دوستان ثواب داره جواب این پست منم بدین بی زحمت.
ممنون.
دوستان ثواب داره جواب این پست منم بدین بی زحمت.
ممنون.
آقا من با این روشی که نوشتی چندین مشکل دارم.
1-واسه ثبت نام توی اون سایته javascript نیازه..که وقتی میخوام از خود سایت وانلود کنم ارور میده...ولی وقتی با --- میرم دیگه ارور نمیده...این از این...جاوا رو دانلود کردم حالا جاوا وقتی میخواد نصب بشه بایدآنلاین باشی...دوباره ارور میده...این بار با --- هم نشد حلش کنم
2-اون فایل steam رو دانلود کردم....وقتی میرم توش واسه نصب باید آپدیت بشه....باز دوباره وسط آپدیت شدن ارور میده
همین الآن که داشتم اینو مینوشتم راه حلش به ذهنم اومد
کسانی که بازی counter strike رو دارن میتونن نرم افزار steam رو از توش پیدا کنن ...و از طریق همین برنامه یوزر بشن
الآن میرم بقیه مراحل رو ببینم چی میشه
دوستان یک سری لینک هست که مال ِ اسکید رو نیست ، و توی نت میشه پیدا کرد ، اون لازم نیست مانت بشه و با یه فایل ِ اینستال داره . واسه من با اون کار کرد همه چی درست و درمون
ویندوز من 64 بیته ، مشکلی که شما میگید من ندارم
از اول نصب کن شاید درست بشه .
کسی تونسته این مرحله 24 رو رد کنه
1 دقیقه خیلی کمه برای زمانش
فنی داره یا نه همین معمولی باید نینجا بازی در اورد؟
راه حل خاصی نداره
همش باید نینجا بازی در بیاری![]()
واقعا بازی عالی از اب دراومده..فوف العادست..
خداییش من با کرم های دوبعدی بیشتر از سه بعدی حال میکنم چون دست آدم واسه اجرای تکنیک بازتره...
یادش به خیر تو سه بعدیش چه تکنیکهایی می زدیم که تو این نمی شه زد!
این نسبت به قبلیها خیلی چیز کمتر داره حتی نسبت به ورد پارتی.
مثلا توی سه بعدی ها می شد با طناب بشکه ها رو حرکت داد؛ که واقا تو آنلاین بازی کردنش خیلی به درد می خورد مثلا یکی خونش 400 تا می شد بعد 3-4 تا از این بشکه ها می کشیدیم طرفش بعد هم یه دینامیت میانداختیم رو کلش و همه خونش تموم می شد. تازه محیط هاش هم خیلی گنده تر بود و اسلحه های بیشتر مثلا نداشتن شعله افکن و... تازه هیچی حس نشونه گیری بازوکا که تحت تاسیر نیروی باد و جاذبه زمینه، نمی شه؛ واقعا حال می داد.
من تو خارجیا حریف درست و حسابی پیدا نکردم...![]()
Last edited by p30worldapm; 07-09-2010 at 21:30.
کسی چرا جواب مارو نمیده! ثواب نداره مه این؟ مگه ما آدم نیستیم
الان بعد از این نسخه رفتم نسخه ورلد پارتی (کلا همه ورمز ها روی کامپیوترم نصبه ) بابا خیلی ورلد پارتی حالش بیشتره!! البته mayhem هم خیلی توپ بود! مخصوصا چون میشد راحت آنلاین بازی کنی . بشکه نفت می بردیم پیشش ، بعد با طناب مین رو می کشیدیم کنارش ، می ترکید ، هنوز هم وقت داشتی! تو یک دست 4 نفر رو می کشتیم!!!
من از اونجا از دوبعدیش بیشتر خوشم اومد که تو ngage n95 آنلاین بازی کردیم با خارجکیها خیلی حال میداد.
یه ninja rope داشتیم با سه چار تا مین..حال هی با این طنابا باید اینور اونور می زدیم تا به یه جا برسیم...
اولین بار تکنیک اونارو با طناب دیده بودم شاخ درآورده بودم ولی بعد یاد گرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)