تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 2199 اولاول ... 2969757677787980818283891291795791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

من یک ماه پیش ثبت نام کردم ولی شنبه کله صبح ساعت(9) زنگ زدن من که خواب بودم.

ولی یکشنبه از نمایندگی زنگ زدن چون اونجا هم ثبت نام کرده بودم.

گفتن که آدرس خونه تون رو بگو ، آدرسو گفتم و گفت شما تو مرزی هست ولی من خودم که نقشه رو دیدم سبز بود.
    تمایل شدید داشت توی فروختن مودم outdoor ولی من که ** نیستم اگه اینطوری هست میرم ADSL میگیرم( فیبر نوری هست ولی مخابرات به ما میده)

حالا توی یکی از این پست های تاپیک خوندم که یکی مودم Indoor گرفته با اینکه خونشون لب مرز بوده.

می خواستم بدونم شما مشکل دریافت سیگنال نداری؟؟
    Last edited by petr-cech; 06-09-2010 at 22:52.

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

سلام

گفتن که آدرس خونه تون رو بگو ، آدرسو گفتم و گفت شما تو مرزی هست ولی من خودم که نقشه رو دیدم سبز بود.
    تمایل شدید داشت توی فروختن مودم outdoor ولی من که ** نیستم اگه اینطوری هست میرم ADSL میگیرم( فیبر نوری هست ولی مخابرات به ما میده)

حالا توی یکی از این پست های تاپیک خوندم که یکی مودم Indoor گرفته با اینکه خونشون لب مرز بوده.

نمایندگی چون سود بیشتری تو فروش مودم خارجی می کنه ، این مودم رو می فروشه.
    وقتی میاد خونه که تنظیمات رو انجام بده ، ما هم که از هیچی سر در نمیاریم کارارو برعکس انجام میده ، آخر سر وصل نمیشه میگه باید مودم بیرونی بگیری
    اگر تو سایت توی محدوده سبز هستی بگو من مودم in می خوام ، نمیدین زنگ بزنم به تهران بگم من تو منطقه سبز هستم نمیدن ، اگر تا 5 دقیقه وصل نشدی بدون که طرف تا حدودی راس میگه
    بعدش من موندم چند نفر که اینجا گرفتن میگن ما توی سایت تو منطقه سبز بودیم ولی نمایندگی گفت لب مرزی
    این یعنی دارن کلاه برداری می کنن .
    همین و بس

3. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام

سلام دوست عزیر منهم داخل نقشه تو منظقه نارنجی بودم و مودم داخلی وای فای گرفته بودم ام وقتی نصاب امد هر کاری کردیم کانکت نشد با اینکه پنج تا چراغ سیگنال مودم روشن بود و مجبور شدم مودم بیرونی بگیرم که ای کاش همون اول این کارو کرده بودم و به نقشه داخل سایت هم زیاد توجه نکن با نقشه داخل نماینگی زمین تا اسمون فرق میکنه من خودم از نزدیک دیدم و در اخر عرض کنم که برای نمایندگی هیچ فرقی نمی کنه که شما چه مودمی ازشون بخری اینها فقظ نماینده فروش هستند جنس ماله خودشون نیست
    Last edited by reza-ps3; 07-09-2010 at 06:39.

5. این کاربر از reza-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saman_dolore's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان عزیز که 1مگ نا محدود دارن، یا کلن وایمکس مبین نت دارن، کسی از شماها تاحالا skype رو امتحان کرده که ببینه پارازیت داره یا نه؟ یا اصلا میشه کال کرد باهاش یا نه؟ یا اینکه پی ام هاش send میشه یا نه ؟

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان ظاهرا wimax با gprs با هم از نظر فنی فرقی ندارند:
    برای تهیه وایمکس:
    باید یه چیزی حدود 200000 تومن بابت مودم هزینه کنی
    به کاربران عادی که بیش از 128 نمی دن یعنی تو بهترین حالت سرعت دانلود 16 کیلوبایت برثانیست.
    برای همین 128 توی تعرفه های مبین نت که دیدم باید ماهی بیست هزار تومن بدی با حجم 5Gb
    ظاهرا اکثر مودم ها outdoor هستن یعنی فقط جایی که نصب کردی می تونی ازش استفاده کنی . و در هر حالت تو ماشینت یا خونه ی دیگران خبری از اینترنت نیست
    حالا تمام مشکلاتیم که دوستان در رابطه با این wimax های تازه به دوران رسیده ذکر کردن بماند.
    حالا gprs ایرانسل:
    هیچ هزینه ای بابت مودم نمی دی
    اگه گوشیت edge داشته باشه به راحتی تو خونه سرعت دانلودی بین 15 تا 30 کیلو بایتو دارم (خودم تا 24 کیلو بایت بر ثانیه رو تجربه کردم)
    مشکلات قطعی و کم شدن سیگنال هم تو خونه خیلی کم وجود داره( برای من که اصلا وجود نداشت)
    با فعال کردن یه طرح نامحدود یه ماهه می تونین یه ما نامحدود کار کنین با قیمت 10000
    سیم کارتو همه جا با خودتون دارین و می تونین تو ماشین یا خونه ی یه شخص دیگه با گوشیتون کانکت شین وبگردی کنین
    یه مشکل وجود داره:(اینکه دوستان می گن اگه گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر کانکت شی ممکنه به گوشی صدمه وارد شه . من دوتا راه برای حل این مشکل میدونم:
    1 استفاده از دانگل (باقیمت حدودا 70000)
    2 استفاده از بلوتوث برای وصل کردن گوشی به کامپیوتر که دیگه هیچ اسیبی به گوشیتون نمی رسه

حالا با توجه به مقایسه ی بالا من نمی دونم چه دلیلی وجود داره که من برمک وایمکس بگیرم ؟؟؟؟؟؟
    دلايل زيادي هست دوست عزيز. اوليش اين كه gprs سرعتش كاملا محدوده . در صورتيكه edge داشته باشه حداكثر سرعت هموني ميشه كه گفتيد. وگرنه اگه مثل منطقه ما آنتن هاي ايرانسل مشكل داشته باشن سرعت دانلود حداكثر 3 تا 4 كيلو ميشه.اين از اين.پس سرعت بالاتر از 128 معني نداره توي gprs. gprs نامحدود وجود نداره.اگه يه سر به تاپيكاش ميزدي ميديدي كه محدوديت حدود 10گيگ گذاشتن واسش.اسمن نامحدوده
    گرفتن دانگل هم هست چون اگه باطري گوشيت خراب بشه واقعا نميرزه.

8. این کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nineteen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید من متوجه نشدم چطور باید ببینم که چقدر از اشتراکم باقی مونده
    میشه یک توضیح تفصیلی بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم نفهميدم چقدر از اشترا كم باقي مونده نميدونم به مگ زده يا از شارژ پولي زده تو قسمت call history يايد داخل 2تا كادر تاريخ بزني تاريخ اغاز استفاده و تاريخ روزي كه استفاده شما تموم شده كه اين كارو كردم وباز شد اما رقماش كه زده عجيب بود فقط يه چيز فهميدم كه مصرف ازاد نداشتم چون قسمت free خالي بود. كسي بهتر وارده يه راهنمايي با حوصله بكنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم نفهميدم چقدر از اشترا كم باقي مونده نميدونم به مگ زده يا از شارژ پولي زده تو قسمت call history يايد داخل 2تا كادر تاريخ بزني تاريخ اغاز استفاده و تاريخ روزي كه استفاده شما تموم شده كه اين كارو كردم وباز شد اما رقماش كه زده عجيب بود فقط يه چيز فهميدم كه مصرف ازاد نداشتم چون قسمت free خالي بود. كسي بهتر وارده يه راهنمايي با حوصله بكنه
    ارقامي كه اونجا ميبينيد ارقام بزرگي از نوع بايت هستند اگر اونها رو دو بار تقسيم بر 1024 كنيد به مگابايت تبديل ميشن همين.

داره خودمونی میشه nineteen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این ارقام نشان دهنده مصرف دانلود از محدودیت حجم هست یا نه زمان های ازاد رو هم نشون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منون دوست عزيزاز راهنمايت. من ديشب كه دانلود شبانه داشتم حجمش ثبت نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •