معمولا هر کسی در کامپیوترش اطلاعات حساسی داره که نمیخواد کسی بدونه یا ببینه.اگر یه روزی کامپیوترتون رو بسپرید به تعمیرکار احساس ناامنی نمیکنید؟
من به این نتیجه رسیدم مخفی کاری و رمزنگاری باید توامان صورت بگیره.روشها و ترفنهای زیادی وجود داره.به نظر من مخفی کردن پوشه بوسیله کدهای رچیستری یه راه حل دم دستی و البته مفیده اما کافی نیست.
Steganography یه روش خوبه و نرم افزارهای زیادی برای اینکار طراحی شدند.
یه نرم افزار وجود داره که ورودی فایل رو در دایرکتوری مخفی میکنه.یعنی در اکسپلورر دیگه فایلی دیده نمیشه.که 2 سال قبل یه مدت باهاش کار کرده بودم ولی الان نامشو به خاطر نمیارم.
سرعت دسترسی به اطلاعات بسیار مهمه و روشهایی که نیازمند صرف زمان زیاد برای دسترسی به اطلاعات هستند نامطلوب هستند.
بهترین شیوه ای که من بهش رسیدم On The Fly Encryption یا به اختصار OTFE هست.کلیه اطلاعات داخل یه فایل به عنوان مخزن نگهداری میشند و در صورت نیاز با سرعت بالا قابل دستیابی هستند.نرم افزار معروفی مثل TrueCrypt از این طریق عمل میکنه.BestCrypt بهتر از اونه اما بهترین گزینه FreeOTFE هست که آپشنهای زیادی برای رمزنگاری در اختیار قرار میده.اگر درست با این آپشنها کار کنید حتی سایبر هم نمیتونه به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنه.
یه نگاهی به آپشنهای این نرم افزار بندازید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از ایجاد فایل اولیه معمولا Hidden Volume بر روی آن و در آفست انتخابی تشکیل میدهیم.
فقط خود این فایل باید مخفی بشه.ممکنه این فایلها حجم زیادی پیدا کنند که تابلو میشند.
هر کاربری که نیمه حرفه ای هم باشه معمولا گهگاهی یک بکاپ از اطلاعات میگیره.من چند ویندوز دارم که My Document همه در یک پارتیشن جداگانه قرار داره که حجمی بیش از 15 گیگابایت داره.ماهی یکبار یا بیشتر یک بکاپ میگیرم.معمولا فایلهای بکاپ به قطعات 2 گیگابایتی(بسته به تنظیمات) تقسیم میشه که در انتها پسوند عددی دارند.فایل مخزن اشاره شده رو همنام با اونها ودر همون پوشه و با همون سایز قرار میدم.بدین ترتیب جلب توجه هم نمیکنه.
من با نرم افزارهای ماشین مجازی کار میکنم.یعنی فایل یا فایلهای حجیمی به عنوان هارد دیسک مجازی در کامپیوتر دارم.میشه اطلاعات رو درون این فایلهای هارددیسک مجازی پنهان کرد.
بهتره همه اینکارها بر روی یه هارد اکسترنال انجام بشه.
یه راه دیگه استفاده از سیستمهای فایلی به جز NTFS یا FAT هست که البته زمانبره.یعنی شما یک پارتیشن با فرمت مثلا Ext4 داشته باشید.نرم افزارهایی وجود دارند که در محیط ویندوز میتونند این پارتیشنها رو اداره کنند.مثل Ex2Explorer و غیره.
راه های زیاد دیگه ای وجود داره.شما باید یه ترکیبی از این راه ها رو انتخاب و طبق اون عمل کنید که سرعت و در عین حال امنیت رو در بر داشته باشه.