نیما بابا این آبونمان خوده انجمن ها که سرره کاری بود!
چیزی نشون نمیده
حالا الان نشستم همه زیر مجموعه های اینترنت و طراحی وب رو تو گوگل ریدر اد کردم
اگر کسی خواست اینجا هستن کامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیما بابا این آبونمان خوده انجمن ها که سرره کاری بود!
چیزی نشون نمیده
حالا الان نشستم همه زیر مجموعه های اینترنت و طراحی وب رو تو گوگل ریدر اد کردم
اگر کسی خواست اینجا هستن کامل:
آبونمان ایمیل روزانه میفرسته (اگه هفتگی رو انتخاب نکنی)
آر اس اس هم همچین سر ثانیه آپدیت نمیکنه
ولی انقدر هم سخت نیستا! همش 17 تا شاخه رو باید زیر نظر داشته باشی![]()
آهان
ممنون یاسر
پس بگو اون آبونمان ایمیلی هست!×! نه من بدونه ارسال ایمیل مشترک شدم برای اونه شاید
rss حالا باز 24 ساعت یه بار آپدیت میشه دیگه از هیچی بهتره
آخه اینور اونور هم اد شدن تو زمان های مختلف آی دی هاشون هم پشته سره هم نیست
یکی دو رقمیه یکی 3 رقمی
حالا ببینیم rss خوب جواب میده یا نه
ولی یه بدی که داره اینه که گمونم وقتی پستی توی یه تاپیک داده بهش دیگه تو rss اپدیت نکنه فقط تاپیک های جدید رو آپدیت میکنه و نشون میده
برای ایستگاه موتول که همچین بود اینجا هم باید همینطوریا باشه
آبونمان که میشی آپدیتها رو توی این صفحه لیست میکنه برات:پس بگو اون آبونمان ایمیلی هست!×! نه من بدونه ارسال ایمیل مشترک شدم برای اونه شاید
برای آبونمان انجمن شدن سه تا گزینه داره فقط اولیش بدون ایمیله دومیش ایمیل روزانه سومیش ایمیل هفتگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره فکر میکنم وقتی توی انجمن آبونمان بشی دیگه برای پستهای جدید آپدیت نمیکنه فقط تاپیکهای جدید رو لیست میکنه (البته زیاد هم مطمئن نیستمولی یه بدی که داره اینه که گمونم وقتی پستی توی یه تاپیک داده بهش دیگه تو rss اپدیت نکنه فقط تاپیک های جدید رو آپدیت میکنه و نشون میده)
ولی تو تنظیمات کاربری یه گزینه داره برای اینکه اتوماتیک مشترک تاپیکی بشی که توش پست میدی. این گزینه رو چک بزنی تو هر تاپیکی پست بزنی پستهای بعدی رو برات ایمیل میکنه
البته جسارته داریوش جون. تو که بیشتر از من به وی بی واردی. فقط جهت اطلاع دوستانی که ممکنه فراموش کرده باشن گفتم![]()
آهان
الان دیدم
نه بابا میدونستم اینا رو تا یه حدی
ولی این نیما (بگم خدا چی کارش کنه) گفت مشترک شی میاد تو لیست subscription ها و از این تکنولوژی های نانو و سایبر!×!
منم رفتم دو ساعت اد کردم
الان دیدم فقط همونطوری قلمبه انجمن رو گزاشته!!! جدا خسته نباشید داره این وی بی×!؟×#$!@#
ایمیلی هم نیستم اعصاب رو خراب میکنه حتی هفتگیش چه برسه بخوام بزارم روزانه
بدون ایمیل مشترک میشم
ولی فعلا از گوگل ریدره که راضیم، بد نبوده
برای تاپیک ها هم که از تو اشتراک ها میبینم
من یه کار جلب تر میکنم به کسی نگین![]()
تاپیکهای جدید که هیچ با Rss میاد اگه بخواین آپدیت تاپیک هایی که توش هستین رو دنبال کنین میشه از این کوئری استفاده کنین :
مثلا داریوش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیما این سرچ همه تاپیکهایی رو که داریوش توش پست داده نشون میده؟
این do دومی که اولی رو اورراید میکنه![]()
خوب نیما خسته نباشی
همون subscribe without email رو پیش فرض فعال کن هر تاپیکی پست بدی مشترک هم میشی دیگه
چه کاریه
راستی بچه ها یه اسکریپت نیم وجبی سراغ دارید که لینک رو بگیره آی پی بده؟
برا رپید شیر میخوام
همچین چیزی:
بعضی اوقات کار نمیکنه از طرفی هم کندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه تاپیکها تا تاریخی که پیشفرض سرچ باشه
آره راس میگی do اولی رو تا حالا ندیده بودمدومی رو خودم اضافه کرده بودم و حذف بشه هم پست نشون میده
ولی اولی رو اصلا یادم نمیاد چرا گذاشتم
![]()
اثرات کپی پیسته
![]()
سلام
شما فعلا با این آبونمان و اینجور چیزها مشغول باشید تا بعد!
من باز اومد تا یک چیز دیگه بپرونم؛ این انجمن کلاینت ساید، یه خرده عنوانش بنظرتون گمراه کننده نیست برای کاربرای تازه وارد؟ اگه همون JavaScript بود بهتر نمی شد؟ یا حداقل بجای اینکه enpersi ( اسطلاح بهتری به ذهنم نرسید) همون Client Side بود باز بهتر خونده میشد و تو چشم بود.
وقتی گفته میشه Client Side یعنی تمامی زبانهای نشانه گذاری و برنامه نویسی سمت کاربر رو در بر میگیره اینطور نیست؟
جاوااسکریپت هم نباید enpersi باشه، و بنظر باید JavaScript باشه
به نظرم بهترین عنوانی که میشه برای این بخش پیدا کرد این باشه: "JavaScript و Framework های آن" یا "JavaScript و Framework و کتابخوانه هایش" دومی زیاد جَلَب نشد
خلاصه شرمنده من اینقدر تو کارتون فضولی می کنم
بازم کوچیک همتونیم، حالا باز من فعلا برم تا بعد شاید یک مورد دیگه هم پیدا کردم![]()
Last edited by eAmin; 13-09-2010 at 21:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)