تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 755 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوست عزيز صداي پرينتر جوهر افشان كمي زياده. البته در بعضي از انواعش كه بيشتر صدا ميده به خاطر كاور دستگاه كه اصلا چيز مهمي نيست و نگرانش نباش. پرينتر اچ پي مدل بد نداره نسبت به برند هاي ديگه تو بازار و دستگاه شما براي كار خونگي دستگاه خوب و بي ازاريه. تموم شدن كارتريج بستگي به نوع پرينت شما داره ولي تعداد معمولي كه گفته ميشه بين 300 تا 400 برگه. مهمترين نكته كه هميشه بايد يادت باشه اينه كه دستگاه جوهر افشان بايد هميشه كار كنه. دستگاهتو هيچ وقت خاموش نكن. اگه كار نداري هم بذار روشن باشه برق مصرف نميكنه در ضمن حد اقل يكي دو روز در ميون حتما و حتما باهاش پرينت بگير.
    بازم سوالي بود در خدمتيم

2. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلی ممنون
    فروشنده هم که رفیقم بود بهم گفت هر چند روز باهاش یه پرینت بگیر که خشک نشه
    البته در مورد همیشه روشن بودنش چیزی نگفت ولی خب حرف شما اولی تر از یه فروشنده ی ساده است
    اگه بخوایم تقریبی حساب کنیم پرینت هر برگ رنگی چقدر پول جوهرش میشه؟و دیگه اینکه برای پرینت رنگی میشه از ورق هایی که عکاسی ها استفاده میکنن استفاده کرد یا بهترین ورق برای جوهرافشانها همون ورق کُتد (اگر درست نوشته باشم) هست؟
    اگر قیمت این برگه ها رو هم بگید ممنون میشم
    ببخشید خیلی سوال پرسیدم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوست عزيز وقتي دستگاهت روشن باشه در روز چند بار كريج دستگاه ميره روي پارك و خودشو clean ميكنه و همين باعث ميشه جوهر باقيمونده روي كارتريج خشك نشه.

قيمت دقيقي نميشه داد ولي حدود 100 تومان ميفته. ورق كتد بهتره ولي از همون كاغذ عكس هم ميتوني استفاده كني. البته به صرفه تره كه مثلا چهار تا عكسو روي كتد چاپ كني بعد خودت ببريش. اينطوري كم هزينه تر ميشه. قيمت كاغذ كتد هم بسته به نوع كيفيت از 5 تومان شروع ميشه تا حدود 10 تومان.

5. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز $*BEHNAM*$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کارتن خواب شدم (به علت حذف انجمن موسیقی)

پيش فرض

سلام

من یه پرینتر HP Deskjet 1220c دارم . الان تازه ویندوز سون رو نصب کردم ولی پرینترم رو نمیشناسه . سی دی درایورم هم خش افتاده دیگه کار نمیکنه . توی قسمت add printer ویندوز هم که میرم این مدل پرینتر برای نصب نیستش . چیکارش کنم ؟ لینک درایور برای ویندوز سون 32-bit رو دارین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام به تمامی اساتید گلم
    مدتی پیش یک سوای مطرح کره بودم ولی جوابی براش پیدا نکردم و در اوراق ورق خورده ی این فروم زیر خروارها پست گم شد.
    مجددا سوال می کنم
    پرینتر سامسونگ 4300 دارم که اسکنرش به تلق تلق افتاده نمایندگی های تعمیرات میگند که برد PIS خرابه و باید تعویض بشه چند روز پیش خونه یکی از دوستام همین پرینتر بود بردش رو با مال خودم تعویض کردم درست نشد و حالا روی دستگاهی که سالم بود هم به تلق تلق افتاد یعنی هر دوتا دستگاه خراب شد
    کسی اطلاع دقیقی از این خرابی و راه درست کردنش رو میدونه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام

من یه پرینتر HP Deskjet 1220c دارم . الان تازه ویندوز سون رو نصب کردم ولی پرینترم رو نمیشناسه . سی دی درایورم هم خش افتاده دیگه کار نمیکنه . توی قسمت add printer ویندوز هم که میرم این مدل پرینتر برای نصب نیستش . چیکارش کنم ؟ لینک درایور برای ویندوز سون 32-bit رو دارین ؟
    دوست من
    به این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک سری بزن و به منوی Software & Driver Downloads برو و مدل دستگاهت رو در قسمت سرچ اون یادداشت و از قسمت OS ها ویندوز و بیت مورد نظر رو انتخاب و دانلودش کن

9. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

دوستان من میخوام این پرینتر و اسکنر رو بگیرم:
    HP P2055D Laserjet Color

Canon Lide 100
    شایدم Canon Lide 200
    میخوام بدونم کیفیت لازم رو دارن که خوانا و دقیق پرینت بگیرم و همین طور اسکن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، من یه چاپگر/اسکنر Sharp AR-203E خریدم برای شبکه تو شبکه Share کردم ( domain با حدود 50 کلاینت ) خوب پپرینت میگیره ولی نمیدونم چرا بعضی مواقع Print Spooler ُ استوپ میشه . با نمایندگی تماس گرفتم گفت مشکل از ویندوزه ولی با تعویض ویندوز حل نشد . یکی از دوستانم گفت که شاید مشکل از رم دستگاه باشه که شبکه را ساپورت نمیکنه و با تعویض یکی از قطعات ( فکر کنم رم ) مشکل حل میشه میخواستم ببینم مشکل از کجاست و چکار باید بکنم .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام به تمامی اساتید گلم
    مدتی پیش یک سوای مطرح کره بودم ولی جوابی براش پیدا نکردم و در اوراق ورق خورده ی این فروم زیر خروارها پست گم شد.
    مجددا سوال می کنم
    پرینتر سامسونگ 4300 دارم که اسکنرش به تلق تلق افتاده نمایندگی های تعمیرات میگند که برد PIS خرابه و باید تعویض بشه چند روز پیش خونه یکی از دوستام همین پرینتر بود بردش رو با مال خودم تعویض کردم درست نشد و حالا روی دستگاهی که سالم بود هم به تلق تلق افتاد یعنی هر دوتا دستگاه خراب شد
    کسی اطلاع دقیقی از این خرابی و راه درست کردنش رو میدونه ؟؟
    دوست عزيز درباره اون صداي تق تق بيشتر توضيح بده. صدا مثل ضربه خردن به چيزي هست يا اسكنر سر جاي خودش واي نميسته صدا ميده.

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------

دوستان من میخوام این پرینتر و اسکنر رو بگیرم:
    HP P2055D Laserjet Color

Canon Lide 100
    شایدم Canon Lide 200
    میخوام بدونم کیفیت لازم رو دارن که خوانا و دقیق پرینت بگیرم و همین طور اسکن؟
    دوست عزيز hp 2055d بگير دستگاه خيلي خوبيه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اساتید من با این پرینتر 2480 hp ام فقط نزدیک 30 تا برگ سیاه و سفید تونستم بگیرم
    دیگه گفت جوهر تموم شده نمیشه پرینت گرفت
    الان باید چکار کنم
    چرا اینقدر زود تموم شد؟
    Last edited by bleu2u4u; 09-09-2010 at 20:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •