تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 295 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس میشه گفت یه dvd پلیر با قابلیت upscaling و دی وی دی divx 1080p تقریباً شبیه یه bd پلیر با یه دیسک bd (بلو-ری) هست؟
    اصلا فكرشن نكن!
    خطوط افقي و عمودي 1080/1920 ميكنه براي نمايشگرهاي اچ دي تصوير كمي بهتر ميشه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اصلا فكرشن نكن!
    خطوط افقي و عمودي 1080/1920 ميكنه براي نمايشگرهاي اچ دي تصوير كمي بهتر ميشه!
    یعنی فقط رزولوشن رو میبره بالا؟
    من که متوجه نشدم .. یه فیلم divx داریم با رزولوشن 1080*1920 (همین فیلمهایی که رو پی سی ها هست مثلا مستندها) ، فیلم رو روی dvd رایت میکنیم... یه dvd پلیر هم داریم که فایلهای divx 1080p رو میخونه فیلم رو با اون پخش میکنیم. خب این چه فرقی با blu-ray پلیر داره؟ فرقشون چقدر هست؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مارشال 2 متري در انواع و شكل هاي مشتري گول زن توپ خونه 2500 تومان
    حيف پول كه بابت اين ... ميدين

میشه یه عکس ازش بزاری ؟

کابل یو اس بی رو 2500 نمیدن ... چند تا مغازه رو من رفتم یه نوع کابل بیشتر ندیدم اونم سونی . از 7 تومن تا 50 تومن ....رو پک بعضی ها چینی نوشته بود رو بعضی ها نه ! یکی میگفت اون تقلبیه یکی میگفت جفتش یکیه ! با اون تفاوت قیمت ! اینم شانسی رفتم تو یه مغازه حسم گفت همینو بگیر
    باهاش کامپیوتر رو وصل کردم به ال سی دی با رزولوشن فول اچ دی ... تصویر کنتراست و رنگش خیلی توپ بود . حالا این سری عکس میگیرم میزارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لطفا يك dvd كه قابليت dvb داشته باشه معرفي بفرماييد( هم دي وي دي باشه و هم داراي تيونر دي وي بي باشه)

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میشه یه عکس ازش بزاری ؟

کابل یو اس بی رو 2500 نمیدن ... چند تا مغازه رو من رفتم یه نوع کابل بیشتر ندیدم اونم سونی . از 7 تومن تا 50 تومن ....رو پک بعضی ها چینی نوشته بود رو بعضی ها نه ! یکی میگفت اون تقلبیه یکی میگفت جفتش یکیه ! با اون تفاوت قیمت ! اینم شانسی رفتم تو یه مغازه حسم گفت همینو بگیر
    باهاش کامپیوتر رو وصل کردم به ال سی دی با رزولوشن فول اچ دی ... تصویر کنتراست و رنگش خیلی توپ بود . حالا این سری عکس میگیرم میزارم.
    پشت شهرداري پاساژ امجد طبقه پائين دست چپ يه مغازه هست در انواع مختلف گذاشته 2500
    فيش سري قرمز و نارنجي هست تو انواع بسته بندي
    كابل سوني هم 2 متري داره 10 تومان همونو نمايندگي ميگه 35 تا 40

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تو یه سایت دیگه قیمت کردم 75تومان
    در مورد کابل چیزی نمیدونم!
    سلام
    آدرس اون سايت كه 3360 رو مي ده 75 تومن بي زحمت بدين

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فيش سري قرمز و نارنجي هست تو انواع بسته بندي
    یعنی سرفیشش ترکیبی از قرمز و نارنجی هست ؟

آخه به قیافش نمیخوره کابل بیخودی باشه .

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من یه مشکلی دارم من چند تا فیلم Xvid با فرمت Avi دارم روی یک Dvd من خودم تا حالا با Dvd Player ها تا حالا کار نکردم چون تموم فیلمها رو توی کامپیوتر میدیدم حالا این Dvd رو به یکی دادم میگه پخش نمیکنه مشکل چیه باید تغییر فرمت بدم دستگاهش رو هم نمیدونم چیه کیفیت فایلها هم خیلی پایینه چون کل 16 قسمت فصل اول فرار از زندان حجمش شده 3.66 GB مشکل چیه چی کار باید بکنم لطفا اگه میشه سریع کمک کنید فردا میخوام Dvd رو بهش بدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من یه مشکلی دارم من چند تا فیلم Xvid با فرمت Avi دارم روی یک Dvd من خودم تا حالا با Dvd Player ها تا حالا کار نکردم چون تموم فیلمها رو توی کامپیوتر میدیدم حالا این Dvd رو به یکی دادم میگه پخش نمیکنه مشکل چیه باید تغییر فرمت بدم دستگاهش رو هم نمیدونم چیه کیفیت فایلها هم خیلی پایینه چون کل 16 قسمت فصل اول فرار از زندان حجمش شده 3.66 GB مشکل چیه چی کار باید بکنم لطفا اگه میشه سریع کمک کنید فردا میخوام Dvd رو بهش بدم
    این که xvidه (ایکس واید) نه divx (دایو ایکس) شاید مال این باشه و اون دی وی دی پلیر ففط دایو ایکس بخونه و ایکس واید نه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی سرفیشش ترکیبی از قرمز و نارنجی هست ؟

آخه به قیافش نمیخوره کابل بیخودی باشه .
    خيلي مدل هاي مختلفي داشت! فكر ميكنم رنگ قرمز و نارنجي هم توش ديدم.

اين تولدات چيني يكي از كارهاشون ساخت ظاهر خوبه تا مشتري بخره!
    دوست عزيز خودت حساب كن كابلي كه تو توپ خونه ميدن 2500 خود فروشنده چند خريده؟ وارد كننده چند خريده؟ و چند براي خراب شده كه درست كرده تموم شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •