تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: چگونگي نصب داس روي سيستم

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تبريز
    پست ها
    230

    پيش فرض چگونگي نصب داس روي سيستم

    چطوري ميتوان داس رو بر روي كامپيوتر نصب كرد dos

  2. #2
    پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    پست ها
    504

    پيش فرض

    مهدي جان براي نصب داس اول اين چيزي كه مهمه وبايد بدوني اينه كه داس براي نصب درايو سي رو فرمت ميكنه .
    وقتي ديسكت داس كه 3 تاست شما ديسكت اول رو ميداري وسيستم رو ريستارت ميكني .
    ودر مرحله بعد عمل فرمت رو انجام ميده وريستارت ميكنه ودر مرحله بعدفايلها رو كپي ميكنه و ديسكت شماره 2 رو ميخواد و بعد شماره 3 .
    اگر اطلاعات ديگه اي خواستيد بگيد.

  3. #3
    حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    6,105

    پيش فرض

    در ضمن داس از fat يا به عبارتي fat16 استفاده مي كنه و اگه اشتباه نكنم هر درايو رو بيشتر از 2 گيگابايت قبول نمي كنه.
    به نظر من به جاي نصب داس بهتره كه ويندوز 98 رو در كنار ويندوز ايكس پي نصب كني. چون ويندوز 98 خودش داس رو داره و برنامه هاي تحت داس رو مي شه در ويندوز 98 اجرا كرد.

  4. #4
    پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    پست ها
    504

    پيش فرض

    آخه بعضي از برنامه ها فقط تحت داس اجرا ميشه وفقط بايد داس رو نصب كرده باشي و حتما اين دوستمون هم براي همين ميخواد داس رو نصب كنه وچون داس از فت 16 استفاده ميكنه بايد هارد رو اول پارتيشن كنه .كه حد اكثر مقداراون هم حدود 2.4 گيگابايته .

  5. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تبريز
    پست ها
    230

    پيش فرض

    dooste man aghaa masud khili mammnoon ke rahnemaeii kardi aghe mishe beghin ke en se taa disket roo az kojaa mishe peidaa kard .
    mammnoon .

  6. #6
    پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    پست ها
    504

    پيش فرض

    بعضي از مغازه هاي كامپيوتري دارن البته اونايي كه با داس اشنايي دارن .
    اگه خواستي بگين كدوم منطقه هستين تا من يه جارو معرفي كنم

  7. #7
    حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    6,105

    پيش فرض

    مهدي جان داس روي سي دي هايي كه برنامه هاي مختلف رو دارند مثل كينگ وجود داره. البته چون قديمي شده و ديگه كسي به اون صورت استفاده نمي كنه شايد همه جا نداشته باشند.
    در مورد ويندوز 98 هم كه گفتم كاملا جاي داس رو برات پر مي كنه.
    اگه در ويندوز 98 در قسمت تعيين نحوه خروج بري و آخرين گزينه رو بزني به محيط داس وارد مي شي و خيلي راحت كار مورد نظرت رو انجام مي دي. بدون اينكه نياز به پاراتيشن بندي براي داس داشته باشي.

  8. #8
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    http://AhwazSoft.ir
    پست ها
    201

    پيش فرض

    اگر شما نیز در نصب و یا اجرای برنامه قديمي مخصوص داس در ويندوز احیانا با مشکل مواجه هستید اصلا لازم نیست نگران باشید .

    زیرا ويندوز XP تضمين نموده است که با تمام برنامه هاي قديمي سازگاري و همخوانی کامل داشته باشد.

    شما می توانید در صورت بروز مشکل با برنامه ای خاص در ویندوز XP از سيستم حمايت سازگاري ویندوز استفاده کنید.

    پس بر روي فايل اجرايي برنامه قدیمی و ناسازگار کليک راست کنید و پس از انتخاب Properties به صفحه Compatibility رفته و از این قسمت نام سيستم عاملي را در آنجا مي توانستيد برنامه را اجرا کرده و با آن کار کنید را انتخاب کنید.

    سپس این قسمت را Ok کرده و از آن خارج شوید

    حال برنامه را اجرا کنيد. احتمالا برنامه اجرا خواهد شد در صورتی که مشکل شما همچنان وجود داشت و با این کار نتوانستید آن را حل کنید لازم است تغييرات ديگري را نیزامتحان کنيد تا به نتیجه دلخواه برسید.

    اگر تمام تلاش های شما با شکست مواجه شدند تنها یک راه حل دیگر در اختیار دارید و آن استفاده از Application Compatibility Tookit است این ابزار در CD ویندوز XP قرار دارد برای استفاده از آن باید در ابتدا CD ویندوز XP را در سی دی رام قرار داده و به سراغ پوشه Suppor Ttools برويد حال باید برنامه Act20.exe را اجرا کنید.

    این ابزار حمایتی تمامی تغییراتی که لازم است برای سازگاری یک برنامه داده شود تا بدون اشکال اجرا شود را در سیستم اعمال می کند پس از طی این مرحله دیگر مطمئن باشید که هیچ برنامه ای غیر قابل استفاده در ویندوز XP نیست .

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع :

  9. #9
    پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    پست ها
    504

    پيش فرض

    آقايان اين چيزهايي كه شما ميگيد بعصي هاشون هم درست ولي دقت كنيد شما داريد صورت مساله رو پاك ميكنيد .چون اين دوستمون سوالش اينو ميرسونه كه ميخواد
    سيستم عامل داس رو نصب كنه .البته اگه تا الان منصرف نشده باشه

  10. #10
    حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    6,105

    پيش فرض

    ايشون گفتند كه اين 3 تا ديسكت داس رو از كجا مي شه تهيه كرد. اما ديگه بعد از راهنمايي من و بقيه دوستان كه گفتيم از كجا تهيه كنند ديگه نگفتند تونستن تهيه كنند يا نه؟
    همونطور كه گفتم در اكثر سي دي هاي program مثل سي دي هاي king و ... داس موجوده.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •