همانطور که گفتم HTML هست CMS نداره دیگه![]()
همانطور که گفتم HTML هست CMS نداره دیگه![]()
همونطور که خودت گفتی مسخره هست
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
خیلی قشنگه..........ولی اگه نظر منو میخواید............اگه یکم روی مدرن به خودش بگیره بهتره........
میفهمید منظورمو؟؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که یکم از ظاهر فانتزی درش بیارید و مدرنش کنید
به هر حال یک نظره
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
این سایت هم قالب قشنگی داره و بازم هیچ ربطی به این موضوع نداره()ولی این فلش نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اگه PSD رو داشته باشه عالی میشه
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
آهان پس نداره
آقا پسوردشم بده
cms نداره پس اون ابر های پشتش چطوری اومدن :O
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
میگم به نظر شما اینو با چی تغییرش بدم . با فرانت پیج یا Sharepoint
و راستی سایت اصلی سیستمش چیه ؟ من فکر کنم یه سیستمی دارند مثل Wordpress آخه مثلا همینطوری میره پست میده![]()
اگه همچین Skin واسه ورد پرس هم بود ...
پسورد فایل :
cussedp30world
ما اینجا پشمیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگین نظر بده نظر دادم بعد ادم حساب نمیکنین
برادر این مثل سایت اصلی هست خوبه.
شما Teeworldsبازی میکنی که فانتزیه . gta iv بازی نمیکنی که
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
cussed جان یه آی دی یاهو بده تماس بگیریم در مورد همین با هم راه میندازیمش
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
اگه بتونید از هر کدوم از اینا یه سورس فارسی شدشو بدید عالی میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط بگم این سایتی که هستش از Wordpress استفاده میکنه پس 100% زیاد جالب نمیشه خودمون بزنیم .
فقط cussed جان اگه این قالبو میشد واسه ورد پرس استفاده کنیم .. حیف
Debug گیری نهایی رو دارم انجام میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز جان این بازی چیز به خصوصی نداره که بخواد براش CMS هم راه اندازی کرد شما سالی یک بار یک پیغام میزاری که با HTML حل شدست ! و جایگزین می کنی .
آی دی من هم پ . خ کردم
خيلي خوبه.دست هم حجت هم نفرين شده جان درد نكنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)