ممنون از راهنمايي، ميشه بگيد كدوم نوعش خوبه (يه نوعي كه همه بازيهاي xbox رو جواب بده و قيمتش همه به صرفه)واسم مولتي مديا بازي كردن يا چيزاي ديگه مهم نيست )فقط بازيها رو بدون مشكل بازي كنم (مثلا فيفا ،كشتي كج،و...)
ممنون از راهنمايي، ميشه بگيد كدوم نوعش خوبه (يه نوعي كه همه بازيهاي xbox رو جواب بده و قيمتش همه به صرفه)واسم مولتي مديا بازي كردن يا چيزاي ديگه مهم نيست )فقط بازيها رو بدون مشكل بازي كنم (مثلا فيفا ،كشتي كج،و...)
همه نوعش هر بازی رو می خونن ، پست اول رو بخون ، درمورد انواعش توضیح داده ، قیمت ها هم حدودا درستن. از 240 هست تا 360 تومن.
دوست عزيز تمام مدل هاي كنسول 360 درست مثل هم هستند و فقط از لحاظ لوازم فرق دارن.مثلا آركيد و اليت فرقشون تو هارد هست و كابل و تفاوت رنگ وگرنه سخت افزاري يكي هستند.
شما هر مدلي كه پولت ميرسه بخر.اگه پول داري تو دست و بالت كه يه اليت بگير هم هارد داره و هم خوش رنگتره و هم كابل HDMI داره.
مزایاشم فقط بازی هاش نیستن ! اگه ایکس باکس داشته باشی دیگه لازم نیست همش کرک کنی بازی هارو ، آپدیت کنی ، برخی فایلای خرابشو دانلود کنی ، همش دیگه وسط بازی لگ نداره و از گیر کردن های وسط بازی راحت میشی ،همیشه همه ی بازی هارو با حداکثر گرافیک بازی می کنی ، آپدیت های ایکس باکس ارزون هست ، ولی واسه آپدیت کامپیوتر باید کلی هزینه کنی ، و در کل 10 درصد کامپیوتر بازی کردن است و 90 درصدش چیز های دیگه ، ولی ایکس باکس 90 درصدش بازی هست و 10 درسصدش چیزای دیگه . اینا همه مزایای ایکس باکس به پی سی هست.
خيلي ممنون،فقط دو تا سوال ديگه: 1- قضيه اين سه چراغه شدن چيه آدمو ميترسونه ؟!
2- آيا بازي خداي جنگ واسه اين كنسول هست؟
اون واسه قدیما بود دیگه دستگاه های جدید 3چراغه نمیشن
نه نیست
مال سری قبلی ایکس باکس ها هست که مادربرد بدی داشتند.نام مادربورد فالکون بود که زیاد داغ می کرد و می سوخت
ولی جدیدا مادربورد های جسپر اومده که مشکلی نداره پس اگه می خرید جسپر بخرید.
بازی خدای جنگ فقط روی پی اس پی و پلی استیشن ۳ موجود هست
من امروز رفتم ترانس 220 به 110بگیرم برای دستگاه چون برقش 110 هست. بد بهم ۲۰۰W داد ولی روی دستگاه نوشته ۱۵۰W. حالا مشکلی نداره؟
ممنون بزرگوار
از چند نفر دیگه هم پرسیدم فرمایش شما رو تائید کردند
دوستان یه سوال :
فکر کنم اینجا پرسیدم به جای هارد توی Arcade میشه از یه فلش 16 گیگ استفاده کرد که جواب مثبت بود ولی توی بازار که پرسیدم تایید نکردن ، من دو به شک شدم !! میشه راهنمایی کنید ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)