تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1864 از 3195 اولاول ... 864136417641814185418601861186218631864186518661867186818741914196423642864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,631 به 18,640 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

دوستان یه سوال :
    فکر کنم اینجا پرسیدم به جای هارد توی Arcade میشه از یه فلش 16 گیگ استفاده کرد که جواب مثبت بود ولی توی بازار که پرسیدم تایید نکردن ، من دو به شک شدم !! میشه راهنمایی کنید ؟
    نيازي به شك كردن نيست........
    بله ميشه از فلش به عنوان هارد استفاده كرد.......
    خيالت راحت علي جون....

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

مال سری قبلی ایکس باکس ها هست که مادربرد بدی داشتند.نام مادربورد فالکون بود که زیاد داغ می کرد و می سوخت
    البته دوست عزیز اون بردی که شما به این شدت ازش یاد کردید Zephyr و launch بود نه falcon
    Falcon اغاز کننده راه فراموشی مشکل E74 بود و Jasper تمام کنندش

falcon میشناسم 3 ساله روزی 8 ساعت بکوب داره کار میکنه بدون مشکل

3. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال :
    فکر کنم اینجا پرسیدم به جای هارد توی Arcade میشه از یه فلش 16 گیگ استفاده کرد که جواب مثبت بود ولی توی بازار که پرسیدم تایید نکردن ، من دو به شک شدم !! میشه راهنمایی کنید ؟
    اگه آپدیت باشه هیچ مشکلی در استفاده از فلش نیست

5. این کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    اقا من دیروز برای اولین بار به لایو وصل شدم وفیفا 2010 رو بازی کردم ولی یک مشکلی دارم و اینکه قبل از هر بازی میخواد squads رو دانلود کنه چیکار کنم همش دانلود نکنه؟
    من نمی دونم چیکار کنم که بن نشم؟
    تا چند ماه میشه مجانی بازی کرد؟
    از کجا باید اکانت بخرم؟
    دستگاهم الایت
    پیشاپیش ممنون

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

اگه آپدیت باشه هیچ مشکلی در استفاده از فلش نیست
    البته بستگي به نوع آپديت داره.مثلا اين آپديت كنسول من نوعش يجوريه كه لايو نميره و فلش رو هم شناسايي نميكنه.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا من یه سوالی برام پیش اومده
    این 360 که از همون اولیش که اومده بود هـک شده بود، پس چرا هیچ کدوم ار این امکانات رو نداره؟
    الان خب دیگه PS3 هم میتونه MKV پخش کنه. اما 360 رو حتی نمیشه بدون دردسر هارد خارجی بهش وصل کرد. چرا اینجوریه؟
    ما 2 نوع ه ک داریم که یکی مربوط به دستکاری سخت افزاری هست که برای شکسته شدن قفل یکسری از اطلاعات استفاده میشه

و دیگری نوعی ه ک هست که نرم افزاری صورت میگیره و مربوط به OS ها و داشبورد ها میشه که از همه مهمتر همین ه ک هست.

بالاخره قراره چی بشه ؟ یهو دیدی ما رفتیم 360 گرفتیم بعد زد و مایکروسافت عقلش اومد سر جاش رفت انتقال داد به بلوری ، اون وقت باید بشینیم حوض پر کنیم !
    چقدر اطمینان دارید از این حرف که بلوری به 360 راه پیدا نمیکنه ؟
    این کارو خواهد کرد اما در نسل بعد
    انحصار سونی نیستا!!حالا هی زور بگین.پیمانم که از هرچی خوشش نمیاد پاک میکنه
    علی Sony معمولا سعی میکنه از نظر Multimedia نوآوری داشته باشه واسه همین معمولا اولین سری از هر نوع CD رو ما تو Play Station میبینیم.

مشکلی نیست ! کسی از پیمان توقعی نداره.
    اقا امروز تو وسط بازی دستگاه 3 چراغه داد بخاطر یه لحضه قطع وصل شدن بازی سه چراغ شده قبلا این طوری شده بود اما برق خونه کامل رفت با یه بار خاموش روشن درست شداما این دفع یه لحظه برق نوسان پیدا کرد الا هر چه کابل از وصل به برق میکشم باز جاش میزارم درست نمیشه
    شما فقط نیار به یک محافظ برق 4.500 تومنی دارید. که ترجیحا هم ساخت شرکت Ofogh (افق) باشه چون جنس خوبی داره.
    طبیعی هست که از ماشین لباسشوییتون بوده و خیلی هم ضرر داره ، یک فروند محافظ تهیه بفرمایید .
    میلاد جان فکر نمیکنم محافظ نیاز باشه , فقط نیاز به یک تنظیم کننده بسامد خروجی هست که ترانس این کارو میکنه.
    مال سری قبلی ایکس باکس ها هست که مادربرد بدی داشتند.نام مادربورد فالکون بود که زیاد داغ می کرد و می سوخت
    ولی جدیدا مادربورد های جسپر اومده که مشکلی نداره پس اگه می خرید جسپر بخرید.
    بازی خدای جنگ فقط روی پی اس پی و پلی استیشن ۳ موجود هست
    داداش خواهشا کمی مطالعه داشته باشید !! همش نمیشه از شنیده ها استفاده کرد که !!
    Last edited by SamGun; 15-09-2010 at 11:38.

9. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میلاد جان فکر نمیکنم محافظ نیاز باشه , فقط نیاز به یک تنظیم کننده بسامد خروجی هست که ترانس این کارو میکنه.
    samgun جان
    میشه لطفا بگید تکرار این داستان آیا صدمه برای کنسول دربر داره یا خیر ؟

و یا اینکه الان براش مشکلی پیش اومده یا خیر ؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بچه ها

امروز مثل روزهای قبل کنسول روشن کردم و مشغول بازی شدم اما در حین بازی pes2010 متوجه یه سری نویز مثل تراک ویدئو یا مثلا برفک آنتن روی صفحه lcd شدم

lcd lg هست و با کابل تبدیل vga هم وصله اینم بگم تنها فرقی که امروز با روزهای قبل داشت این بود که ماشین لباسشوئی روشن بود و وقتی که ماشین کار میکرد یا از حرکت ایست می کرد این نویز ها ظاهر می شد

حالا سئوال اینکه آیا از ماشین لباسشوئی بوده ؟

این نویز ها برای کنسول ضرر نداره ؟

معذرت می خوام اگر سئوال هام اینقدر آماتور چون این اولین کنسولیه که من خردیم و هیچی ازش نمی دونم

پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم
    این نویز ها یادش به خیر سال ها با هاشون سروکله میزدم. البته خاطره خوبی که نیست ولی خب....
    این نویز ها با دستگاه های پر مصرف مثل سشوار، مایکرویو، لباس شویی و... برام پیش میومد.

این رو هم بگم که این ها ربطی به کابل vga مانیتور یا نویز برق ندارن، چون روی همه وسایل تاثیر می ذارن. ولی روی مانیتور (crt بیشتر) و وسابل قدیمی با سیم کشی قدیمی که تقویت کننده داخلی ندارن بیشتر تاثیر میذارن. مثلا برای من روی تلویزیون قدیمی مون تاثیر مذاشت ولی روی تلویزیون جدیدمون تاثیری نداشت. روی مانیتور crt م تاثیر داشت ولی روی مانیتور lcd نه. این نویز ها به خاطر ضعیف بودن سیم کشی برق خونه و ضعیف بودن کنتور و فیوز خونه هست. پس این مشکل بیشتر توی خونه های قدیمی تر اتفاق می افته
    راه حلش تعویض کنتور و استفاده از یه فیوز قوی تر هست. خود من با تعویض این موارد مشکلم حل شد

ولی این قضیه خیلی روی وسایل تاثیر منفی میذاره. سعی کنین از وسایلتون با هم استفاده نکنین

ولی داشتن یه ترانس الزامیه

اقا امروز تو وسط بازی دستگاه 3 چراغه داد بخاطر یه لحضه قطع وصل شدن بازی سه چراغ شده قبلا این طوری شده بود اما برق خونه کامل رفت با یه بار خاموش روشن درست شداما این دفع یه لحظه برق نوسان پیدا کرد الا هر چه کابل از وصل به برق میکشم باز جاش میزارم درست نمیشه
    این قضیه به خاطر موندن الکتریستیه ساکن توی کابل 360 (به خاطر قطع ناگهانی برق) هست. برای همین 360 به طور اتوماتیک اجازه استفاده رو به شما نمیده تا اینکه از شر این بار های اضافی خلاص بشین. یعنی یه قضیه ایمنی گونه و یکسانه هست و برای همه اتفاق افتاده تا حالا
    برای رفعش باید تمام سیم هارو یه بار در بیارین و دوباره بذارین سرجاش. مشکل حل میشه
    شما فقط دو شاخه رو کشیدین، باید همه اتصالات رو جدا کنین

samgun جان
    میشه لطفا بگید تکرار این داستان آیا صدمه برای کنسول دربر داره یا خیر ؟

و یا اینکه الان براش مشکلی پیش اومده یا خیر ؟
    نمیشه دقیق گفت. ولی بله ضرر داره. مخصوصا اگه طولانی باشه
    دستگاه شما هم مطمئن باشین سالمه الان. فوری خراب نمیشه یعنی
    Last edited by whitewolf; 15-09-2010 at 13:01.

12. 4 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام.
    بازی ها رو کپی کردم تو هارد اما وقتی میخوام بازی کنم میگه DvD بزار . خواستم ببینم کلا همینطوره یا نه ؟ و اگر DvD میخواد پس فایده کپی کردن چیه ؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

عزيزم بازي رو وقتي كپي كني باعث ميشه كه از رو هارد بازي رو بخونه و ديگه به لنز دستگاه فشار نمياد و كمتر دستگاه داغ ميكنه .

بايد حتما DVD بازي تو دستگاه باشه .

15. 2 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •