تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 416 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام PS3 دیگه H A C K شده و فقط مونده یک قطعه اش که تا 2- 3 روز دیگه وارد ایران می شه .

مدل اسلیم 120 = 360
    مدل اسلیم 250 = 400
    مدل فت 80 گیگ پال = 355 ( همگی استوک هستند )

توی مقایسه Hard war سایت محبوب IGN کنسول PS3 (علیه السلام ) تونست برنده بشه .
    Online playing کاملا Free داره .

برای خرید PS3 باید 500 هزار تومان را کنار بگذارید . اگر این مقدار پول ندارید بی خیال شید !!!

هزینه کپی خور کردن + دستگاه + وسایل جانبی بالا در می آید .
    شما هنوز هیچی نشده هزینه کپی خور کردنو کشیدی روش ؟؟؟ !!!

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

شما هنوز هیچی نشده هزینه کپی خور کردنو کشیدی روش ؟؟؟ !!!
    مشکلی هست !!!

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

سلام PS3 دیگه H A C K شده و فقط مونده یک قطعه اش که تا 2- 3 روز دیگه وارد ایران می شه .

مدل اسلیم 120 = 360
    مدل اسلیم 250 = 400

برای خرید PS3 باید 500 هزار تومان را کنار بگذارید . اگر این مقدار پول ندارید بی خیال شید !!!

اقا حداقل اینقدر ناجور فن بوی بازی در نمی اوردی !!! دوست من همه نقدا رو بزار کنار بازی ها رو در عمل مقایسه کن .مافیا 2 وRED DEAD REDEMPTION و GTA IV رو که بازی کردی !!! حتما برو توی سایت های معتبر مقایسه این بازی ها رو در دو کنسول ببین . اگه هم امکانشو داری ویدیو شونو دانلود کن .توی RDR که رزولوشن در نسخه PS3 بسیار ضعیف تر از 360 بود ،اونقدر که صدای خریدارا در اومد ، نسخه PS3 مافیا هم که درش چیزی به اسمه چمن وجود نداشت !!!! فیزیک کلا توی بازی وجود نداشت (حتی کمتر از 360 ) رزولوشنم پایین تر بود .
    من دو کنسولو دارم بازی های هر دوشونم اجرا کردم اما باید واقع بین باشیم .اگه قیمت MAFIA II برای دو کنسول یکسان هم بود بازم نسخه 360 ترجیح داده میشد !!!
    این دوستمون هم که سوال کرد اگه بیشتر دنبال بازی انحصاریه شاید PS3 کمی براش مناسب تر باشه اما اگه می خواد بازی های مولتی رو بازی کنه صد در صد 360 گزینه بهتری هست . در ضمن کاش شما این پستو اینجا نمی دادی که مجبور نمی شدم اینجا جواب بدم .
    Last edited by amin 2010; 07-09-2010 at 15:48.

4. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

مدل اسلیم 120 = 360
    مدل اسلیم 250 = 400

Sony با Firmware 3.42  امكان PS Jailbreak و PS Groove و PSFreedom  و بقيه ي exploit را برداشت . 

اين آپديت امروز صبح اومده . و نصبش هم اجباري هست ... 
      و ديگه داستان ه ك  هم تموم شد ... 

منابع رو خواستيد چك كنيد : 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

اقا حداقل اینقدر ناجور فن بوی بازی در نمی اوردی !!! دوست من همه نقدا رو بزار کنار بازی ها رو در عمل مقایسه کن .مافیا 2 وRED DEAD REDEMPTION و GTA IV رو که بازی کردی !!! حتما برو توی سایت های معتبر مقایسه این بازی ها رو در دو کنسول ببین . اگه هم امکانشو داری ویدیو شونو دانلود کن .توی RDR که رزولوشن در نسخه PS3 بسیار ضعیف تر از 360 بود ،اونقدر که صدای خریدارا در اومد ، نسخه PS3 مافیا هم که درش چیزی به اسمه چمن وجود نداشت !!!! فیزیک کلا توی بازی وجود نداشت (حتی کمتر از 360 ) رزولوشنم پایین تر بود .
    من دو کنسولو دارم بازی های هر دوشونم اجرا کردم اما باید واقع بین باشیم .اگه قیمت MAFIA II برای دو کنسول یکسان هم بود بازم نسخه 360 ترجیح داده میشد !!!
    این دوستمون هم که سوال کرد اگه بیشتر دنبال بازی انحصاریه شاید PS3 کمی براش مناسب تر باشه اما اگه می خواد بازی های مولتی رو بازی کنه صد در صد 360 گزینه بهتری هست . در ضمن کاش شما این پستو اینجا نمی دادی که مجبور نمی شدم اینجا جواب بدم .
    باور کنید از دست شما X360 Cooler ها خسته شدم .

به من چه این چیز هایی که می گی !!! مگه من مقایسه سخت افزاری X360 VS PS3 انجام دادم .

همتون مثل Gipsy رفتار می کنید . فکر می کنید Understanding بالایی دارید .

اون از کلاس English که MS براتون گذاشته بود این هم از کلاس Fan boy که چه بگم Cooler براتون باز کرده .

ما می گیم انحصاری های PS3 بهترند یک Gaga پیدا می شه یک چیزی می گی !!!

شکایت دارید یک Organization به نام X360 Coolers تشکیل بدید یک article با محتوی objection برای IGN بفرستید بگید Comparison که انجام دادی اشتباه بوده .

گفته باشم از این به بعد روی Nerve من راه برید دیگه تحمل نمی کنم !

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به من چه این چیز هایی که می گی !!! مگه من مقایسه سخت افزاری X360 VS PS3 انجام دادم .

اون از کلاس English که MS براتون گذاشته بود این هم از کلاس Fan boy که چه بگم Cooler براتون باز کرده .

شکایت دارید یک Organization به نام X360 Coolers تشکیل بدید یک article با محتوی objection برای IGN بفرستید بگید Comparison که انجام دادی اشتباه بوده .

دوست عزیز پیشنهاد میکنم که امضات رو عوض کنی . چون حتی اگر حرف حساب هم بزنی امضای شما خرابش میکنه .

9. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

رفیق با حرفات مطمئن شدن در این رابطه اطلاعاتت کمه .راستی این دفعه رو حرفی نمی زنم اما دفعه بعدی مجبور میشم مثله خودتون جواب بدم .توی بحث اهانت وجود نداره همه مثله خودتون از پشت کوه نیومدن معنی گاگا رو نفهمن پس درست صحبت کن اگه با حرف کسی مشکل داری با احترام طرفو قانع کن

11. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

رفیق با حرفات مطمئن شدن در این رابطه اطلاعاتت کمه .راستی این دفعه رو حرفی نمی زنم اما دفعه بعدی مجبور میشم مثله خودتون جواب بدم .توی بحث اهانت وجود نداره همه مثله خودتون از پشت کوه نیومدن معنی گاگا رو نفهمن پس درست صحبت کن اگه با حرف کسی مشکل داری با احترام طرفو قانع کن
    البته در مورد بازی های انحصاری ، درست گفتند . به نظر من هم بازی های انحصاری 360 مفت نمی ارزه .
    متالگیر کجا و ....
    البته متال گیر هم دیگه انحصاری نیست ولی خوب .

13. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان ایشون اوضاع و پیشینش گویای همه چیز هست
    من موندم چرا خودتون رو خسته میکنید و وقتتون رو برای پاسخ گویی به تعصب های کور کورانه افرادی مثل ایشون به بطالت میگذرونید

دیگه اگه جاهایی مثل فروم رو هم از عده ای برای عقده گشایی بگیرن کار دست خودشون میدن

شما هم بگین اره رفیق تو درست میگی !

به نظر من هم بازی های انحصاری 360 مفت نمی ارزه .
    میلاد جان خوشحالم که اولش گفتی به نظر من

15. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

شما هم خوش باش دادا

من کلی رفیق PS3 باز دارم که پشتم مثل شیر Stable هستند . بذار جمشون کنم کل شما رو Rush می کنیم .

راستی یک داستان جالب :

امروز داشتم توی خیابان راه می رفتن یک پسر 11 ساله را دیدم که بازی Halo reach توی دستش بود .

بهش گفتم X360 از مد افتاده برو PS3 بخر الان رو مده . کپی خور هم که شده !!! ( البته این زمانی بود که هنوز آبدیت جدید نیامده بود )

پسر برگشت گفت : " خدایی راست گفتی با این بازی های انحصاری آشغالش از جمله Crack down ببینیم این Halo مثل شماره قبلش گند هستش یا نه "
    Last edited by Hunter lord; 07-09-2010 at 20:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •