تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 634 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

سلام
    دوستان معایب شو میگشن؟
    بعدش آیا میشه سیستم عامل شو کلا عوض کرد؟ مثلا ویندوز موبایل ریخت؟
    چیزه خاصی موقعه خرید اگه باید بدونم لطفا بگید !
    از لحاظ سنسور ها با آیفون در یک سطح یا تعداد سنسور کم تری داره؟
    من تاپیک برنامه و بازی رو دیدم کم بود! کلا کمه؟ یا تو این فورم روش کار نمیشه زیاد؟
    وقتی بهترین و جدید ترین سیستم عامل موجود روش نصب شده و نسخه آخرشم براش اومده برای چی دنباله ویندوز موبایل بریم با اون اینتر فیس مسخرش؟!! برنامه های خیلی خوبیم داره....
    اگه دنبال ویندوز موبایلی فکر میکنم بتونی با قیمتهای کلی ازین پایینتر بگیری....

2. 2 کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

گوشی پن داره ؟‌ یا حتما باید تماس انگشت باشه ؟‌ فاصله دکمه های کیبرد مجازیش چطوره ؟
    تایپ اس ام اس چطوریه ؟‌
    پن نداره

نقل قول از دیجی کالا : اين گوشي داراي يک صفحه کليد QWERTY روي صفحه نمايش است که داراي حالت عمودي و افقي مي باشد. اين صفحه کليد که Swype نام دارد به روشي کار مي کند که در آن در عوض ضربه زدن روي کليدها بايد انگشت خود را روي صفحه کليد بکشيد.صفحه کليد Swype با دقت کافي کلمه مورد نظر شما را تشخيص مي دهد و حتي اگر انگشت خود را سريع روي کليدها بکشيد نيز کلمه قابل تشخيص مي باشد و بنابراين با سرعت کافي و بدون اشتباه مي توانيد متن را وارد کنيد. در لغات کوتاهتر که احتمال چند ترکيب وجود دارد Swype از شما مي خواهد تا کلمه مورد نظر را انتخاب کنيد زيرا داراي يک فرهنگ لغت داخلي است که مي توان کلمات جديد را نيز به آن آموزش داد.

4. 2 کاربر از mani_2004_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

پن نداره

نقل قول از دیجی کالا : اين گوشي داراي يک صفحه کليد QWERTY روي صفحه نمايش است که داراي حالت عمودي و افقي مي باشد. اين صفحه کليد که Swype نام دارد به روشي کار مي کند که در آن در عوض ضربه زدن روي کليدها بايد انگشت خود را روي صفحه کليد بکشيد.صفحه کليد Swype با دقت کافي کلمه مورد نظر شما را تشخيص مي دهد و حتي اگر انگشت خود را سريع روي کليدها بکشيد نيز کلمه قابل تشخيص مي باشد و بنابراين با سرعت کافي و بدون اشتباه مي توانيد متن را وارد کنيد. در لغات کوتاهتر که احتمال چند ترکيب وجود دارد Swype از شما مي خواهد تا کلمه مورد نظر را انتخاب کنيد زيرا داراي يک فرهنگ لغت داخلي است که مي توان کلمات جديد را نيز به آن آموزش داد.
    کیبورد swype چون در ابتدا لغات finglish رو تشخیص نمیده اصلا کارایی نداره. ولی به مرور زمان که شما کلمات و لغات زیادی رو تایپ میکنید و اس ام اس میفرستید... این لغات قبلی قابل تشخیص خواهد بود در آینده....

6. 4 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

هر 6 ثانیه یک گوشی گالاکسی اس تو کره فروش میره!

8. 3 کاربر از BIKHIAL_ALL_75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

جناب پوريا ناگفته نماند ديروز ويندوز 7هم رو مايكروسافت گفت آماده عرضه هست.(منبع جي اس مارنا)
    به نظر اين ويندوز بايد خيلي كامل باشه چون همونطوري كه اونجا نوشته به طور وحشتناكي ويندوز رو اين نسخه كار كرده؛چون اين ويندوز قضيه مرگ و زندگي داره براي بقاي ويندوز در موبايل.پس به نظر مياد اين ويندوز هم بايد چيز درست حسابي باشه اون طور كه نوشته مليونها تست روش انجام شده.
    فكر كنم htc HD3 ماه آينده با اين ويندوز ارائه ميشه.بايد منتظر بمونيم ببينيم اون ديگه چيه با 4.3 اينچ صفحه و 1.5گيگ سي پي يو.

10. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

فكر كنم htc HD3 ماه آينده با اين ويندوز ارائه ميشه.بايد منتظر بمونيم ببينيم اون ديگه چيه با 4.3 اينچ صفحه و 1.5گيگ سي پي يو.
    1.5 گیگ سی پی یو خیلی وسوسم میکنه.... ولی فکر نمیکنم قیمتش جوری بشه که با گلکسی بخواد رقابت کنه....

12. این کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی بهترین و جدید ترین سیستم عامل موجود روش نصب شده و نسخه آخرشم براش اومده برای چی دنباله ویندوز موبایل بریم با اون اینتر فیس مسخرش؟!! برنامه های خیلی خوبیم داره....
    اگه دنبال ویندوز موبایلی فکر میکنم بتونی با قیمتهای کلی ازین پایینتر بگیری....
    سلام به همگی.
    دوست خوبم زود قضاوت نکن ، در درجه اول ویندوز موبایل یه سیستم عامل فوق العاده قوی هستش و در ضمن از
    ویندوز موبایل 6.5 به بعد هم اینترفیسش زیبا شده.
    همینطور ویندوز فون 7 هم که امروز و فردا شاهد اومدنش به بازار هستیم نیز برای خودش یک سیستم عامل
    کاملا پیشرفته هست و با شناختی که من از کمپانی عظیم مایکروسافت دارم میدونم که به این راحتی ها به
    کمپانی هایی نظیر گوگل و اپل اجازه نمیده که بازار رو تسخیر خودشون کنند و عقیده من اینه که ویندوز فون 7 به
    مراتب از اندروید و iOS نیز پیشی خواهد گرفت چون این سیستم عامل معرف استانداردهای جدید سیستم عامل
    های اسمارت فون ها خواهد بود و کاملا یه سیستم عامل جدید به حساب میاد.
    در ضمن با ورود این سیستم عامل باید منتظر گوشیهایی به مراتب با سخت افزاری قوی تر از گوشیهای حال حاضر
    باشیم ، نظیر Samsung Omnia III که مطمئنم کمپانی سامسونگ تمام ضعف های سخت افزاری Samsung I8000 Omnia II و Samsung I9000 Galaxy S و Samsung S8500 Wave رو در امنیا 3 بر طرف خواهد کرد و امنیا 3 تکامل یافته و چکیده این سه گوشی خواهد بود.
    پس منتظر امنیا 3 که یه گوشی کاملا قدرتمند هست باش ، من که خیلی انتظارش رو میکشم.
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 05-09-2010 at 17:31.

14. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال یه خورده بی ربط

این تب لت سامسونگ که معرفی شده p1000 همون تب لت معروفش هست که قرار بود معرفی بشه نمونه بزرگتر گالاکسی s

آخه این که معرفی شده یه صفحه نمایش tft داره ولی اون قرار بود super amoled باشه

16. این کاربر از Ahmad_p1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

در ضمن با ورود این سیستم عامل باید منتظر گوشیهایی به مراتب با سخت افزاری قوی تر از گوشیهای حال حاضر
    باشیم ، نظیر Samsung Omnia III که مطمئنم کمپانی سامسونگ تمام ضعف های سخت افزاری Samsung I8000 Omnia II و Samsung I9000 Galaxy S و Samsung S8500 Wave رو در امنیا 3 بر طرف خواهد کرد و امنیا 3 تکامل یافته و چکیده این سه گوشی خواهد بود.
    پس منتظر امنیا 3 که یه گوشی کاملا قدرتمند هست باش ، من که خیلی انتظارش رو میکشم.
    با سپاس.
    حرف اشتباهی نمی زنی ولی خب آخه ببین اگه با این دید بخوای جلو بری همیشه باید منتظر یه چیز بهتر باشی... مطمئنا" امنیا 4 هم میاد یه روز htc hd3.... ضمن اینکه خب قیمت هم معقوله ای جدا داره واسه خودش.... من فکر می کنم این گلکسی اگه به زیر 570 بکشه 8 گیگش عالیه رقیبی نداره تو اون رنج قیمتی....
    یه سوال.... من یه بار یه تز دادم کسی نظری نداد... دوباره می گم
    نمیشه مثل بعضی گوشی های htc که میشه آندروید روش ریخت رو سامسونگ ویو هم این کار رو انجام داد...؟! سخت افزار گوشیش فکر نمی کنم چیزی کمتر از گلکسی داشته باشه... اگه بشه خیلی عالیه
    Last edited by mc_pooria; 05-09-2010 at 18:39.

18. 2 کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بزنه دهن آیفون رو سرویس کنه کیف کنیم

20. این کاربر از mdmehry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •