تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 616 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

منم وضعیتم مثل شماست و متولد دی ماه 70 هستم و امسال پیش دانشگاهی ریاضی رو تموم کردم و کنکور دادم که از نتیجه اش راضی نبودم و می خوام کنکور 90 بدم. هفته دیگه میرم مدرسه مدارکی که لازمه برا یکسال به تعویق انداختن خدمت رو بگیرم و ببرم نظام عمومی. ولی هر چی زنگ میزنک به نظام عمومی کسی برنمی داره، خواستم بپرسم شما چه مدارکی بردی تا منم با خودم ببرم. چون باید برم نظام عمومی اصفهان که یه کم دوره و حوصله ندارم که برم و بعد بگن که فلان مدرکو نیوردی.
    راستی منم باید برم گواهینامه بگیرم ولی برگه اشتغال به تحصیل رو مدرسه دیگه بهم نمیده. برا گواهینامه باید چی کار کنم؟ میرم نظام عمومی برگه ای بهم میدن که بتونم برم گواهینامه بگیرم؟ یا باید تا سال دیگه که کنکور میدم و دانشجو میشم صبر کنم و با کارت دانشجویی گواهینامه بگیرم؟
    ممنون میشم جواب بدین.
    دوستان من هم وضعیت شما رو دارم شما چی کار کردید ؟؟؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام انشا الله که خوب هستین
    من یه سوالی داشتم اگه کسی که واقعا دیده و تردید نداره به من کمک کنه خواهش؟؟؟؟؟؟؟؟
    من متولد سال 68 مهر ماه هستم و الان هم 8 ماه خدمت میکنم و تو کنکور 89 تو دانشگاه آزاد قبول شدم و الان میخوام ثبت نام کنم و سال بد تو کنکور 90 شرکت کنم(سراسری)تو یه رشته خوب که قبول شدم برم اونو ادامه بدم.خوب؟؟میخئاستم ببینم میشه از این رشته آزاد به سراسری برم بدون مشکل؟؟؟؟؟؟pl help

میشه رفت . باید یه سری دروس تطبیق داده بشن . دروسی که نمره بالای 12 شده باشی تطبیق داده میشن.

البته دروسی که در سرفصل های دانشگاه آزاد و سراسری ، یکسان هستند.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام. يه سوال خيلي مهم. كنكور سهميه رزمنده هم داره؟؟؟

پدر من 26 ماه جبهه داره من ميتونم داخل كنكور بزنم سهميه رزمنده؟؟؟

بايد چيكار كنم؟؟؟ شنيدم كه باتيد بري يه كدي بگيري؟؟؟

بايد برم ارگان خدمت پدرم كدرو بگيرم؟؟؟ از الان ميتونم برم كدو بگيرك براي دي كه ميخوام كنكور ثبت نام كنم؟؟؟

يه توضيح و راهنمايي كلي كنين ببيبنيم بايد چيكار كنم؟؟

راستي چند درصد تاثير داره تو كنكور.؟؟؟
    سهمیه رزمنده فقط برای خوده رزمنده هاست. برای فرزند یا همسر رزمنده نیست

سلام
    واسه معافیت کفالت (سن پدر بالای 59 سال تمام) چه زمانی مراجعه کنم؟
    مثلا اگه تاریخ تولدش اول بهمن باشه، از چند ماه قبلش شروع کنم و کجاها برم و نرم؟
    مرسی

زمانی که 59 سال پدرتون تموم میشه .

چاكرتيم. فقط دو تا سوال ديگه.
    1- با اين شرايط فقط آزاد ميتونم ثبت نام كنم يا سراسري هم ميشه ثبت نام كنم ؟
    2- احتمال اينكه قوانين تا سال بعد اين موقع تغيير كنه و من در صورت قبولي نتونم برم دانشگاه ؟
    مرسي.

1- چرا سراسری نه؟البته اگه سراسری قبلا قبول شده باشی و نرفته باشی ثبت نام کنی ، 1 یا 2 سال محروم میشی.اما اگه قبول نشدی مشکلی نیست

2- احتمال داره عوض بشه ولی زیاد اصل موضوع کار ندارن.

.

4. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام. میخواستم ببینم سریع ترین راهی که میشه رفت دانشگاه چیه؟ من الان سرباز هستم. هم مدرک پیش دانشگاهی دارم هم دیپلم کامپیوتر. غیبت هم نخوردم

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ...

ببخشید این سازمان نظام وظیفه در مورد معافیت به تازگی شرایط جدید دیگه‌ای رو اعلام نکرده ؟؟؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان من يسري سوال دارم .
    اول اينكه من 1 آبان بايد برم ميدون سپاه واسه تقسيم (دعام كنين ) . ميخواستم بدونم چجوري تقسيم ميكنن ؟؟

سوا دومم درباره ادامه تحصيله .
    ميخواستم بدونم ميتون در حال خدمت كنكور بدم ( علمي كاربردي - كارداني به كارشناسي(آزادو سراسري ) )

در آخر هم از فرشيد جان تشكر ميكنم كه واقعا دارن واسه اين بخش تمام تلاششون رو ميكنن كه مسائل ماها رو پاسخ بدن و حل كنن
    خدا قوت داداشي

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام. میخواستم ببینم سریع ترین راهی که میشه رفت دانشگاه چیه؟ من الان سرباز هستم. هم مدرک پیش دانشگاهی دارم هم دیپلم کامپیوتر. غیبت هم نخوردم
    واسه اینکه بتونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی حتما باید در دانشگاه هایی ثبت نام کنی که با کنکور دانشجو میپذیرند مانند آزاد و سراسری و چون باید در مقطع کارشناسی یا فوق دیپلم شرکت کنی نمیتونی از دانشگاه های خارج پذیرش بگیری، پس سریعترین راه همون کنکور هست

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

سلام ...

ببخشید این سازمان نظام وظیفه در مورد معافیت به تازگی شرایط جدید دیگه‌ای رو اعلام نکرده ؟؟؟
    هیچ معافیت جدیدی اضافه و اعلام نشده

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

دوستان من يسري سوال دارم .
    اول اينكه من 1 آبان بايد برم ميدون سپاه واسه تقسيم (دعام كنين ) . ميخواستم بدونم چجوري تقسيم ميكنن ؟؟

سوا دومم درباره ادامه تحصيله .
    ميخواستم بدونم ميتون در حال خدمت كنكور بدم ( علمي كاربردي - كارداني به كارشناسي(آزادو سراسري ) )

در آخر هم از فرشيد جان تشكر ميكنم كه واقعا دارن واسه اين بخش تمام تلاششون رو ميكنن كه مسائل ماها رو پاسخ بدن و حل كنن
    خدا قوت داداشي
    10 روز قبل از آبان یه برگه سفید میاد دم در خانه که بهش میگن برگه سفید میزنه کد محل آموزشی مثلا 35 که میشه 01 تهران نزاجا
    هر کدی واسه یه مرکز آموزشی هست و میتونی تو اینترنت پیدا کنی مگر اینکه کد مازاد بخوری و همون 1 آبان که رفتی میدان سپاه تقسیمت میکنند
    نگران نباش یکم اعزام نمیشی معمولا 10 روز بعدش دوره آموزشی شروع میشه
    شما در هر مرحله از خدمت میتونید کنکور بدید و اگر قبول شدید در هر مرحله که باشید اگر غیبت نداشته باشید ترخیصتان میکنند من خودم ارشد رو تو خدمت دادم

9. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

سلام !
    من چون امسال آخرين سالمه ! و با توجه به اينكه نظام وظيفه ميگه واسه هر مقطع فقط يك بار معافيت صادر ميكنه ! ميشه من امسال برم كارداني آزاد بخونم بعد واسه ساله بعد تو كنكور شركت كنم و اگه كارشناسي قبول شم ! بتونم از كاردانيه انصراف بدم و برم تو كارشناسي ؟!! نظام وظيفه گير نميده ؟!!

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

روزبه جان دستت درد نكنه . خدا خيرت بده .

حالا يه چيز ديگه . من غيبت دارم يا نه ؟؟ تو تاريخ كاردانيم نوشته 29/11/1388 . بعد برگه اعزام به خدمتم رو اول مرداده 89 پست كردم .
    يعني از 6 ماه معافيتم استفاده كردم . حالا غيبت دارم يا نه ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

منم وضعیتم مثل شماست و متولد دی ماه 70 هستم و امسال پیش دانشگاهی ریاضی رو تموم کردم و کنکور دادم که از نتیجه اش راضی نبودم و می خوام کنکور 90 بدم. هفته دیگه میرم مدرسه مدارکی که لازمه برا یکسال به تعویق انداختن خدمت رو بگیرم و ببرم نظام عمومی. ولی هر چی زنگ میزنک به نظام عمومی کسی برنمی داره، خواستم بپرسم شما چه مدارکی بردی تا منم با خودم ببرم. چون باید برم نظام عمومی اصفهان که یه کم دوره و حوصله ندارم که برم و بعد بگن که فلان مدرکو نیوردی.
    راستی منم باید برم گواهینامه بگیرم ولی برگه اشتغال به تحصیل رو مدرسه دیگه بهم نمیده. برا گواهینامه باید چی کار کنم؟ میرم نظام عمومی برگه ای بهم میدن که بتونم برم گواهینامه بگیرم؟ یا باید تا سال دیگه که کنکور میدم و دانشجو میشم صبر کنم و با کارت دانشجویی گواهینامه بگیرم؟
    ممنون میشم جواب بدین.

کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •