گر صبر كني زغوره حلوا سازي داداشheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
بنده5-6ماه با هيرو بدون فارسي سر كردم تا اين كه گوشي تمام فارسي شد
شما هم خيالت راحت باشه.
اس ام س فارسي كه حل شدنيه راحت
ولي وب رو بايد كمي صبر كني! مطمئن باش زود حل ميشه.
گر صبر كني زغوره حلوا سازي داداشheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
بنده5-6ماه با هيرو بدون فارسي سر كردم تا اين كه گوشي تمام فارسي شد
شما هم خيالت راحت باشه.
اس ام س فارسي كه حل شدنيه راحت
ولي وب رو بايد كمي صبر كني! مطمئن باش زود حل ميشه.
رفقا،تنها عیب این گوشی،نسخه ی سیستم عاملشه؟!
من واقعا بین لجند اچ تی سی و این ایکس تن گیر کردم و نمیدونم کدوم رو بگیرم! از یه طرف سخت افزار این ایکس 10 و از یه طرف نرم افزار لجند!!!
دوستان این بد ترین گوشی بود که توی عمرم داشتم
من که پیشنهاد می کنم نخرید!!
راستی این گوشی که 2 ماه دستم هست چند می خرن ازم؟![]()
رد یه گوشی و درج نظر ناخوشایند راجع به اون بدون ذکر دلیل میشه ابراز سلیقه.
لااقل چهار تا دلیل براش میآوردی!
سلام.
همونطور که دوستمون گفتن برای رد یا تایید باید دلیل بیارید و به این سبکی که شما فرمودید میشه کلی گویی و اصلا" دلیلی نداره که دیگران قبول کنن.به چه دلیل این گوشی بدترین بوده ؟ در مقایسه با چه گوشیهایی بدترین بوده؟ قبلا" چه گوشی داشتید که این از اون بدتره؟ چه انتظاراتی رو داشتید و برآورده نشده که بدترین بوده؟ مشکلاتی که شما باهاش برخورد کردید چی بوده؟و....... شما اگر مشکلاتش رو بفرمایید شاید دوستان تو همین تاپیک بتونن کمکتون کنن تا این مشکلات برطرف بشه و مجبور نشید گوشی رو با ضرر بفروشید.
کاملا" موافقم .![]()
سلام
بدترین گوشی عمرم بود
قبلا ان 96 داشتم
مشکلات:
1-صدای گوشی هنگام حرف زدن کمهیعنی خیلی کمه
من وقتی میرم بیرون از ان 96 استفاده می کنم چون نمی فهمم طرف چی میگه
2-گوشی هر از گاهی کند می شه می ره روی اعصاب ادم
3-سیستم عامل گوشی خیلی بی شکل هست
4-سیستم عامل که
5-تاچش خیلی خیلی خیلی بده!!!
دیگه دلیل بیشتر از این؟؟؟
گوشی هم خیلی گرون هست
به نظرم 300 که شد ارزش خرید داره
دوست عزیز مطمئن هستید این گوشی رو دارید یا فقط از بقیه جاها کپی گرفتید؟!
سلام.
ممنونم از اینکه نظراتتون رو فرمودید .
در مورد صدا , صدای گوشی خیلی زیاد نیست اما اینجوری هم که میفرمایید کم نیست که بیرون نشه ازش استفاده کرد تو محیطهای شلوغ هم میشه ازش استفاده کرد اما یکم نسبت به محیطهای خلوت سخت تره در این مورد دوستان هم نظرشون رو بفرمایند ممنون میشم.
در مورد کند شدن گوشی چند تا مسئله میتونه دخیل باشه اول اینکه برنامه های همزمان باز داشته باشید دوم و مهمتر از اولی اینه که شما برنامه هایی رو همزمان استفاده کنید که با هم سازگاری نداشته باشن و مورد دیگه اینکه برنامه هایی نصب کرده باشید که با استانداردهای سیستم عامل و گوشی هم خوانی نداشته باشن اینارو تست کنید وگرنه از نظر سخت افزاری این گوشی مشکلی نداره که باعث این مسئله بشه فکر نمیکنم دوستان دیگه هم با این مشکل روبرو باشن.
در مورد سیستم عامل 2 تا مطلب رو فرمودید اول اینکه بی شکل است!!!که من اصلا" نمیتونم متوجه بشم یعنی چی دوم اینکه "سیستم عامل که" .که چی؟ اینم باز جسارتا" شد کلی گوییاگر منظورتون اینه که سیستم عامل خوبی نیست که باید عرض کنم یکم باید با انصاف تر برخورد کنیم .آندروید با این مدت زمان کمی که اومده تونسته کاملا" جای خودش رو تو بازار باز کنه و انصافا" سیستم عامل خوبیه و فقط یکم زمان میخواد(هر چند تو همین مدت زمان کم هم نسبت به سیستم عاملهای دیگه اگر بخواهیم تو بازه زمانی در نظر بگیریم جلوتره).
در مورد تاچ هم این اولین باره من میشنوم تاچ گوشی بده. تاپش از چه نظر بده ؟ حساسیت تاچ کمه یا دقتش کمه؟دوستان دیگه هم اگر نظر بدن این مسئله بهتر نمود پیدا میکنه و درستی یا اشتباه بودن نظر بنده معلوم میشه.مخصوصا" اینجوری که شما فرمودید خیلی خیلی خیلی بده.
در کل بازم از توجه شما تشکر میکنم.پیشنهاد من اینه که شما یکبار گوشی رو به حالت کارخونه برگردونید و دوباره منتها اینبار با دقت نظر بیشتر با گوشی کار کنید مخصوصا" در مورد نصب و استفاده برنامه های جانبی انشاا..مشکلاتتون حل میشه.
اما در مورد قیمتش نظری ندارم.![]()
بله مطمئن هستم این گوشی رو دارم
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
در مورد تاچ هم حساسیت کمه هم دقتش کمه
سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنیدخیلی زیبا هست
ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه
حالا من گوشی رو به حالت کارخونه برمی گردونم میگم خوب شده یا نه![]()
عزیزم....سیستم عامل این با htc یکیه.....فقط ورژنش قدیمیه که اوم حل میشه
ایراد های بنی اسرائیلی میگیریدا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)