اين پيكان همراه با پيكان 48 داخل gtainside.com هست از اونجا دانلود كنيد
اينم لينكش:
كه البته به خاطر اينكه دوستان خواستن گذاشتم و قصد انحراف تاپيك رو نداشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين پيكان همراه با پيكان 48 داخل gtainside.com هست از اونجا دانلود كنيد
اينم لينكش:
كه البته به خاطر اينكه دوستان خواستن گذاشتم و قصد انحراف تاپيك رو نداشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by silent mj; 10-09-2010 at 10:42.
ترافیک !
شبیه این یارو جیمز باند جدیدس یه جورایی
راستش این پچ گرافیکیه که گرافیک خیلی بالا لازم داره و گرنه بازی گیر میکنه .
اگر خواستین اینم برای دانلود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این عکس های بازی PES قدرت بدنی اشلی کول رو نگاه کنید!
این بازیکن یه تنه سه نفر رو حریفه
اینجا هم کلادیوس تو بازی هملت داره الکتریک می زنه. اون زمان هم سبک راک وجود داشته!
![]()
يك گل زيبا در PES در Become a legend زدم.از فاصله ي دور از دروازه(تو محوطه جريمه نبود!) يه ضربه ي ضعيف زميني و به درد نخور زدم اينشد نتيجه:
دروازه بان لايي خورد گل شد!دقيقا وايستاد تا توپ برسه بهش بعدش يه حركت مزخرف در مقابل چنين شوت به درد نخوري انجام داد!
Red Dead Redemption
وااای ! له شدم این عکسا رو بگیرم!!! یک دست دسته ، یک دست گوشی ، عکس می گرفتم ، 10 تا عکس گرفتم ، خب نشدن ، این سه تارو انتخاب کردم. کیفیتشونم کمه چون با گوشی گرفتم ، اگه با دوربین می گرفتم حجمش می رفت بالا و بر و بچ نمی تونستن ببینن ، وگرنه صاف صاف عکس می گیره با دوربین.
1
یک عکس در غروب.
2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه عکس بعد از سلاخی
3
این جا پشتش باحال بود ، داشتم با کالسکه می رفتم ، اسبم بدو بدو دنبالم میومدمیگن اسب وفادار همینه دیگه! هرکاری کردم نتونستم از اسبم عکس بگیرم ، آخرشم کالسکه ایستاد
الانم همین دوربینو یکم به سمت چپ می بردم اسبم دیده میشد ، تو نقشه هم می تونید ببینید
از xbox نمیشه عکس گرفت؟
فکر نکنم نرم افزاری باشه که بشه از ایکس باکس عکس بگیری !البته یه راه هست ، با گوشی
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
ای بابا! عکسا باز که خرابن! یکی یک سایت خوب بده واسه آپلود عکس که هی خراب نشن عکسا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)