نه نمیشه
اتفاقا اینطوری بهتره
بازیهایی که خیلی شاهکار نیستند ولی قشنگ هستند بهتره که زودتر تموم شند چون اگه تعداد قسمتهاش زیاد شند دیگه آدم از بازی زده میشه
من هم نتظرم قبل از Mafia 2 به دستم برسه چون اگه مافیا رسید دیگه هیچ بازی رو نمیشه انجام داد![]()
نه نمیشه
اتفاقا اینطوری بهتره
بازیهایی که خیلی شاهکار نیستند ولی قشنگ هستند بهتره که زودتر تموم شند چون اگه تعداد قسمتهاش زیاد شند دیگه آدم از بازی زده میشه
من هم نتظرم قبل از Mafia 2 به دستم برسه چون اگه مافیا رسید دیگه هیچ بازی رو نمیشه انجام داد![]()
سلام
دوستان من توی یکی از مرحله ها که باید بری سوار هواپیما بشی رو گیر کردم هر وقت که به هواپیما میرسم دیر میرسم و پله ها که برای ورود به هواپیما هستند از هواپیما فاصله میگیرن
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند![]()
Last edited by P_666; 21-08-2010 at 18:45.
دوست عزیز اون تیکه اخر بازی هستش!!!اونو رد کنی بازی تموم میشه!!سلام
دوستان من توی یکی از مرحله ها که باید بری سوار هواپیما بشی رو گیر کردم هر وقت که به هواپیما میرسم دیر میرسم و پله ها که برای ورود به هواپیما هستند از هواپیما فاصله میگیرن
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند![]()
راه خاصیم نداره بیشتر بیخیال گاردا باش اون سگا رو سریع بزن بپر تو هواپیما
gametrailers هم بازی رو video review کرد و داد 8.1
مهمترین بخش امیتاز هم presentation بود که داد 8.5
ازبابت نظر مغرضانه تون ممنون بهم انگیزه دادید و باعث شکوفایی طبع ادبیم شد
اون تیکه جای بحث داره
این کمپانی بازیهاش قابلیتهای زیادی دارند بوجهی که می توان ایده های زیادی درکالبدشون جای داد اما دراینکار اصلا بدرستی وارد نمیشه و بیشترباکلیشه ها پیش میره و کم وبیش پیش میاد چیز جدیدی توش بکارببره مثال اخرین هیتمن نسبت به سری های قبل هیتمن کین و لینچ 2 که نسبت به یک که فقط میلی اتک نداشت و قسمت اول که بوجود داشتن میلی اتک قابلیت گروگان گرفتن نداشت این قابلیتهای بازی نسبت به هم بودند که دیدید چیز جرء ایی بودن و قابلیتهای زیادی اضاف نشده بود
حیف شد که تموم شد بازیه خوبی بود
بچه ها من مرحله اول بازی رو بازی کردم
واقعا اون چیزی رو که انتظارش رو داشتم بر آورده نکرد!
شاید چون فقط مرحله اول رو رفتم!
من با نسخه قبلی خیلی خیلی حال کردم
ولی با این نسخه اصلا!
همین الان کنسول رو خاموش کردم از فرط حرص خوردن : ))))
نمیدونم شاید باید دوباره امتحان کنم :(
نسخه اولش هم زياد جالب نبود و داستان نداشت!
حالا ادامه بده....شايد به جاهاي بهتري برسي!
میخوای همینجا با هم ادامه بدیم؟
باشه میرم بازی میکنم خبرش رو میدم![]()
دوستان تو كنسول 360 با چه دكمه اي اسلحه رو عوض ميكنه؟
من همرو زدم اما نشد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)