من که چیزی نگفتم
در حال پیشرفته !
چیزایی شبیه به این در نظر گرفتیمایجاد بخش اموزش کار با کنترل پنلا مثل cpenel و مباحث مزبوط به دامنه هم بد نیست.
من که چیزی نگفتم
در حال پیشرفته !
چیزایی شبیه به این در نظر گرفتیمایجاد بخش اموزش کار با کنترل پنلا مثل cpenel و مباحث مزبوط به دامنه هم بد نیست.
در جریان هست. یه کم از قبلنا سریعترتغییراته انجمن در چه مرحله ای هست برادر؟
ولی در هر حال اول به یک طرح جامع برسیم بهتره چون بعداً بخوایم دوباره عوض کنیم باید شیش هفت ماه دنبالش باشیم!
طرحی که ما داریم با یه کم تغییرات به نظر من خوبه. باید بررسی بشه تا ببینیم نتیجه نهایی چی میشه
ابنجا هم اگر دوستان نظر خودشون رو بگن میتونه به جمع بندی ما کمک کنه
نه بابا اونجا هم نیستممهندس یاسر هم گمونم سرش بد به انجمنه خودش گرمهاما به زودی در هر دو جا فوق فعال خواهم بود
سلام
ما هم به نوبه خودمون تبریم عرض می کنیم، و برای محسن عزیز هم آرزوی موفقیت می کنیم.
و اما در مورد بخش هایی که قرار اضافه بشه ما هم از خودمون نظراتی رو بازگو کنیم.
در مورد بخش JavaScript بسیار موافقم، یعنی یکی از ضروریات هست، ولی در مورد بخش Framwork ها و Library ها نظر من اینه یک زیر مجموعه ایجاد بشه که تمامی فریمورک ها و کتابخوانه های موجود رو پوشش بده، اینکه ما برای فریمورک خاصی بخش جداگانه ای انتخاب کنیم، اولا باعث شلوغی بیش از حد انجمن میشه، و کنترل اون سخت تر، دوما کلا فریمورک جماعت در جاوااسکریپت زیاد گسترده نیست که بخوایم براش بخش جداگانه ای ایجاد کنیم، همون یک کافی هست، سوما در جاوااسکریپت فریمورک ها و کتابخوانه های بی شماری وجود داره، حتی اگر معروفترینها رو هم بخواید قرار بدید کمتر از 7-8 نیست! و زیاد جالب نیست فقط برای فریمورک خاصی زیر مجوعه ایجاد کنیم، اینکار یکجور تبلیغ به حساب می یاد و شایسته یک انجمن بزرگ نیست، و بیشتر اینکارها برای سایتهای Official هست تا فرومهای غیر مرتبط. این از این
نظرم در مورد CMS ها هم همینطوره. اینم از این.
در مورد بخش MSSql و MySql: البته با عذر خواهی از داود عزیز، اینکار هم زیاد برای یک انجمن طراحی وب جالب نیست، کلا این دو سطح برنامه نویسی هستن و قسمتی هم دارن برای توسعه دهندهای وب، البته MySql تا جایی که شواهد نشون می ده بیشتر در Server Side طرفدار داره تا Desktop! و اینکار بازهم باعث شلوغی بیش از حد میشه از نظر من.
کلا نتیجه گیری که از این قسمت اگر بخوایم بکنیم اینه که، اگر MSSql و MySql در بخش برنامه نویسی ایجاد بشه و نه در بخش طراحی وب کار عاقلانه ای به نظر می یاد.
کلا این نظرات از بنده حقیر بود که تو این چندساله بالا پایینش کردم تا به این نتیجه رسیدم، درضمن ما چاکر همه بروبکس هستیم.
قربونتون.![]()
Last edited by eAmin; 05-09-2010 at 23:51.
نظراتت همسو با نظرات ماست خشنود گشتیم![]()
درمورد جاوا اسکریپت و فریمورکها و اونطرف سی ام اس ها نظر خودمون هم همینه و لایحه ای که فرستادیم (!) همینشکلی بود
دیتابیس هم تا جایی که فعلا مشخصه برنامه های ویژه ای داریم (!) ولی محدوده اش خارج از مسائل انجمن وبه![]()
سلام
دوستان تبریک عرض میکنم خدمت نیمای عزیز یاسر عزیز و بهزاد عزیز.
به امید پیشرفت انجمن
انجمن طراحی هم خیلی کامل شده اینا همه نشون دهنده مدیریت خوب یاسر و نیما هست.
موفق باشید
سلام..
تبريك مي گم به دوستان.. هميشه از اين قسمت پي سي ورد اطلاعات كاملي رو جمع مي كنم..
تشكر از دوستان..
به به به
چه کردن این دو تهمتن!×!
کاری که از چند سال پیش باید انجام میشد بالاخره انجام شد!
جای تشکر داره این همه پیگیری و استقامت(هندونه بود من بابه زیر بغله مدیران)
ولی کوچه پس کوچه زیاد شده ها!×! باید RSS ای چیزی اد مکنیم تا بتونیم به همه جا سر بزنیم
راهکاری چیزی دارید؟
به به به
چه کردن این دو تهمتن!×!
کاری که از چند سال پیش باید انجام میشد بالاخره انجام شد!
جای تشکر داره این همه پیگیری و استقامت(هندونه بود من بابه زیر بغله مدیران)
ولی کوچه پس کوچه زیاد شده ها!×! باید RSS ای چیزی اد مکنیم تا بتونیم به همه جا سر بزنیم
راهکاری چیزی دارید؟
به نظرم به جای انجمن فروشگاه ساز ها انجمن وردپرس کاربردی تره چون قشر کمتری نیاز به فروشگاه ساز داره .
در ضمن فروشگاه ساز ها قطعا به تبلیغ بعضی سایتای فروشنده ختم میشه که خلاف قوانینه.
حمید جان اتفاقا فروشگاه ساز ها که خیلی مهمن
نمخصوصا الان از هر 10 ننفر که به من میگن کار دارن حدودا 8 نفرشون فروشگاه جات میخواد
از طرفی اسکریپت ها و ... مورد بررسی قرار میگیره حالا تک و توک نمونه هم باید قرار بگیره
به نظرم در مورده اون موضعه لینک دادن و ... یه مقدار حداقل تو بخش طراحی وب تخفیف قائل شن! چون بالاخره هر چی باشه لینک به سایت های مختلف زیاده
ولی وردپرس هم 100 درصد مورده توجه قرار میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)