش کنم
دوستان من داریورهام همه آپدیتن ، ولی این بازی روی لبتابم گیر می زنه ، کسی راه حلی واسش نداره یه دوستی دیگه هم همین مشکلو داشت . ممکنه از درایور Ati باشه
ببخشید که جواب ندادم... آخه نمی دونم چی بگم! یا استیم رو نصب نکردین یا استیمتون کانکت نیست. من هم این کاری که گفتم رو کردم ولی هیچ مشکلی نداشت. البته الآن یه مشکلی وجود داره اینه که باز هم آپدیت جدیدش کار نمی کنه یعنی کسی رو پیدا نمی کنین و کسی شما رو نمی تونه پیدا کنه ولی با قبلیها می تونین بازی کنین که متاسفانه تعداد خیلی کمی با اون کانکت می شن.
نه من هم ati دارم و راحت اجراش می کنم.دوستان من داریورهام همه آپدیتن ، ولی این بازی روی لبتابم گیر می زنه ، کسی راه حلی واسش نداره یه دوستی دیگه هم همین مشکلو داشت . ممکنه از درایور Ati باشه
هر چی دم دستته رو آپدیت کن. مثلا فلش پلیر و phisx و directx و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)