Premium دیگه تولید نمیشه ، الان ARcade و Elite داریم و Slim . همین
Premium دیگه تولید نمیشه ، الان ARcade و Elite داریم و Slim . همین
یعنی دیگه پیدا نمیشه یا هنوز تو بازار تهران هست؟
نام تاپیک : تمامی سوالات و مباحث در مورد Xbox 360 ....
کاربران عزیز متوجه شدند یا بیشتر توضیح بدم؟!
در اینجا فقط و فقط و فقط در مورد کنسول و مباحث پیرامونش بحث میشه ... نه هیچ چیز دیگه ای!
فهمیدین ؟
------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا رو با چت رووم اشتباه گرفتی شما ... برای بار آخر تذکر میدم ... دوباره اسپم دادن رو شروع کنی بی برو برگرد بن خواهی شد.
Iman_m123 شما هم همچنین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم همچنین ...
همه چیز رو به مسخره گرفتین ؛ بسه دیگه ...
Last edited by p3yman_xl; 04-09-2010 at 21:40.
سلام دوستان آقا این xbox دل ما رو برده....
میگم پول و اینا جوره.فقط نمی دونم از کجا بخرم.میشه یه جای مطمئن بهم معرفی کنید.تهران اگه میشه.فقط دوستان جون من و جون شما.من دیگه پول ندارم یکی دیگه بخرم یه جای خوب بهم معرفی کنید ممنون.![]()
آقا میثم بهترین کسه
نه دیگه نیست باشه هم دست دوم در ضمن امکان سه چراغه شدن زیاده
فکر نمیکنم بقول دوستمون یا دست دومه یا اگه گیر بیاری قیمت بالا میفروشن که به صرفه نیست جاش یه الیت بخر و خودتو را حت کن قیمتشم الان بین 340 تا 350 هستش
سلام بچه ها
میخواستم بدون یه ارکید + هارد به صرفه تر نیست از یه الایت ؟ یا نه الایت بازم می ارزه ؟ فرق خاصی جز یه هدفن و کابل لن و کابل 6 فیش ندارن دیگه ! درست میگم ؟
قیمت که همون میشه تقریبا
ولی به نظر من elite بهتره چون دردسر های خرید و پیدا کردن هارد جدا زیاده
هر جایی ندارن هر جایی سالمش رو هم نمیدن و قیمت ها هم کم و زیاد میشه
بله همون تر که پدرام گفت زیاد تفاوت قیمت ندارن.سلام بچه ها
میخواستم بدون یه ارکید + هارد به صرفه تر نیست از یه الایت ؟ یا نه الایت بازم می ارزه ؟ فرق خاصی جز یه هدفن و کابل لن و کابل 6 فیش ندارن دیگه ! درست میگم ؟
حدودا ۳۰ تا ۴۰ تومن ارزونتر در میاد. البته هدفن هم بخواهید جدا بخرید ۲۰ تومنی در میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)