وقتی بهترین و جدید ترین سیستم عامل موجود روش نصب شده و نسخه آخرشم براش اومده برای چی دنباله ویندوز موبایل بریم با اون اینتر فیس مسخرش؟!!
برنامه های خیلی خوبیم داره....
اگه دنبال ویندوز موبایلی فکر میکنم بتونی با قیمتهای کلی ازین پایینتر بگیری....![]()
وقتی بهترین و جدید ترین سیستم عامل موجود روش نصب شده و نسخه آخرشم براش اومده برای چی دنباله ویندوز موبایل بریم با اون اینتر فیس مسخرش؟!!
برنامه های خیلی خوبیم داره....
اگه دنبال ویندوز موبایلی فکر میکنم بتونی با قیمتهای کلی ازین پایینتر بگیری....![]()
پن نداره
نقل قول از دیجی کالا : اين گوشي داراي يک صفحه کليد QWERTY روي صفحه نمايش است که داراي حالت عمودي و افقي مي باشد. اين صفحه کليد که Swype نام دارد به روشي کار مي کند که در آن در عوض ضربه زدن روي کليدها بايد انگشت خود را روي صفحه کليد بکشيد.صفحه کليد Swype با دقت کافي کلمه مورد نظر شما را تشخيص مي دهد و حتي اگر انگشت خود را سريع روي کليدها بکشيد نيز کلمه قابل تشخيص مي باشد و بنابراين با سرعت کافي و بدون اشتباه مي توانيد متن را وارد کنيد. در لغات کوتاهتر که احتمال چند ترکيب وجود دارد Swype از شما مي خواهد تا کلمه مورد نظر را انتخاب کنيد زيرا داراي يک فرهنگ لغت داخلي است که مي توان کلمات جديد را نيز به آن آموزش داد.
کیبورد swype چون در ابتدا لغات finglish رو تشخیص نمیده اصلا کارایی نداره. ولی به مرور زمان که شما کلمات و لغات زیادی رو تایپ میکنید و اس ام اس میفرستید... این لغات قبلی قابل تشخیص خواهد بود در آینده....![]()
هر 6 ثانیه یک گوشی گالاکسی اس تو کره فروش میره!
جناب پوريا ناگفته نماند ديروز ويندوز 7هم رو مايكروسافت گفت آماده عرضه هست.(منبع جي اس مارنا)
به نظر اين ويندوز بايد خيلي كامل باشه چون همونطوري كه اونجا نوشته به طور وحشتناكي ويندوز رو اين نسخه كار كرده؛چون اين ويندوز قضيه مرگ و زندگي داره براي بقاي ويندوز در موبايل.پس به نظر مياد اين ويندوز هم بايد چيز درست حسابي باشه اون طور كه نوشته مليونها تست روش انجام شده.
فكر كنم htc HD3 ماه آينده با اين ويندوز ارائه ميشه.بايد منتظر بمونيم ببينيم اون ديگه چيه با 4.3 اينچ صفحه و 1.5گيگ سي پي يو.
1.5 گیگ سی پی یو خیلی وسوسم میکنه....ولی فکر نمیکنم قیمتش جوری بشه که با گلکسی بخواد رقابت کنه....
![]()
سلام به همگی.
دوست خوبم زود قضاوت نکن ، در درجه اول ویندوز موبایل یه سیستم عامل فوق العاده قوی هستش و در ضمن از
ویندوز موبایل 6.5 به بعد هم اینترفیسش زیبا شده.
همینطور ویندوز فون 7 هم که امروز و فردا شاهد اومدنش به بازار هستیم نیز برای خودش یک سیستم عامل
کاملا پیشرفته هست و با شناختی که من از کمپانی عظیم مایکروسافت دارم میدونم که به این راحتی ها به
کمپانی هایی نظیر گوگل و اپل اجازه نمیده که بازار رو تسخیر خودشون کنند و عقیده من اینه که ویندوز فون 7 به
مراتب از اندروید و iOS نیز پیشی خواهد گرفت چون این سیستم عامل معرف استانداردهای جدید سیستم عامل
های اسمارت فون ها خواهد بود و کاملا یه سیستم عامل جدید به حساب میاد.
در ضمن با ورود این سیستم عامل باید منتظر گوشیهایی به مراتب با سخت افزاری قوی تر از گوشیهای حال حاضر
باشیم ، نظیر Samsung Omnia III که مطمئنم کمپانی سامسونگ تمام ضعف های سخت افزاری Samsung I8000 Omnia II و Samsung I9000 Galaxy S و Samsung S8500 Wave رو در امنیا 3 بر طرف خواهد کرد و امنیا 3 تکامل یافته و چکیده این سه گوشی خواهد بود.
پس منتظر امنیا 3 که یه گوشی کاملا قدرتمند هست باش ، من که خیلی انتظارش رو میکشم.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 05-09-2010 at 17:31.
دوستان یه سوال یه خورده بی ربط
این تب لت سامسونگ که معرفی شده p1000 همون تب لت معروفش هست که قرار بود معرفی بشه نمونه بزرگتر گالاکسی s
آخه این که معرفی شده یه صفحه نمایش tft داره ولی اون قرار بود super amoled باشه
حرف اشتباهی نمی زنی ولی خب آخه ببین اگه با این دید بخوای جلو بری همیشه باید منتظر یه چیز بهتر باشی...مطمئنا" امنیا 4 هم میاد یه روز htc hd3....
ضمن اینکه خب قیمت هم معقوله ای جدا داره واسه خودش.... من فکر می کنم این گلکسی اگه به زیر 570 بکشه 8 گیگش عالیه رقیبی نداره تو اون رنج قیمتی....
یه سوال.... من یه بار یه تز دادم کسی نظری نداد... دوباره می گم
نمیشه مثل بعضی گوشی های htc که میشه آندروید روش ریخت رو سامسونگ ویو هم این کار رو انجام داد...؟! سخت افزار گوشیش فکر نمی کنم چیزی کمتر از گلکسی داشته باشه... اگه بشه خیلی عالیه![]()
Last edited by mc_pooria; 05-09-2010 at 18:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)