نه بابا من در حدی هستم که اگه یه لحظه یعنی یه لحظه ببینمش خلاصش میکنم....فقط نمیدونم چرا برا من وقتی (توی انلاین)زوم میکنم دیر میکنه یعنی وقتی کلیک راست میزنم 1 ثانیه مگذره بعد میاد تیر که میزنم دیر میزنه
نمیدونم ب............برا همین میگم لگ داره
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
نه بابا من در حدی هستم که اگه یه لحظه یعنی یه لحظه ببینمش خلاصش میکنم....فقط نمیدونم چرا برا من وقتی (توی انلاین)زوم میکنم دیر میکنه یعنی وقتی کلیک راست میزنم 1 ثانیه مگذره بعد میاد تیر که میزنم دیر میزنه
نمیدونم ب............برا همین میگم لگ داره
میگم همین حالا یار کشی کنید شب یه ساعتی که همه موافقن یه دست آنلاین بزنیم
من خودم سی تی sas
سلام
من چطوری میتونم کانتر آنلاین بازی کنم ؟؟ آیا میشه ؟؟ سرعتم 512 هست میشه با این سرعت آنلاین کانتر بازی کرد ؟؟ کسی بازی کرده چقدر حجم کم میکنه ؟؟
کلاً چه کار باید انجام بدم تا بتونم آنلاین بازی کنم ؟؟
باید آی پی سرورهایی رو که کانتر بازی میکنن رو از ادرس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گیر بیاری بعد آی پی رو تو لیست سرورها اَد کنی
بله با سرعت 512 میشه بخوبی بازی کرد فقط نباید پینگت خیلی زیاد باشه ، حجم رو هم خیلی زیاد کم نمیکنه
سلام
من چند تا دمو دیدم منتهی اصلا خوشم نیومد خیلی مسخره و نوب بازی بود !!!
شاید قوانینی داره که باعث شده بازی اینطور پیش بره
موافقم من هم میام منتهی من نوبم:43:
![]()
خوب دوستانی که تو این تاپیک هستند توی چه سروری بازی میکنند ؟؟ پینگم حدود 100-400 این حدوداست بیشتر مواقع خوبه ؟؟ مثلاً بخوام 30 دقیقه بازی کنم چقدر حجم کم میکنه ؟؟
خب پس من امروز از ساعت 10 تا 12 شب هستم تو سرورهای مورتال و XeNoCide می چرخم
اسمم رو هم می زارم
P30 lover
شما هم اسمهاتون رو بگین
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
مقدار حجم کم شده بستگی به پینگ داره
100-400 هم پینگ خوبی نیست لگ دار میشه
شما برو تو سرور
Cs NINI
اونجا پینگ بهتره
من رفتم تو سایت game monitor ولی چیزی نفهمیدم این سروری که شما میگی آدرسش را بده ببینم پینگش چنده . چون من این سرور ها را پینگ نکردم .
چه پینگی خوبی برای آنلاین بازی کردن ؟؟
Last edited by Mr.Pooya; 08-09-2010 at 18:19.
خب پس من امروز از ساعت 10 تا 12 شب هستم تو سرورهای مورتال و XeNoCide می چرخم
اسمم رو هم می زارم
P30 lover
شما هم اسمهاتون رو بگین
منم هستم......اسمم هم همین اسم p30 میذارم یعنی ******LORD******.......اسمم اینه
پس همه با هم ساعت 10 تا 12 تو سرور مورتال البته من آی پی آدرس مورتال رو ندارم لطفا یکی لطف کنه بزاره
اسم منم Ehsan LuLU
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
اسم اصلیت چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)