مهم بودن مهم نیستحمید جان اتفاقا فروشگاه ساز ها که خیلی مهمنفراگیر بودن مهمه
ولی وردپرس هم 100 درصد مورده توجه قرار میگیره![]()
مهم بودن مهم نیستحمید جان اتفاقا فروشگاه ساز ها که خیلی مهمنفراگیر بودن مهمه
ولی وردپرس هم 100 درصد مورده توجه قرار میگیره![]()
خوب یه چیز که مهم میشه فراگیر هم میشه اینطور نیستمهم بودن مهم نیستفراگیر بودن مهمه
![]()
خوب منم به نوبه خودم تبریکات
ایشالا چرخش واستون بچرخه
یه خونه تکونی اساسی شد
خدا کنه کاربرا هم رعایت کنن و هر تاپیک رو تو بخش خودش بزنن که دیگه انتقال دادن واسه بروبچ سخت میشه
خیرخوب یه چیز که مهم میشه فراگیر هم میشه اینطور نیست
مثلا دارویی که واسه پیوند عضو استفاده میشه خیلی مهمه ولی فراگیر نیست!.
ولی استامینوفن که مهم نیست اینقده فراگیره!!!
(پیوند گودرز و شقایق هم مبارک!)
در کل هوای وردپرسم داشته باشید![]()
ورد پرس هم داریم که !
وردپرس شاخه جدا داشته باشه اونوقت جوملا هم باید داشته باشه ! اونوقت چرا نیوک نداشته باشه ؟ دیتالایف چی کم داره ؟سیستم های مدیریت محتوا عمومی
سیستم های مدیریت محتوایی مانند جوملا نیوک وردپرس موبل تایپ و ... که برای مدیریت محتوای سایتها و بلاگها استفاده میشودام تی مگه آدم نیست ؟
اما در عوض فروشگاه یه نوعه ! هم ارز سی ام اس
مهم بودن مهم نیست فراگیر بودن مهمهجمله فلسفی بود
؟
اگه فراگیر بودن مهمه طراحی وب باید کلا حذف بشه در مقابل انجمنهای فراگیر و پر طرفداری مثل گیم سخت افزار نرم افزار و موبایل !!!![]()
درسته که ما جزو خواصیم اما مهمیم !![]()
کاملا قانع کننده بودوردپرس شاخه جدا داشته باشه اونوقت جوملا هم باید داشته باشه ! اونوقت چرا نیوک نداشته باشه ؟ دیتالایف چی کم داره ؟ام تی مگه آدم نیست ؟
اما در عوض فروشگاه یه نوعه ! هم ارز سی ام اس
توجه نکرده بودم.
جمله شانسکی بودجمله فلسفی بود
؟
![]()
خوب حالا که مدیرا خودین یه گلگی شدید کنم
اگر قراره فعالیت مفید داشته باشیم و اینکه مقالاتی که خودمون نوشتیم رو در این انجمن قرار بدیم خوب باید حداقل حق کپی رایتشون رو برای خودمون محفوظ بدونیم و در حده یه لینک به مقاله اصلی در سایتمون به عنوان منبع ذکر کنیم! ا ز طرفی بعضی محدودیت ها در این انجمن اجازه قرار دادن خیلی موارد و مثال ها رو نمیدن در نتیجه کاربر باید در جایی غیر از انجمن آنها رو مشاهده کنه!
متاسفانه مدتهاست دامنه و یا ادرس های خیلی از دوستان من جمله خوده بنده به کلمات ســـانسور شده انجمن اضافه شده در نتیجه هر چی گزاشتیم و بخوایم بزاریم نمیتونیم لینکی مستقیم بزاریم
جدا از اینکه مثلا خوده بنده این همه آموزش در انجمن های مختلف گزاشته بودم همه لینک ها و ... مشکل دار شدند و از کارایی خودشون افتادند
لذا خواهشمندم هر چه سریعتر این کلمات از بلک لیست حذف شوندتا حداقل از این به بعد مشکلات این قبیلی نداشته باشیم
با تشکر
از طرف داریوش و جمعی از بچه های گوشه نشین انجمن طراحی وب و رفقا
Last edited by DaRiOuShJh; 08-09-2010 at 05:57.
خوب با اجازه مدیران عزیز من دارم چند تا تاپیک کلیدی در بخش های مختلف که جدید به انجمن اضافه شدند اضافه میکنم تا جلوی بحث های متفرقه از همین ابتدا گرفته بشه
حالا احیانا اگه تاپیک های مشابه قدیمی داشتیم سره فرصت اونا رو هم ادغام میکنیم
پیشنهاد هم میکنم در رابطه با خاطیان اشد مجازات در نظر گرفته بشه
چون با این حجم زیر بخش ها و ... کاره مدیریت همینطوری به اندازه کافی سنگین هست
دیگه وقتی برای بستن و انتقال تاپیک های متفرقه نمیمونه
به نظر میاد دوباره باید بسیج عمومی اعلام کنیم و تاپیک های مفید رو لیستی چیزی کنیم
Last edited by DaRiOuShJh; 08-09-2010 at 06:55.
100% تو آمار کارت های قرمز از بقیه عقبیمباید برسیم
![]()
----
یه فرا خان یا فرا خانومی بیاد جمع کنه همش رو![]()
کم کم یه دوستانی شروع کردن ، فکر کنم بهتره برای شروع هر کس تاپیکهای مفید خودش رو لیست کنه برای انتقال چون اکثر حجم انجمن و تاپیکهای مقیدش برای کاربرای ثابت ماست![]()
سلام
به به
من تبریک میگماین پیروزی رو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)