تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 259 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به تجربه بهم ثابت شده که اینا هروقت نتونن گوشی رو درست کنن (بلد نباشن) فورا میگن برد گوشی حرابه،این ل جی یدبخت که نمایندگی شو اینا گرفتن (البته نماینده رسمی نیستن) خدا میدونه چقدر تا حالا بابت این تنبلیای خودشون (بابت برد گوشی)به ال جی ضرر زدن !!!

راستی شما چرا نمیری خود مادیران؟
    واقعيت اينه كه بنده به زحمت تونستن دوباره گارانتي گوشي خودم را برقرار كنم چون حدود 1 ماه از اون گذشته بود و هيچ كرتي هم براي ارائه ندارم جز عمليات داخلي كامتل كه در سيستم خودشون هست پس متاسفانه مجبورم هميشه از اين شركت براي خدمات گيري استفاده كنم...

2. 4 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

به تجربه بهم ثابت شده که اینا هروقت نتونن گوشی رو درست کنن (بلد نباشن) فورا میگن برد گوشی حرابه،این ل جی یدبخت که نمایندگی شو اینا گرفتن (البته نماینده رسمی نیستن) خدا میدونه چقدر تا حالا بابت این تنبلیای خودشون (بابت برد گوشی)به ال جی ضرر زدن !!!

راستی شما چرا نمیری خود مادیران؟
    اگه الجی ورشکسته شد بدونین کامتل باعثش بود!!!

راستی قضیه تغییر گارانتی به مادیران چیه؟!

شاد باشین

4. 5 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت .cactus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داریوش جان طبق قرار دادی که ال جی با مادیران منعقد کرده بخشی از گارانتی های انجام شده توسط کامتل رو مادیران انجام میده
    شرطش هم اینه که شماره سریال گوشیت توی سیستم مادیران ثبت شده باشه

یه چیز جالب : روی کارتن گوشی نوشته تایید صحت گارانتی پارس کامتل با ارسال سریال گوشی از طریق پیامک به شماره
    10009999 که در مورد گوشی خودم جواب پیامک منفی بود ولی تو سیستم مادیران ثبت شده بود که صفحه اش رو برام تعویض کردند.
    دوستان لطفا دیگه راجع به این دزدان دریایی بحث نفرمایید و با خیال را حت از خدمات مادیران استفاده کنید ( انقدر رو اعصابم راه رفتند این کامتلی ها که تو تاپیک قبلیم جای مادیران نوشتم کامتل ) شرمنده دوستان

6. 4 کاربر از .cactus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض

از لخاظ ساپورت برنامه و بازی چطوره؟؟؟
    قیمتش چنده؟؟؟
    مرسی
    سبز باشین...!!!

8. 5 کاربر از mohamadreza666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

از لخاظ ساپورت برنامه و بازی چطوره؟؟؟
    قیمتش چنده؟؟؟
    مرسی
    سبز باشین...!!!
    برنامه ها و بازی های جاوا رو به راحتی اجرا می کنه. البته محدودیت حجم داره. اگه اشتباه نکرده باشم بالای 7 مگابایت رو ساپورت نمی کنه. که تعداد خیلی کمی بازی و برنامه می تونی پیدا کنی که جاوا باشه و اینقدر حجیم باشه. به جز جاوا که خیلی خوب اجرا می کنه، فرمت دیگه ای رو ساپورت نمی کنه چون سیستم عامل نداره

قیمتش هم اگر نوش هنوز باشه، باید حدود 280 270 باشه . اگه بخوای یه رم 8 هم بخری، یه 20 تومن دیگه بذار روش

10. 7 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان بالخره با بنده تماس گرفتن و اعلام كردن گوشي ام حاضره ....
    خوبه هر بار 1 ماه زمان مي بره و ميشه گفت از ابتداي سال فقط 1 هفته دست بنده بوده ....
    بازم گلي به جمال كامتل

12. 4 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خانوم هاااااااااا و آقایووووووون
    شما که به فکر مشکل ما نیستید ولی من خودم ذهنم جرقه زد و فکری به ذهنم رسید
    اگه یادتون باشه مشکل من این بود که این گوشی با کابل تلوزیونش عکس هاشو از تلوزیون نشون نمیده و فقط فیلمارو نمایش میده
    با توجه به اینکه ویوتی اسمارت عکس هارو با کابل خروجی تلوزیون از تلوزیون نمایش میده ، با خودم گفتم گوشیمو ببرم گارانتی و بدم برام پلتفرم ویوتی اسمارت رو بریزن روش .
    حالا سیمبیان و این حرفا که شما می خواستید بریزید روش پیشکش - همین هم اگه بشه خیلی عالی میشه .

نظر شما چیه ؟

14. 5 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان بالخره با بنده تماس گرفتن و اعلام كردن گوشي ام حاضره ....
    خوبه هر بار 1 ماه زمان مي بره و ميشه گفت از ابتداي سال فقط 1 هفته دست بنده بوده ....
    بازم گلي به جمال كامتل

مبارکه
    من به جای تو باشم گوشی رو قاب می گیرم و می زنمش به دیوار موزه کامتل!!! آخه رکورد گینس رو در رفتن به گارانتی شکسته!!! ( البته می دونیم که تو بی گناهی... کامتل باعثشه )

اگه یادتون باشه مشکل من این بود که این گوشی با کابل تلوزیونش عکس هاشو از تلوزیون نشون نمیده و فقط فیلمارو نمایش میده
    با توجه به اینکه ویوتی اسمارت عکس هارو با کابل خروجی تلوزیون از تلوزیون نمایش میده ، با خودم گفتم گوشیمو ببرم گارانتی و بدم برام پلتفرم ویوتی اسمارت رو بریزن روش .
    حالا سیمبیان و این حرفا که شما می خواستید بریزید روش پیشکش - همین هم اگه بشه خیلی عالی میشه .

نظر شما چیه ؟
    مسلما خود کامتل این کار رو برات نمی کنه. خودت باید یه باکس جور کنی و دست به یه همچین کاری بزنی. ( در حالت عادی ممکن نیست. باید دستکاریش هم بکنی )

شاد باشین

16. 4 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها یه کمک فوری می خوام
    یه دیکشنری می خوام در حد تیم ملی ( البته تیم ملی ایران نه... در حد اسپانیا!)
    کسی اینجا دیکشنری خوبی بوده که ریخته باشه روی گوشی و جواب گرفته باشه؟؟

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

نظر شما چیه ؟
    خیلی بعیده بشه!!!!
    اگه می شد که حتما اون فریمور خوشگل رو خودشون می ریختن روی گوشی ما که لااقل فروشش هم بیشتر بشه
    همونجوری که دوستمون گفت، حتما به دستکاری نیاز داره! در حالت عادی که نمی شه

18. 5 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خیلی بعیده بشه!!!!
    اگه می شد که حتما اون فریمور خوشگل رو خودشون می ریختن روی گوشی ما که لااقل فروشش هم بیشتر بشه
    همونجوری که دوستمون گفت، حتما به دستکاری نیاز داره! در حالت عادی که نمی شه
    اون همه تحقیق کردم و از این سایت به اون سایت رفتم ، آخرشم یه گوشی گرفتم که عکساشو از تلوزیون نمایش نمیده .
    توی هیچکدوم از سایت ها و تحلیل و بررسی ها اصلا ً به این مورد اشاره نشده بود منم چه می دونستم ؟
    دستکاری رنوااااار !!!!! چه شود !!!! همینجوریش همیشه یه جاش می لنگه وای به حال اینکه دستکاری هم بشه .

شما نمی تونید کاریش کنید ؟ شما مگه نمی خواستید سیمبیان روش بریزید ؟؟؟ خب این که راحت تره
    Last edited by omg77; 24-09-2010 at 02:35.

20. 4 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •