تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 1049 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو لینک اولی یه مدل هست یک متری از شرکت Monster که قیمتش رو زده 19 تومن.Monster تو زمینه کابل خیلی موفق عمل می کنه.
    یه مدل هم از شرکت DAIYO هست که 1.2 متریش رو زده 15.5.
    ببین کدوم رو می پسندی و چند متری نیاز داری.
    ممنونم رایان جان.
    .فقط در مدلهای پایین همین لینک چرا نوع فیشاشون با هم فرق میکنه/بلندتره یه جورایی؟و این که اون پلاستیک پشت تی وی و سینماست که مخصوص همین اپتیکال هست رو چه جوری بشکونم؟؟؟/
    اگه سوال دوم پست قبلیمم هم جواب بدین منون میشم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود.
    از بین این دو سیستم کدوم بهتره و آیا اینها جزو یک گونه سیستم هستند و کارایی شان مشابه است؟

بعد آیا اینا جفتشون فیلم فول اچ دی هم پخش میکنن؟ صدای کدومشون تفکیک تر و با کیفیت تر است؟
    ممنون .

جی وی سی NX- D5‎
    [

فیلیپس MCD802
    [
    با تشکر از توضیحات دوست عزیزمون sound vision که هیپوقت اسمشم بما نمی گه.
    در تکمیل فرمایشات دوستمون من عرض کنم که هیچکدوم از اینا قابلیت پخش فیلم فول اچ دی ندارند.مدل فیلیپس مثل اینکه قابلیت upscaing نداره ولی جی وی سی داره.همچنین مدل فیلیپس محدود پخش dvd منطقه ایرو داره.
    در مورد کارایی هم همونطور که دوستان اشاره کردند سیستم فیلیپس یه سیتم ماکرو هست و جی وی سی یه مدل مینی پس تفاوتی تو مانور صدا برای شما وجود داره.
    در مورد تفکیک صدا یخورده جواب دادن به این موضوع سخت هستش چون تفکیک نزدیک بهمی دارند و من هم صداشون رو با فاصله از هم شنیدم و نمی تونم حرفی بزنم که یوقت دچار اشتباه نشید.بهتره خودتون از نزدیک وبا یه سورس صداشون رو تست کنید.

3. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از توضیحات دوست عزیزمون sound vision که هیپوقت اسمشم بما نمی گه.
    در تکمیل فرمایشات دوستمون من عرض کنم که هیچکدوم از اینا قابلیت پخش فیلم فول اچ دی ندارند.مدل فیلیپس مثل اینکه قابلیت upscaing نداره ولی جی وی سی داره.همچنین مدل فیلیپس محدود پخش dvd منطقه ایرو داره.
    در مورد کارایی هم همونطور که دوستان اشاره کردند سیستم فیلیپس یه سیتم ماکرو هست و جی وی سی یه مدل مینی پس تفاوتی تو مانور صدا برای شما وجود داره.
    در مورد تفکیک صدا یخورده جواب دادن به این موضوع سخت هستش چون تفکیک نزدیک بهمی دارند و من هم صداشون رو با فاصله از هم شنیدم و نمی تونم حرفی بزنم که یوقت دچار اشتباه نشید.بهتره خودتون از نزدیک وبا یه سورس صداشون رو تست کنید.
    با تشکر از توضیحاتتون جسارتاً فیلیپس هم upscaling داره.

5. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنونم رایان جان.
    .فقط در مدلهای پایین همین لینک چرا نوع فیشاشون با هم فرق میکنه/بلندتره یه جورایی؟و این که اون پلاستیک پشت تی وی و سینماست که مخصوص همین اپتیکال هست رو چه جوری بشکونم؟؟؟/
    اگه سوال دوم پست قبلیمم هم جواب بدین منون میشم
    خواهش می کنم.
    اونایی که فیش بلندتر دارند دقیقا نمی دونم برای چه خروجی و ورودی هایی استفاده میشه.اگه دوستان کسی می دونه محبت کنه یه توضیح کوچیکی بده تا من و دوستانی که اطلاع کاملی ندارند یاد بگیریم.
    اون پلاستیک هم که روی ورودی و خروجی اپتیکال دستگاهتون قرار داره خیلی راحت در میاد.بگیرش و بکشش بیرون.
    اگه منظورت از سوال دوم پست قبلیت در مورد اینه که مشکلی پیش میاد یا نه،عرض کنم مشکلی پیش نمیاد.

7. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود...

شاید براتون جالب باشه که بدونید JVC سال ها پیش زمانی که تاسیس شد کارش تولید آنتن بوده!!! و حالا می بینید که به کجا رسیده و برای خودش عظمتی شده...!
    این هم جالبه مالک شرکت معظم ماتسوشیتا الکتریک (ناسیونال، پاناسونیک، تکنیکز، کواسار) هم با کمک برادر زنش اول چراغ قوه تولید می کرد.
    برادر زنش هم بعداً شرکت سانیو رو تأسیس کرد.

برگرفته از کتاب : نه برای لقمه ای نان
    نوشته: کونوسوکی ماتسوشیتا

9. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش می کنم.
    اونایی که فیش بلندتر دارند دقیقا نمی دونم برای چه خروجی و ورودی هایی استفاده میشه.اگه دوستان کسی می دونه محبت کنه یه توضیح کوچیکی بده تا من و دوستانی که اطلاع کاملی ندارند یاد بگیریم.
    اون پلاستیک هم که روی ورودی و خروجی اپتیکال دستگاهتون قرار داره خیلی راحت در میاد.بگیرش و بکشش بیرون.
    اگه منظورت از سوال دوم پست قبلیت در مورد اینه که مشکلی پیش میاد یا نه،عرض کنم مشکلی پیش نمیاد.
    اون مدلی که سرش یه جورایی بلند تره به MINI SPDIF معروفه و اون یکی هم SPDIF نرمال

توی عکس بالایی نرمالشه پایینی مینی من تا الان وسیله ای ندیدم که مینی بهش بخوره!
    به اون مدل مینی مدل 3.5 میلی متری هم می گن شاید به خاطر اینکه مثل فیش هدفون 3.5 میل قطر داره.

جالبه که می خواستم یه عکس خوب پیدا کنم ماشا اله همه چی فیلتر بود و کلی گشتم تا دوستان تو دیدن عکس به مشکل بر نخورند!!!

برای استفاده از فیش اپتیکال هم اگه مثل تصویر پایین بود

کافیه پوشش پلاستیکی رو بیرون بکشید و اگه این جوری بود

شما سر کابل رو فشار می دید توی فیش پوشش پلاستیکی خاکستری رنگ خودش جمع می شه.

11. 8 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببخشید من یکمی سر در گم شدم اون سیستم ها فول اچ دی پخش میکنن یا فقط اچ دی پخش میکنن؟ از کجا میشه فهمید چه دستگاهی آیا فول اچ دی پخش میکنه و یا اینکه upscaling داره؟ HDMI که تو مشخصات میزنه ربطی به فول اچ دی بودن سیستم نداره؟
    تو زمینه ی پخش موزیک های راک و متال کدوم بهتر عمل میکنه؟ تو بعضی سیستم های که تا حالا گوش دادم یجورایی صدای گیتار برقی کمرنگ تر از بعضی دیگر است.
    بعد فروشنده ها میذارن یو ای پی وصل کنی برا تست صدا؟
    مرسی.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

pejman عزيز

توی عکس بالایی نرمالشه پایینی مینی من تا الان وسیله ای ندیدم که مینی بهش بخوره!
    به اون مدل مینی مدل 3.5 میلی متری هم می گن شاید به خاطر اینکه مثل فیش هدفون 3.5 میل قطر داره.
    -در مورد پورت 3.5 اپتيكال بايد خدمتتون عرض كنم در بسياري از وسايل از اين پورت استفاده ميشه
    -در سري بزرگي از لپ تاپ هاي سوني مثل AR (غول هاي كينگ مدل سوني)
    -در بسياري از DISC MAN هاي سوني (NE 820 -NE 830 -NE810) و مدل هاي فراوان ديگه
    -در بسياري از MD PLAYER هاي سوني كه خروجي OPTICAL REC دارند

-و موارد ديگه كه الان حضور ذهن ندارم

14. 6 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

pejman عزيز

-در مورد پورت 3.5 اپتيكال بايد خدمتتون عرض كنم در بسياري از وسايل از اين پورت استفاده ميشه
    -در سري بزرگي از لپ تاپ هاي سوني مثل AR (غول هاي كينگ مدل سوني)
    -در بسياري از DISC MAN هاي سوني (NE 820 -NE 830 -NE810) و مدل هاي فراوان ديگه
    -در بسياري از MD PLAYER هاي سوني كه خروجي OPTICAL REC دارند

-و موارد ديگه كه الان حضور ذهن ندارم
    مرسی بله البته لپ تاپ ها رو دیده بودم یادم نبود. ولی خوب من زیاد با وسایل پخش قابل حمل کار نکردم.
    به هر حال ممنون که عرایض من رو کامل کردین.

16. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با درود خدمت اساتید این قابلیت upscaling کارش چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •