سليقه بود منظورت ديگه؟!
ايول عكس پرنس خيلي باحال بود!![]()
سليقه بود منظورت ديگه؟!
ايول عكس پرنس خيلي باحال بود!![]()
اره همون سلیقه ... اشتباه تایپی بودمرسی قابل شمارو نداشت
![]()
پس من که رو 1920x1080 اکثر بازیها رو اجرا می کنم باید یک عکس از re5 بزارم تو همچین محیطی ببینم باز هم سایه ها رو دقیقتر نشون میده یا نه!راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش![]()
چه ربطی داره؟ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...
Last edited by SA.JJ.AD; 16-09-2010 at 00:11.
ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...یعنی شما میگی کارت گرافیک تآثیری روی کیفیت بازی نداره ؟؟؟!!!شما اطلاع داری همین بازیها رو با چه سیستمهای قدرتمندی میسازن تا جزئیات رو به بهترین شکل بتونن نشون بدن و همینطور روش کار کنن؟!جالبه واقعآ...گرافیک هر بازی مطابق با سیستم مورد نظرش مچ میشه و باید دید گرافیک تا چه حد قابلیت اینو داره که جزئیات بهتر و دقیقتر رو به تصویر بکشه
حالا از بحث خارج نشین، یک عکس دیگه از red dead redemption در حال سفر به مکزیک با قایق( ایندفعه با دوربین گرفتم ، کیفیتشو کم کردم ) :
![]()
شما منظورمو متوجه نشدی ... من نگفتم کارت گرافیک تاثیر نداره رو بازی . اصلا مگه میشه نداشته باشه ؟راجب این که گفتید . این بازی ها با سیستم های قدرتمند باید ساخته بشن هم عرض کنم که اون یه بحث جداست و بایدم سیستم قوی باشه . اما وقتی طراح بازی فلان جارو سایه زنی نکرده شما سیستم 10 تومنیم که داشته باشی نمیتونی سایه به وجود بیاری
... غیر از اینه ؟ مثه این میمونه که بازی سال 1990 رو روی سیستمت نصب کنی بگی من گرافیکم قویه الان گرافیک این بازی میشه خدا ....
.
با سیستم قوی شما میتونید بازی رو با نهایت تنظیمات گرافیکی و با فریم مناسب بازی کنید نه اینکه گرافیک بیاد براتون سایه بزنه .
.
لطفا دیگه اینجا ادامه ندید /// سوالی . مطلبی بود در پ.خ در خدمتیم![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 16-09-2010 at 01:55.
کی گفته ؟ الان شما همه تنظیمات روی High هستش ؟ خوب ماله منم روی High هستش ولی چرا گرافیکش بهتره از مال شما . تازه سایه هم دارهو Shader هم در حد عالی . تازه رزولیشن هم 1920*1080
این دیگه واقعا افکتش باحال هست ، اینقدر نور و افکت نور خورشید رو بالا بردن که اصلا چیزی دیده نمیشه و نمیشه در مورد گرافیکش کارشناسی کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)