تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اين تاپيك چه خبره ؟ هروقت ميام اينجا اين مهندسمون اره با بچه ها كل كل ميكنه .

1- بنده مشاور مدرستون نیستم که وظیفم باشه کاری رو بکنم که شما انقدر طلب کار هستید
    اگه كمك به بچه ها رو وظيفه خودتون ندونستين براي چي تاپيك زدين وادعاتون كل فروم رو برداشته ؟

بچه ها با اين مهندس ها و تاپيك هاي قلابي وقتتون رو هدر ندين
    براي هر بحثي تاپيك خو هست تو فروم . از كتابهاي كنكور گرفته تا آزمون هاي آزمايشي و كنكور

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

از دوستان کسی هست که از masih7070 خبر داشته باشه؟؟؟ وضعیتشون خیلی خاص بود.. نگرانشون هستم

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

1- بنده مشاور مدرستون نیستم که وظیفم باشه کاری رو بکنم که شما انقدر طلب کار هستید
    2-در مورد دفعه ی دوم هم که فرمودید جوابی ندادم هم قسمتی از پست 154 رو که در جواب شما گفته شده بود میارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر میکنم مطالب بالا در جواب سوال شما بوده و توش دلایلی هم ذکر شده و فقط با سلیقه ی شما جور نبوده و شما چیزی رو نشنیدی که دوست داشتید و اینجا بنده جواب شما رو کامل دادم. (برخلاف چیزی که گفتید دلیلی ذکر نشد توی صحبت های من). دفعه بعد دوباره شما اومدی سر پله ی اول و اصرار که قلم چی بهتره ... خب من دیگه چی باید جواب شما رو بدم؟؟؟ شما میخوای منو متقاعد کنی که چیزی رو بگم که شما میخوای!! دوست گرامی بنده اینجا چیزی رو میگم که به نظر خودم درست هست و خدا رو شکر تا الان نتیجه داده ... شاید بهترین راه اینی نباشه که من میگم اما به عقیده ی من این بهترین راه هست نتیجه فکر کردن و وقت گذاشتن و تجربه ی خودم و خیلی های دیگه هستش!
    امیدوارم دفعات بعد هم منصفانه تر فکر کنید و هم قلمتون مهربان تر باشه
    شاد و پیروز باشید
    والا به خدا من از اول آروم بودم اون پستی هم دفعه اول راجع به قلمچی دادم حرف بدی توش نزدم ولی واسه اطمنیان آخرش معذرت خواهی کردم(فکر کنم همون کارم باعث شد فکر کنید طلبکارم!!) اون پستی هم که من گفتم بعدش جواب ندادید منظورم پست 174 بود
    شما پست 154 رو که زدید من تشکر رو هم زدم بعدشم پست خودم رو نوشتم و راجع به دلایلی که گفتید یه چیزایی نوشتم. قبل پست 154 من فقط نظر شما رو پرسیدم و نظر خودم رو نگفتم. نظرتون و دلایلتون رو که گفتید منم چون دلایلتون هم برام کافی نبود و هم بعضی جاهاش به نظرم خلاف واقعیت بود تو پست 163 نظرم رو گفتم

من طلبکار نیستم من تا امروز به برنامه ریزی قلمچی اعتقاد داشتم و فعلا هم که دارم و از 85 درصد کاراش دفاع میکنم.دیدم شما نظر دیگه ای دارید واسه همین باهاتون وارد بحث شدم و خواستم دلایل بیشتری بگین و جواب پست تون رو دادم ولی شما جواب پست 163 رو دادید اما فقط گفتید "شما متعصبید" اون رو خوندم 174 رو نوشتم و بعد دیگه جوابی ندادید(نمیدونم شاید ندیدید اما من فکر کردم چون مخالفت کردم خوشتون نیومده جواب بدید! که احتمال زیاد فکر غلطی بوده)آدم اگه فقط بخواد بین موافقینش زندگی کنه و نظرات مخالف رو نشنوه به جایی نمیرسه منم بر همین اساس وارد بحث شدم. نظر شما رو کامل خوندم و جواب دادم بعدش هم شما جوابی نداد ولی اگر فکر میکنید گوش شنوایی نداشتم ببخشید اگرم فکر میکنید ارزش داره من خوشحال میشم یکم بیشتر بحث کنیم

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام دوستان

اينجا چه خبره؟؟!!!!!!!

شده ميدون جنگ از دروديوار خون ميريزه

من با نظر مهندس موافقم تمام موسسه ها به دنبال پركردن جيب خودشون و خالي كردن جيب شما هستن

ولي من يه نظر دارم و اونم يه نظر كاملا كاملا شخصيه....

كاظم قلم چي كمتر از بقيه به دنبال سوده(شايدم اشتباه كنم من هرچي ديدمو ميگم)

بهتره بيخيال اين حرفا بشين به نظرات بقيه احترام بذارين و بدونيد كه با جاروجنجال هيچ چيزو نميتونيد عوض كنيد

موفق باشيد

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام مهندس من يه سوال داشتم

برا شيمي پيش شما چي پيشنهاد ميكنيد بين بهمن بازرگاني و خيلي سبز

خودم شيمي پايه بهمن بازرگاني دارم عاليه ولي از شيمي پيش خيلي سبز تعريف ميكنن

من دسترسي ندارم برم ببينم ميشه يه نگاه بندازيد نظرتونو بگيد

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اين تاپيك چه خبره ؟ هروقت ميام اينجا اين مهندسمون اره با بچه ها كل كل ميكنه .

اگه كمك به بچه ها رو وظيفه خودتون ندونستين براي چي تاپيك زدين وادعاتون كل فروم رو برداشته ؟

بچه ها با اين مهندس ها و تاپيك هاي قلابي وقتتون رو هدر ندين
    براي هر بحثي تاپيك خو هست تو فروم . از كتابهاي كنكور گرفته تا آزمون هاي آزمايشي و كنكور
    شما احتمالا فقط دوست داری کل کل ها رو بخونی یا شایدم از کل کل خوشتون میاد وگرنه ما اینجا کل کل نداریم و فقط گاهی اختلاف نظر یا سوء تفاهم پیش میاد.
    در مورد اون قسمت هم که گفتید چرا تاپیک ایجاد کردم هم چندین بار قبلا گفته بودم و باز هم میگم به خاطر کمک به داوطلبین .. حالا این کار من چطور واسه شما توقع ایجاد کرده که من وظیفمه که این کار رو بکنم بیشتر بر میگرده به طرز فکر شما!!!! اگر حس میکنید من وظیفمه که سوالات رو جواب بدم من مطمئنم وظیفه ی شما هم اینه که حد ادب و احترام رو نگه دارید چه در صحبت در اینجا چه در جای دیگه!! و هر چیز که به فکرتون میگذره رو از زبان جاری نکنید!! شرط گفتمان و صحبت احترام گذاشتن به طرف مقابل هست!! به هر حال من مخالف این هستم که این تاپیک پر از اسپم بشه پس خواهشمندم پست بی مورد ندید و اگر هم حس میکنید اینجا واستون مفید نیست اصلا خودتون رو ناراحت نکنید .. دلیلی نداره همه چیز واسه شما مفید باشه ..

والا به خدا من از اول آروم بودم اون پستی هم دفعه اول راجع به قلمچی دادم حرف بدی توش نزدم ولی واسه اطمنیان آخرش معذرت خواهی کردم(فکر کنم همون کارم باعث شد فکر کنید طلبکارم!!) اون پستی هم که من گفتم بعدش جواب ندادید منظورم پست 174 بود
    شما پست 154 رو که زدید من تشکر رو هم زدم بعدشم پست خودم رو نوشتم و راجع به دلایلی که گفتید یه چیزایی نوشتم. قبل پست 154 من فقط نظر شما رو پرسیدم و نظر خودم رو نگفتم. نظرتون و دلایلتون رو که گفتید منم چون دلایلتون هم برام کافی نبود و هم بعضی جاهاش به نظرم خلاف واقعیت بود تو پست 163 نظرم رو گفتم

من طلبکار نیستم من تا امروز به برنامه ریزی قلمچی اعتقاد داشتم و فعلا هم که دارم و از 85 درصد کاراش دفاع میکنم.دیدم شما نظر دیگه ای دارید واسه همین باهاتون وارد بحث شدم و خواستم دلایل بیشتری بگین و جواب پست تون رو دادم ولی شما جواب پست 163 رو دادید اما فقط گفتید "شما متعصبید" اون رو خوندم 174 رو نوشتم و بعد دیگه جوابی ندادید(نمیدونم شاید ندیدید اما من فکر کردم چون مخالفت کردم خوشتون نیومده جواب بدید! که احتمال زیاد فکر غلطی بوده)آدم اگه فقط بخواد بین موافقینش زندگی کنه و نظرات مخالف رو نشنوه به جایی نمیرسه منم بر همین اساس وارد بحث شدم. نظر شما رو کامل خوندم و جواب دادم بعدش هم شما جوابی نداد ولی اگر فکر میکنید گوش شنوایی نداشتم ببخشید اگرم فکر میکنید ارزش داره من خوشحال میشم یکم بیشتر بحث کنیم
    دوست عزیز اگر از اون پست بنده که گفتم شما به قلم چی تعصب دارید ناراحت شدید بنده ازتون عذر خواهی میکنم ولی بدونید منظور منو شما اشتباه متوجه شدید .. بنده اصلا منظورم این نبود که شما شخص متعصب و بی منطقی هستید و منظورم این بود که نسبت به قلم چی این حالت رو دارید .. ببینید شما اگر پستی رو دادید و دیدید من جواب ندادم حمل بر بی توجهی من نذارید شاید پست رو ندیده باشم یا شایدم فقط پاسخ دادن نداشته باشم توی اون زمان .. اگر سوالی پرسیدید و بی جواب موند خیلی راحت توی پیغام خصوصی از بنده بپرسید .. راجع به بحث راجع به قلم چی و یا هر موسسه دیگری بنده توضیح مختصری میدم و دلایلی رو میگم اما چون جای این جور صحبت ها اینجا نیست بنده بحث رو طولانی نمیکنم.. شرط اینکه از کسی مشاوره بگیرید اینه که حرفشو قبول داشته باشید حتی اگر با نظرتون متفاوت باشه ولی اگر شما احساس میکنی که دوست داری راجع به قلم چی یا هر موسسه ای بیشتر بحث کنید اجازه بدید توی پست خصوصی با هم صحبت کنیم چون در غیر این صورت پست های بی مورد تاپیک زیاد میشه ...
    خواهش میکنم کمی صبور تر باشید .. امیدوارم کدورتی به دل نگرفته باشید..
    شاد و پیروز باشید

7. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام دوستان

اينجا چه خبره؟؟!!!!!!!

شده ميدون جنگ از دروديوار خون ميريزه

من با نظر مهندس موافقم تمام موسسه ها به دنبال پركردن جيب خودشون و خالي كردن جيب شما هستن

ولي من يه نظر دارم و اونم يه نظر كاملا كاملا شخصيه....

كاظم قلم چي كمتر از بقيه به دنبال سوده(شايدم اشتباه كنم من هرچي ديدمو ميگم)

بهتره بيخيال اين حرفا بشين به نظرات بقيه احترام بذارين و بدونيد كه با جاروجنجال هيچ چيزو نميتونيد عوض كنيد

موفق باشيد
    جنگی در کار نیست.. شما چند تا پست آخر رو ندید بگیرید ...
    سلام مهندس من يه سوال داشتم

برا شيمي پيش شما چي پيشنهاد ميكنيد بين بهمن بازرگاني و خيلي سبز

خودم شيمي پايه بهمن بازرگاني دارم عاليه ولي از شيمي پيش خيلي سبز تعريف ميكنن

من دسترسي ندارم برم ببينم ميشه يه نگاه بندازيد نظرتونو بگيد

ممنون

کتاب اونقدر مهم نیست .. بیشتر شیوه ی درس خوندن مهمه .. شما هر کدوم رو دوست داری کار کن..

واسه شیمی به این صورت که من میگم عمل کنید .. انشالله نتیجه خوبی میگیرید:
    اول کتاب درسی رو بخونید سپس خودتون رو بندازید توی دل تست های کنکور سراسری.. حالا در حین تست زدن به یک سری اشکالات بر میخورید .. واسه رفع مشکل اول به کتاب درسی مراجعه کنید و اگر مطلب توی کتاب بود اونو با یک رنگ ماژیک دیگه هایلایت کنید و بخونید و اگر توی کتاب نبود( که کم پیش میاد و بیشتر توی مسایل این موضوع رخ میده) برید سراغ جزوه ی کمک درسی یا کتاب کمک درسی و نکته رو از روی اون یاد بگیرید یا اگر توی پاسخ نامه خوب توضیح داده همونو بخونید و باز با همون رنگ متفاوت هایلایتش کنید .. به این نحوه عمل کنید و تست های کنکور سراسری رو مدام تمرین کنید..و هربار اشکالاتتون رو رفع کنید.. تست سراسری بعد رفع اشکال دوباره تست دوباره رفع اشکال .. وقتی دیگه تست های سراسری رو کامل مسلط شدید برنامه رو باید تغییر داد که الان جایی افطار دعوت هستیم و خیلی دیر شده .. انشالله شما تست های سراسری رو تموم کن واسه بعدش من در خدمت شما هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ta hala bode ke yeki 107 hezar keshvari bashe va riyazi mahz ghabol she

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

. واسه رفع مشکل اول به کتاب درسی مراجعه کنید

مهندس من مشكلي ندارم با كتاب درسي ولي بعضي وقتها خارج از كتاب ميدن مثل كنكور رياضي امسال سوالاي شيمي كه 3تا سوال از بخش 4 شيمي 2 اومده بود كه ساختاراي لوييسش تو كتاب نبود(پس كتاب برا بعضي سوالا به كار نمياد)

البته معتقدم كه هيچ چيزي به كتاب درسي نميشه

اولويت اول كتاب بعد بقيه

ممنون

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

ta hala bode ke yeki 107 hezar keshvari bashe va riyazi mahz ghabol she
    گمون نكنم شما يادگار ماندگار كانون رو دانلود كنيد توش نوشته كه فك مكنم توش باشه

از اينجا ميتونيد دانلود كنيد

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مهندس من مشكلي ندارم با كتاب درسي ولي بعضي وقتها خارج از كتاب ميدن مثل كنكور رياضي امسال سوالاي شيمي كه 3تا سوال از بخش 4 شيمي 2 اومده بود كه ساختاراي لوييسش تو كتاب نبود(پس كتاب برا بعضي سوالا به كار نمياد)

البته معتقدم كه هيچ چيزي به كتاب درسي نميشه

اولويت اول كتاب بعد بقيه

ممنون

کد:
    بنده هم عرض نکردم که فقط کتاب بخونید .. شما بیس کار رو واسه شیمی باید بذارید رو کتاب .. بعد توی سوالات به مباحثی برمیخورید که خودتون میفهمید باید مطلب اضافه بخونید .. حالا همونا رو میخونید .. اگر از اول قرار باشه مطالب اضافه رو بخونید 2 تا مشکل به وجود میاد
    1- حجم مطالب زیاد میشه و اولویت بندی رو گم میکنید
    2-به دلیل زیاد شدن مطالب خونده شده توی یک مرحله فراموشی هم بیشتر میشه
    شاد و سربلند باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •