ظاهرا دیگه باید قید گوشی های بدون سیستم عامل رو زد و رفت به سمت smart phon ها
چون حتی گوشی هایی مثل LG دیگه در ساده ترین موارد هم ساپورت نمی شن و برای یک فلش کردن و یا نصب تم ساده باید کل عالم رو زیر و رو کنی تا یک مطلب در بیاری
ظاهرا دیگه باید قید گوشی های بدون سیستم عامل رو زد و رفت به سمت smart phon ها
چون حتی گوشی هایی مثل LG دیگه در ساده ترین موارد هم ساپورت نمی شن و برای یک فلش کردن و یا نصب تم ساده باید کل عالم رو زیر و رو کنی تا یک مطلب در بیاری
اخ نميدوني كه چقد حالم گرفته ميشه گاهي اوقات. نميدوني چقد پشيمونم. ميدونم اينجا جاش نيست ولي اي كاش 15 روز ميموندم تا قيمت اين ويوازه ميومد پايين تا بگيرمش. نميدونم چرا كامتل اينقد اين گوشيهارو گرون ميفروشه. ويواز با دوربين بهتر و سيستم عامل اون موقع فقط 20-30 تومان گرونتر بود
حالا که باب اعتراف باز شد من هم بگم...
من هم مثل چی پشیمونم که چرا گوشی سیستم عامل دار نگرفتم
من فقط یه گوشی می خواستم که WiFi داشته باشه
اصلا به نیت HTC Touch VIVA رفتم بازار
ولی دوربین این Renoir من رو اغفال کرد
الان وقتی به عکس هایی که با دوربین گوشی گرفتم نگاه می کنم احساس رضایت بهم دست میده
ولی واقعا احساس خلا می کنم
مخصوصا که از همون اول گوشی هام سیستم عامل داشت
از 6600 بگیر تا N82
واقعا کمبود توانایی رو آدم حس می کنه
پول بیاد دستم، حتما یه حرکتی می زنم
نحوه ی فلش و یا آپدیت ال جی کا اف 755 سکرت چه جوریه؟
شما فايل فلششو گير اوردي؟ اگه KDZ باشه به روشي كه حسين گفت. اگه DZ باشه به روشي كهZEUS گفت و اگه FLS باشه من بهت ميگم. شما فايل فلش رو دان كن.
Last edited by S_ALI_A; 08-09-2010 at 14:46.
فایل فلش رو از کجا دانلدو کنم.لینک بدین من دانلد میکنم.سرعت اینرتنتم خوبه
با تشکر از همه
من يه سرچ زدم. فقط فايل فلش با پسوند SSW داره. بايد بگردي و روششو پيدا كني. تو هم بگرد. منم چيزي پيدا كردم ميزارم. بنويسي SSW FRIMWARE پيدا ميكني.
يه جا پيدا كردم ولي فارسي نيست.
اينم ترجمه گوگلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط يادت باشه اين ماله KF750 هست. روشش همونه فقط فريمور KF755 رو دان كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S_ALI_A; 08-09-2010 at 15:58.
حدود 2 هفته پیش داشتم موبایلم(Kc 910 ) رو دوباره آپدیت میکردم ولی ایندفعه با یه سری فایل دیگه که پسوندشون DZ نبود ولی اون نرم افزاره میتونست بخونتشون.
آپدیت رو شروع کردم همه چیز خوب پیش میرفت ولی بعد از گذشت 20 دقیقه یکدفعه اینو گفت: Module writing error
از اون موقع تا حالا هر وقت موبایلم رو روشن میکنم صفحه اش زرد/سبز ه و نوشته : Refreshing
البته حدود 1 هفته پیش دوباره یه فایل آپدیت دانلود کردم ولی بازم همون ارور رو داد. دیگه از اون موقع بیخیالش شدم تا حالا که اومدم ببینم پی سی ورلدی ها میتونن مشکل و راه حلشو بفهمند؟!!!
ممنون![]()
اون صفحه Refreshing که میگی یکی از مراحل نصب. در واقع وسط نصب ، مشکل پیش اومده
باید یه فریمور جدید بریزی
که ورژنی که مطمئنی سالمه رو دانلود کن و تست کن
اگر اینترنت پر سرعت داری، می تونی LG update رو بگیری و گوشی رو با کابل وصل کنی و امیدوار باشی بشناسه گوشی رو. اون وقت می تونی از طریق اینترنت فریمور رو به حالت کارخونه ای برگردونی
من همین دو راه به نظرم رسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)