تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 416 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دومی
    دیدین حالا غیر از لوردتون کسای دیگه ای هستن که ازشون خوشتون میاد.

همونی نیست که لورد عزیز موجب شگفتیش شده بود
    تا اونجا که یادمه این 2 تا هیچوقت با هم روبرو نشدن.

منظورت تبدیل به همون xدمه؟
    نه تازه یاد گرفته که قدرت نه دمو کنترل بکنه.الان خیلی خیلی قویتر شده.

حیف که ایتاچی مسدوم شده بود.! و الا ساسکه دیگه داشت پاهاش میلرزید..
    حیف که نمیخواست بهش آسیب بزنه وگرنه همون موقع فاتحه سوسکه خونده میشد.

کمی در مورد ساسوری میخوام بدونم ، به نظر خفن میاد.. همونی که کابوتو رو فرستاد به خدمتت اوروچیمارو!
    والا تا اونجا که میدونم تنها عضو آکاتسوکی بود که خیلی جاسوس تو همه جا داشت و همه خبر ها رو اون به گروه میداد.اصلیتشم مال کشور شن ها همون کشور گارا بود.و نوه همون پیرزنه بود که گارا رو زنده کرد و خودش مرد.در کل بنظر من ضعیف ترین عضو آکاتسوکی بود و اولین نفر از اون گروه بود که مرد.
    ------------------------
    خودمونیما وقتی مادارا خواست از سایه خارج بشه نفسم بند اومد....ضربان قلبم از جونین کونوها بیشتر بود....
    پیش خودم گفتم ایندفعه دیگه چشممون به جمال مادارای مادر مرده بد ترکیب روشن میشه که یهدفعه کیسامه خان از کما زد بیرون و کولی بازی در آورد بی آبرو....
    دقیقا منم مثل شما همین احساسو داشتم.ولی این کیشیموتو به این راحتیا کلید معمای داستانشو رو نمیکنه.
    --------------

مانگا 508 هم اومد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بالاخره این کوسه هم پروندش بسته شد ولی آخر کار خودشو کرد ناجنس.

2. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shalakhtehall_01367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

والا تا اونجا که میدونم تنها عضو آکاتسوکی بود که خیلی جاسوس تو همه جا داشت و همه خبر ها رو اون به گروه میداد.اصلیتشم مال کشور شن ها همون کشور گارا بود.و نوه همون پیرزنه بود که گارا رو زنده کرد و خودش مرد.در کل بنظر من ضعیف ترین عضو آکاتسوکی بود و اولین نفر از اون گروه بود که مرد.
    بنظر من ضعیف نبود....خیلی ها میگن که دیدارا ضعیفترین بوده....ولی من میگم که همه اعضای آکاتسوکی قوی بودن...ولی هرکدوم ضعف هایی داشتن...
    هیدان به یه ادم با هوشی مثل شیکامارو برخورد کرد....ساسوری به مادر بزرگش که از فنون عروسکی خبر داشت و ساکورا که نیرویی فیزیکیش بهترین سلاح در مقابل کازه کاگه سوم بود بر خورد کرد....دیدارا هم که یه جنگجوی دوربرد بود به کاکاشی با اون شارینگانش برخورد کرد....و خیلی های دیگه که همینجوری بد شانسی آوردن....

ایول پس مانگا اومد....بریم تا داغه بخونیمش....

4. این کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دیدین حالا غیر از لوردتون کسای دیگه ای هستن که ازشون خوشتون میاد
    عزیزم من که گفتم کلا از شخصیتهای عجیب خوشم میاد..
    ولی همونطور که گفتم کلا به پای لورد نمیرسن ..
    میخوام دنیا نباشه
    نه تازه یاد گرفته که قدرت نه دمو کنترل بکنه.الان خیلی خیلی قویتر شده

هیدان به یه ادم با هوشی مثل شیکامارو برخورد کرد....ساسوری به مادر بزرگش که از فنون عروسکی خبر داشت و ساکورا که نیرویی فیزیکیش بهترین سلاح در مقابل کازه کاگه سوم بود بر خورد کرد....دیدارا هم که یه جنگجوی دوربرد بود به کاکاشی با اون شارینگانش برخورد کرد....و خیلی های دیگه که همینجوری بد شانسی آوردن....
    متاسفانه روند داستان اینطوری ایجاب میکنه..ولی کاش ساسکه بیاد ناروتو رو بکشه

در 508 اونی که وایستاده اسمش چیه؟

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

من هم اومدم

7. این کاربر از rubiker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بنظر من ضعیف نبود....خیلی ها میگن که دیدارا ضعیفترین بوده....ولی من میگم که همه اعضای آکاتسوکی قوی بودن...ولی هرکدوم ضعف هایی داشتن...

ایول پس مانگا اومد....بریم تا داغه بخونیمش....
    قبول دارم که هر کدومشون نسبت به شینوبی های دیگه قوی بودن.ولی اگه تکنیکای همشونو با هم مقایسه کنید میبینید که تکنیکای ساسوری بعد از مدتی تموم میشدن.(همون 5 تا طومار مانندی که پشت کمرش بود)بعدشم اگه قلبشو هدف میگرفتن دیگه کارش تموم بود.مثلا نمیتونست از قلبش کپی بگیره فقط میتونست به یه بدن دیگه انتقالش بده.ولی مثلا دیدارا میتونست تو سه سوت تمام بدنشو با خمیرای خودش جایگزین کنه.همونطور که تو مبارزه با ناتروتو و ساسوکه نشون داد.در ضمن هوششم خیلی خوب بود.

در هر حال از 11 تا فقط 3 تا عضو آکاتسوکی موندن که یکیشم همونطور که تو صفحه آخر مانگا 508 دیدیم مادارا میخواد بکشتش.

عزیزم من که گفتم کلا از شخصیتهای عجیب خوشم میاد..
    ولی همونطور که گفتم کلا به پای لورد نمیرسن ..
    میخوام دنیا نباشه
    شما زیادی تعصبی برخورد میکنین.مثلا من که ناروتو رو از همه بیشتر دوستش دارم نمیگم که از همه قویتره و هیشکی ناروتو نمیشه شاید خیلی ها مثل ساسوکه و مادارا ..... بتونن شکستش بدن.من از شخصیت مادارا هم خیلی خوشم میاد چون رو دست نداشته تا حالا.
    متاسفانه روند داستان اینطوری ایجاب میکنه..ولی کاش ساسکه بیاد ناروتو رو بکشه

در 508 اونی که وایستاده اسمش چیه؟
    احتمالش هست ولی به نظر من اینکه ناروتو ساسوکه رو بکشه احتمالش بیشتره.ولی من در کل دوست دارم دوباره با هم رفیق بشن.

اونی که تو صفحه اول مانگا 508 وایساده؟؟

کوسه هست دیگه.اسم اصلیش هوشیگاکی کیسامه هست.هم تیمی ایتاچی بود مگه ندیدینش تا حالا؟؟

راستی میبینم که هاروست مون بازم بودین.تو تاپیکش شما رو دیدم.من بخاطر همون تاپیک تو این انجمن عضو شدم و همیشه به تاپیکش سر میزنم.

من هم اومدم
    خوش اومدین دوست من.

9. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من هم اومدم
    چه خوب همینطوری داره بیشتر میشه
    من از شخصیت مادارا هم خیلی خوشم میاد چون رو دست نداشته تا حالا
    آره ایتاچی هم خیلی قبولش داشت ولی خودش میگفت من بهترم ( البته میگفت لیاقتم بیشتره)
    شما زیادی تعصبی برخورد میکنین.
    آرهولی خب نمیتونم نکنم
    ناروتو ساسوکه رو بکشه احتمالش بیشتره
    متاسفانه آره اونم به خاطر اسم انیمه.امیدوارم حداقل مثله ایتاچی بمیره ( اگه قرار باشه بمیره)
    اسم اصلیش هوشیگاکی کیسامه هست.هم تیمی ایتاچی بود مگه ندیدینش تا حالا؟
    نه متاسفانه ..
    الان دارم کلشو همونطورکه گفته بودم میگیرم ولی خب خیلی طول میشکه..
    راستی میبینم که هاروست مون بازم بودین.
    یادش بخیر اون موقع دوره ی راهنمایی بودم..
    خب من همین الان قسمت 114 رو دیدم که مربوط به اوروچیمارو بود، خیلی ناقلای امیدوارم به هدفش برسه..
    --------------------------------------------------------------
    یه سوال؟
    ساسکه بعد از کشتن لورد جوتسوش رو یاد گرفت و همچنین تکنیک آماتراسو از ایتاچی که توسط اون زد 8دم رو نابود کرد..
    کلا هرکی اونیکی رو بکشه میتونه تکنیکهاشو فرا بگیره؟؟؟ من در مورد بقیه ندیدم.. اصلا نکنه خاندان اچیها به واسطه ی چشم برزخی که دارن اینطورین؟؟
    Last edited by kiuq; 03-09-2010 at 12:42.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آره ایتاچی هم خیلی قبولش داشت ولی خودش میگفت من بهترم ( البته میگفت لیاقتم بیشتره)
    ایتاچی خودش شاگرد مادارا بوده یه زمانی.
    نه متاسفانه ..
    الان دارم کلشو همونطورکه گفته بودم میگیرم ولی خب خیلی طول میشکه..
    خیلی عجیبه آخه تو هر قسمتی که ایتاچی باشه کیسامه هم هست همیشه این 2 تا با هم بودن.مثلا مگه شما اونجایی رو که ایتاچی میاد تو هتل سراغ ناروتو و بعدش جیرایا میرسه به دادش رو ندیدین؟؟یا مثلا اونجا که ایتاچی با کاکاشی تو رودخونه مبارزه میکنه و گنجوتسو رو کاکاشی اجرا میکنه؟؟

مطمئن باشین ارزش طول کشیدن رو داره دانلودش.

یه سوال؟
    ساسکه بعد از کشتن لورد جوتسوش رو یاد گرفت و همچنین تکنیک آماتراسو از ایتاچی که توسط اون زد 8دم رو نابود کرد..
    کلا هرکی اونیکی رو بکشه میتونه تکنیکهاشو فرا بگیره؟؟؟ من در مورد بقیه ندیدم.. اصلا نکنه خاندان اچیها به واسطه ی چشم برزخی که دارن اینطورین؟؟
    نه فقط در مورد ساسوکه بوده که اینجوری شده تا حالا.

منظورتون کدوم جوتسو اوروچیمارو بود که بعد از کشتنش یاد گرفت؟؟

والا اینکه چجوری ساسوکه تمام تکنیکای ایتاچی رو یاد گرفته هنوزم برا خودم سواله.ایتاچی آخرین لحضه فقط با انگشتش پیشونی ساسوکه رو یه لمسی کرد.نمیدونم همین لمسه باعث شد یا اینکه مادارا چشم ایتاچی رو پیوند زده بود به چشم ساسوکه ؟؟یا خود به خود چشماشون عوض شده بود؟؟

بعد از مبارزشونم همون موقع که ساسوکه بهوش اومد و مادارا رو دید آماتراسو رو خود به خود رو مادارا اجرا کرد که مادارا نمیدونم چطوری نجات پیدا کرد.بعدشم مادارا تو ذهن خودش گفت خوب که خیلی تکنیکای دیگه رو به ایتاچی یاد نداده بودم وگرنه تا حالا مرده بودم.

ایتاچی جوری تنظیمش کرده بود آماتراسورو که به محض دیدن مادارا اجرا بشه.

12. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ایتاچی خودش شاگرد مادارا بوده یه زمانی.
    در قسمت 134 انیمه ( اگه اشتباه نکنم) حدود 4 قسمت فقط مبارزه ایندوتاست..
    در بین صحبتاشون که ایتاچی داره در مورد مادارا برای ساسکه توضیح میده همش از لیاقت خودش برای برتری هم میگه..
    خیلی عجیبه آخه تو هر قسمتی که ایتاچی باشه کیسامه هم هست همیشه این 2 تا با هم بودن.مثلا مگه شما اونجایی رو که ایتاچی میاد تو هتل سراغ ناروتو و بعدش جیرایا میرسه به دادش رو ندیدین؟؟یا مثلا اونجا که ایتاچی با کاکاشی تو رودخونه مبارزه میکنه و گنجوتسو رو کاکاشی اجرا میکنه؟؟
    تا همین دیشب فقط مبارزه ایتاچی و ساسکه رو دیده بودم..
    الان که دیدم کیسامه هم بود و واسه خودش غولیه 4دم رو به تنهایی شکست داد..یعنی الان مرده؟

مثلا مگه شما اونجایی رو که ایتاچی میاد تو هتل سراغ ناروتو و بعدش جیرایا میرسه به دادش رو ندیدین؟؟
    نه هنوز...
    مادارا نمیدونم چطوری نجات پیدا کرد.
    ظاهرا آماتراسو تو کله انیمه جزو 5 تکنیکه برتره حالا مادارا دیگه چیه!!!!!!!!!!
    منظورتون کدوم جوتسو اوروچیمارو بود که بعد از کشتنش یاد گرفت؟؟
    من اسمشو نمیدونم ولی اینطوریه:
    یادته که در هنگام مبارزه با ناروتو( 4دم) از کتف چپش ماری بیرون اومد تا دست ناروتو رو کنترل کنه ولی ماره سوخت!
    و اونموقع بود که از دهن خودش دوباره زاده شد( اوروچی رو میگم).. حالا ساسکه هم در مبارزه ا ایتاچی وقتی توسط آماتراسو سوخت از پشت بدنش دوباره خودشو آورد بیرون.و اونجا بود که توبی (Tobi) گفت این تکنیک اوروچیمارو هست که پس از کشته شدن توسط ساسکه فراگرفته..
    ایتاچی جوری تنظیمش کرده بود آماتراسورو که به محض دیدن مادارا اجرا بشه
    خب حالا ایتاچی:
    در قسمت 114 همونجایی که گفته بودی یه جایی با اروچیمارو حرف میزنه.!!، کلا دوبار با ایتاچی روبه رو شد که هردوبار تحقیر شد.،، و ظاهرا در کل انیمه این لورد ما با اچیها و شارینگانشون مشکل داره..
    از طرفی اروچیمارو نمرده ( مطمئنم) و الان در بدن کابوتو هست خودش میگفت میخواد فنا ناپذیر باشه و اینطور که معلومه میشه ولی خب به دلیل وجود اشخاص مهمتر ( نه محبوبتر) اگه فنا ناپذیر هم بشه دوباره کشته میشه . حالا هم دنبال راهی برای تصاحب کردن گنجیتسوشون.

کلا فوق العادست و اعتماد به نفس بالایی داره..
    اینطور که من تو گروه اکاتسوکی ( درست گفتم؟) دیدم هیچکی حریفش نمیشد حتی Tendo Pain.
    --------------------------------
    یک سوال:
    اسم گروه Pain که ایتاچی هم جزوشه 8-man squade هستش>؟ یا من با چیزه دیگه قاطی گرفتم؟
    ==================================

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .میدونم که ممکنه این درخواستو قبلا دوستان داشتن و حتما پاسخ هم گرفتن اما بدلیل اینکه وقت برای خوندن179صفحه رو ندارم اگه ممکنه یکی از دوستان لطف کنه ویه آدرس مطمئن بده که بشه مانگای ناروتو ازاول تاالان دانلود کرد .الان میگین همچین نیومده یه چی میخواد!!!!!
    بعدش یه سوال داشتم شما واقعا فکر میکنین توبی همون ماداراست .البته من چون مانگا رو نخوندم وشیپودن هم160قسمت دیدم ممکنه صلاحیت صحبت دراین زمینه رونداشته باشم ولی چند جا رابطه جالبی بین هکاگه چهارم ومادارا دیدم.
    ای بابا این اولین پست رو هم که ترکوندیم!!!شرمنده بزرگترای فروم .

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .میدونم که ممکنه این درخواستو قبلا دوستان داشتن و حتما پاسخ هم گرفتن اما بدلیل اینکه وقت برای خوندن179صفحه رو ندارم اگه ممکنه یکی از دوستان لطف کنه ویه آدرس مطمئن بده که بشه مانگای ناروتو ازاول تاالان دانلود کرد .الان میگین همچین نیومده یه چی میخواد!!!!!
    سلام خوش اومدی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش یه سوال داشتم شما واقعا فکر میکنین توبی همون ماداراست .البته من چون مانگا رو نخوندم وشیپودن هم160قسمت دیدم ممکنه صلاحیت صحبت دراین زمینه رونداشته باشم ولی چند جا رابطه جالبی بین هکاگه چهارم ومادارا دیدم.
    ای بابا این اولین پست رو هم که ترکوندیم
    زمزمه هاش هست چون من هنوز خودمم کامل ندیدم ولی حدس میزنم نباشه... بعیده
    هم160قسمت دیدم ممکنه صلاحیت صحبت دراین زمینه رونداشت
    بیخیال بابا من از تو کمتر دیدم میام اینجا نظر میدم..
    ظاهرا تو هم باید سوالهای منو جواب بدی
    همین صفحه رو یه دور بخون و در تاپیک مشارکت کن.

16. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •