من مودم zyxel p660 ru دارم و از پارس انلاین سرویس میگیرم
میشه در مورد نصب این مودم هم توضیح بدید ؟
با lan میخوام وصل بشم ...
mode باید bridge باشه ؟
encapsulation و multiplexing باید چی باشه ؟!
میشه راهنمایی کنید ؟!
میخوام با کانکشن pppoe وصل بشم
من مودم zyxel p660 ru دارم و از پارس انلاین سرویس میگیرم
میشه در مورد نصب این مودم هم توضیح بدید ؟
با lan میخوام وصل بشم ...
mode باید bridge باشه ؟
encapsulation و multiplexing باید چی باشه ؟!
میشه راهنمایی کنید ؟!
میخوام با کانکشن pppoe وصل بشم
تنظیمات خاصی خیلی نیاز نداره اکثر مودم ها مثل هم هستند . شما VPI و VCI پارس آنلاین را وارد کن و نوع کانکشن مثلاً LLC اگه نمیدونی زنگ بزن پارس آنلاین بپرس دیگه فکر نکنم تنظیمی داشته باشه من که خودم با مودم لینکسیس همین ها را تنظیم کردم وصل شد . البته من از پارس آنلاین سرویس نگرفتم . PPPOE بساز و وصل شو حتماً که نباید Bridge باشه .
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
من امروز رفتم یک اسپلیتر جدید خریدم بعد که مودم و تلفن را با هم وصل کردم به اسپلیتر دیدن نویز تو تلفن هست فکر کنم به خاطر این بود که مودم و تلفن با هم در اسپلیتر بودند شما هم مودم و تلفن را با هم زدید به اسپلیتر ؟؟ شاید به خاطر این باشه .
من چرا از اسپید تست که تست میگیرم سرعت دانلودم 128 است ولی فایل دانلود میکنم سرعت 512 است کسی میدونه چرا ؟
بهتره با چند تا سرور مختلف از جمله استانبول و نیویورک تست بگیرین.ولی دیگه نباید این همه با هم تفاوت داشته باشن.![]()
سلام
نظر نهایی دوستان برای خرید مودم وایرلس ؟
LINKSYS 120N
ASUS AM604G
آیا ارزش داره بیشتر هزینه کنم برای :
LINKSYS 160N
ASUS WL600G
????
ممنون از شما
سلام
من 120N را دارم راضی هستم من از لنش استفاده می کنم ولی مثل اینکه وایرلسش زیاد برد نداره . من خودم از لنش استفاده میکنم راضی هستم . 160N برد وایرلسش قوی تره و سرعتش هم بیشتر است . حالا دیگه نظر شماست . لینکسیس به نظرم طراحی ش هم خیلی جالبه .
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
سلام
دوباره با یک اسپلیتر دیگه چک کردم وقتی مودم و تلفن را با هم به اسپلیتر میزنم نویز تو تلفن میافته . شما هم تلفن و مودم را با هم به اسپلیتر میزنید درسته ؟؟ من دو تا اسپلیتر امتحان کردم .
با سلام
مودم من thyonet هست امروز ریستش کردم و حالا نمی تونم تنظیماتش را درست کنم کلی هم روش کار کردم ولی نشد
از مخابرات گرفتم 128
کسی میدونه چی کار کنم
با سلام
اينكه در هنگام پاك كردن نرم افزاري از اينترنت هم استفاده كنه طبيعي نيست
اما شايد در همون لحظه نرم افزاري كه باهاش داشتيد كار ميكرديد توي سرور خودش رفته تا ببينه آپيدتي چيزي واسش اومده يا نه
با سلام
ابتدا داخل كنسول مودم برويد
192.168.1.1 و با پسورد و يوزرنيم admin وارد شيد
سپس به قسمت WAN بريد و از اونجا دو حالت رو براي كانكشنتون ميتونيد انتخاب كنيد
Bridge كه براي حالتي كه با كانكشن وصل بشيد
PPPOE براي حالتي كه به صورت اتومات با روشن شدن مودم به اينترنت وصل بشيد هست
سپس تنظيمات رو انجام ميديد
يوزر و پسورد رو اون چيزي كه شبكه واسه اكانتتون داده وارد كنيد
حالا مقدار VCI رو 35 بذاريد
بقيه تنظيمات معمولا پيش فرض هستن
بعد هم مودم رو save و ريبوت كنيد تا عمليات اعمال شه
موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيزم يه دور تنظيمات مودم رو ريستارت كنيد و دوباره تنظيمش كنيد
در بالا به دوستمون طريقه ايجاد اكانت از اول رو توضيح دادم
ميتونيد ازش استفاده كنيد
با سلام
دوست عزيزم در مورد تنظيم و نصب مودم در بالا براي دوستمون توضيح دادم ، شما نيز ميتونيد از همين روش استفاده كنيد
چون اكثر مودم ها مثه هم هستن
براي bridge و PPPOEهم همونجا توضيح دادم كه چه فرقي دارن
Linksys 160N به نظرم خوبه
ضرر نميكنيد اگه بگيريد
اما اگه ميخواهيد كمتر هم هزينه كنيد و زياد كار خاصي با اينترنت انجام نميديد همون 120N رو بگيريد
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
با سلام
دوست عزيزم، شما هم ميتونيد از همون پستي كه بالاتر براي دوستمون كامل توضيح دادم استفاده كنيد
سوالي ديگه بود بفرماييد
موفق باشيد.
Last edited by joe_satriani; 07-09-2010 at 17:08.
تمام این کارها را کردم ولی نشد
چراغ ADSl هم روشنه
با ethernet این کار را میکنم سیستم هنگ میکنه ولی الان از usb استفاده میکنم هنگ نمی کنه ولی نمیتونم connect بشم
با سلام
خوب درايور يو اس بي مودمتون رو نصب كرديد؟
چون براي استفاده از usb ش بايد از اون رو نصب كنيد و بعد استفاده كنيد
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)