1-سلام نه اگه جاشم درست باشه باید گرما بده بیچاره داره کار میکنه ها
2-اگه 2ساعت بیشتر بازی کنید شاید مشکلی پیش بیاد
3-نه لازم نیست من این دستگاه ها و مشابه هاشونو اصلا پیشنهاد نمیکنم
1-سلام نه اگه جاشم درست باشه باید گرما بده بیچاره داره کار میکنه ها
2-اگه 2ساعت بیشتر بازی کنید شاید مشکلی پیش بیاد
3-نه لازم نیست من این دستگاه ها و مشابه هاشونو اصلا پیشنهاد نمیکنم
یا قوس گیلانی !!!!
دریا زده شدم تا این 25 صفحه ای رو که نخونده بودم رو بخونم
============
دوستانی که با دکمه های دسته مشکل دارن فقط کافیه دسته رو باز کنن و پلاستیک ارتجاعی زیر دکمه هارو بشورن و بزارن کامل خشک بشه تا کمی از چربیش رو از دست بده و بهتر بشه.
اگه هم درست نشد برید توپ خونه از روی دسته سوخته یکی بخرید.
من چنتا هارد IDE اضافي دارم ميخوام به كنسول وصل كنم و بازي روش بريزم اگه از اين تبديل هاي IDE TO USB بگيرم كار ميكنه مشكلي نداره؟
سلام. بله میشه ولی هر هارد فقط ۱۶ گیگش قابل استفاده هستمن چنتا هارد IDE اضافي دارم ميخوام به كنسول وصل كنم و بازي روش بريزم اگه از اين تبديل هاي IDE TO USB بگيرم كار ميكنه مشكلي نداره؟
Xbox 360 Kinect Wall Mount
با اين وسيله ميتونيد Kinect رو به ديوار وصل كنيد
اطلاعات بيشتر در سايت Amazon
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
راستش همه میدونید یکی از مشکلات بازی روی PC ترس همیشگی از اومدن بازی های با گرافیک و سیستم مورد نیاز بالا هست و این که سیستممون نکشه و ...
برا همین تصمیم گرفتم یه کنسولی بگیرم که دیگه از این مشکلات نداشته باشه و بشه اونو به مانیتور هم وصل کرد . به خاطر معروف بودن Xbox 360 اونو انتخاب کردم . حالا از دوستان میخواستم بپرسم که یه مدل آرکید آدمو از نظر یه بازی باحال و گرافیک توپ و روون ارضا میکنه یا نه ؟ و اینکه توی جعبش امکانات وصل به مانیتور داره یا نه و اگه نداره خرج خریدن سیم و اتصالاتش چقدر میشه
ممنون
به نظر من کمی صبر کنید ، چون Ps3 هَک شده و توی هَک جدید قابلیت اجرای Homebrew ها وجود داره و این یعنی یک پله جلو تر از 360 . یک کمی صبور باشید ببینیم دقیقا چی میشه .
سلام دوست عزيز
به نظر من Xbox 360 بهتره
درسته كه PS3 هك شده ولي به دليل اينكه بازي هاش روي Blueray عرضه ميشه قيمت بيشتري نسبت به بازي هاي Xbox 360 داره و DVD9 نسبت به Blueray هم راحت تر پيدا ميشه هم ارزون تره
اگه پولتون ميرسه مدل Elite رو تهيه كنيد بهتره
چون من خودم مدل Arcade رو دارم و به دليل اينكه هارد نداره هم صداش زياد تره و هم توي بعضي از بازي ها كند ميشه
البته بعدا هم ميتونيد واسه Arcade هارد بگيريد
شما بايد كابل رو جدا خريداري كنيد
قيمت يه كابل HDMI to DVI هم متفاوته
كه من 12 تومنيش رو تهيه كردم و ازش راضيم
دوست عزیز ، با روش هَک Ps3 شما نیازی نداره که بازی رو مثل 360 از روی دیسک اجرا کنید ، بازی مستقیم از روی هارد اجرا میشه . یعنی از بازی های 360 هم ارزون تر تمام میشه .
خوشبختانه Ps3 بد جوری رفته تو باقالی ها![]()
دیروز بود فکر کنم میلاد جان گفتی میشه حداکثر 32 گیگ از هارد اکسترنال یا فلش استفاده کرد به طوری که 2 تا هارد یا فلش وصل کنیم به کنسول و از هر کدوم 16 گیگ بگیریم. من الان یک هارد 80 گیگ با USB به پشت کنسول وصل کردم. حالا برای 16 گیگ ه دگش باید هارد اکسترنال دیگمو بزنم جلوی کنسول ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)