تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 218 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام.
    وقتی می خوای از تو گوشی . گوشیو اپدیت کنیم مثلا برای همین ورژن 22 یه فایلی زده حدود 2 مگابایت . ولی وقتی می ری تو این فروم های دانلود فیرم ور اصلی گوشیت یه فایل های هست به حجم صدو خورده ای مگابایت . کسی توضیح می ده چرا انقدر اختلاف زیاده ؟ تازه اگه اون صدو چند مگابایتی ها فایل های اپدیت باشن گوشی اونا رو تو کدوم درایو ذخیره می کنه.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام.
    وقتی می خوای از تو گوشی . گوشیو اپدیت کنیم مثلا برای همین ورژن 22 یه فایلی زده حدود 2 مگابایت . ولی وقتی می ری تو این فروم های دانلود فیرم ور اصلی گوشیت یه فایل های هست به حجم صدو خورده ای مگابایت . کسی توضیح می ده چرا انقدر اختلاف زیاده ؟ تازه اگه اون صدو چند مگابایتی ها فایل های اپدیت باشن گوشی اونا رو تو کدوم درایو ذخیره می کنه.
    در آپدیت با خود گوشی فقط تغیرات اعمال میشه، ولی در فریمور ها تمام اطلاعات موجود هست! به همین دلیل اختلاف حجم اینقدر زیاده!

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اگه امکانش هست از دوستان میخوایه نمونه فیلم برداری در نور افتاب بزارند!(درضمن بهتره صدا رو قطع کنید!)
    برای یه مقایسه ای لازم دارم!

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هرچي تو تنظيمات اكسس پوينت يك كانكشن براي اينترنت درست ميكنم ارور ميده. كانكشن درست ميكنه ولي وقتي ميخوام وصل بشم connection error ميده. كسي ميدونه چش شده اين GPRS ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هرچي تو تنظيمات اكسس پوينت يك كانكشن براي اينترنت درست ميكنم ارور ميده. كانكشن درست ميكنه ولي وقتي ميخوام وصل بشم connection error ميده. كسي ميدونه چش شده اين GPRS ؟
    اگر از ایرانسل استفاده می کنی و تنظیمات را هم درست انجام دادی باید به جای پورت 9201 از پورت 8080 استفاده کنی
    موفق باشی

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

هیچ راه دقیقی نیست که بفهمیم گوشی دقیقا ساخت کجاست. یه سایت بود قبلا یه بار رفتم الان اسمش یادم نیست imel گوشی رو وارد می کردی یه سری اطلاعات در مورد کشور سازنده گوشی ،کیفیت ساختش و ... داشت .که واسه من کیفیت ساختو زده بود عالی .ولی کشور سازندرو نزده بود.
    حالا به فرض هم که چینی باشه. مگه چیه؟!
    خود فنلاند بیش از 8 ساله که دیگه گوشی نمی زنه. گوشی های لیبل فنلاند فکر کنم ساخت نروژ هست.
    قانون نوکیا اینه:
    همه قطعات اصلی در فنلاند تولید می شن و 85% شون برای مونتاژ به چین فرستاده می شن. هیچ هنگام یه گوشی نوکیا رو نمی زنه 100% ساخت چین.

شاد باشین

9. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

حالا به فرض هم که چینی باشه. مگه چیه؟!
    خود فنلاند بیش از 8 ساله که دیگه گوشی نمی زنه. گوشی های لیبل فنلاند فکر کنم ساخت نروژ هست.
    قانون نوکیا اینه:
    همه قطعات اصلی در فنلاند تولید می شن و 85% شون برای مونتاژ به چین فرستاده می شن. هیچ هنگام یه گوشی نوکیا رو نمی زنه 100% ساخت چین.

شاد باشین
    من چند وقت پیش یه پست زدم که گوشی هی قاطی می کنه .یکی از دوستان گفت واسه شما چینیه که انقدر قاطی می کنه.اگه اصل فنلاند باشه اصلا قاطی نمی کنه. منم پیگیر شدم ببینم واقعا گوشیم ساخت کدوم کشوره. اقا من چند وقت پیش این دکمه بقل گوشی که صفحرو قفل می کنه کنده شد .کلی ناراحت شدم ولی الان می فهمم گوشی بدون اون دکمه عملکرد بسیار بهتری داره.من الان حدود سه ماهه بدون این دکمه به راحتی دارم کار می کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

من چند وقت پیش یه پست زدم که گوشی هی قاطی می کنه .یکی از دوستان گفت واسه شما چینیه که انقدر قاطی می کنه.اگه اصل فنلاند باشه اصلا قاطی نمی کنه. منم پیگیر شدم ببینم واقعا گوشیم ساخت کدوم کشوره. اقا من چند وقت پیش این دکمه بقل گوشی که صفحرو قفل می کنه کنده شد .کلی ناراحت شدم ولی الان می فهمم گوشی بدون اون دکمه عملکرد بسیار بهتری داره.من الان حدود سه ماهه بدون این دکمه به راحتی دارم کار می کنم.
    امان از این افراد بی اطلاع که فقط بلدن دیگران رو گمراه کنن! اگه گیرش بیارم خودم براش یه اخطار نون و آبدار ( بخاطر اطلاع رسانی نادرست ) رد می کنم. نام کاربریش رو پ.خ کن لطفا

حرف مفت زده! سیستم عامل سیستم عامله، گوشی گوشیه! چین و فنلاند هم نداره!!
    چه بسا بوده گوشی هایی که اسمبل چینیش بهتر از فنلاندیش در اومده...
    در حالت عادی هم کیفیت هاشون با هم برابرن

درباره اون دگمه هم نظری نمی دم! چون اگه مال من کنده بشه بدبخت می شم! آخه گوشیم 5800 هست

شاد باشین

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام.
    تو گوشی یه قسمت هست format mass memory خواستم بپرسم اگه از اونجا مموریو فرمت کنم برنامه هایم که تو mass memory هست می پره یا نه.
    از توی خود گوشی به ورژن 22 اپدیت کردم هیچ تغییری ظاهر گوشی نکرد. در ضمن دفترچه تلفنم سرجاش موند . یعنی درایو c رو فرمت نکرد.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام.
    تو گوشی یه قسمت هست format mass memory خواستم بپرسم اگه از اونجا مموریو فرمت کنم برنامه هایم که تو mass memory هست می پره یا نه.
    از توی خود گوشی به ورژن 22 اپدیت کردم هیچ تغییری ظاهر گوشی نکرد. در ضمن دفترچه تلفنم سرجاش موند . یعنی درایو c رو فرمت نکرد.
    نه عزیز... آپدیت از خود گوشی این ویژگی رو داره که در بیشتر مواقع اطلاعات رو حفظ می کنه. بهترین شیوه آپدیت با خود نوکیا آپدیتر یا فلش بوسیله باکس و نرم افزار هست.
    با خود کامپیوتر مموریت رو فرمت کنی بهتره. فقط پیش از اون از مسیج هات و کانتکت هات پشتیبان بگیر که بعدا پشیمون نشی

شاد باشین

14. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •