با سلام
قیمت این گوشی در شهر بانه چنده ؟
کسی از دوستان اطلاع داره که گوشیهای جدید مثل این بانه گیر میاد یا نه ؟ گوشی در بانه چقدر ارزون تر از تهرانه ؟
با سلام
قیمت این گوشی در شهر بانه چنده ؟
کسی از دوستان اطلاع داره که گوشیهای جدید مثل این بانه گیر میاد یا نه ؟ گوشی در بانه چقدر ارزون تر از تهرانه ؟
من رفتم سراغش اصلا گیر نمیاد.مگه اینکه سفارشی به یکی که میره اون ور مرز واست بیاره.
بانه الان بیشتر گوشی هایی که هست از اون تی وی دار های چینی هست.اگرم بقیه باشه قیمتا بالاست.شاید بالاتر از تهران.
ولی خوب اگه کسی پیدا بشه که از سلیمانیه بیاره مطمئنا 100 تومن ارزونتر از بازار ایران میشه خرید.(شایدم پایین تر)
دوستاني كه اين گوشي رو دارن لطف بفرمايند بگن اين گوشي وقتي باتريش خاليه چقدر طول ميكشه فول شارژ بشه؟
ممنون
سلام ، بستگی به استفاده و البته Brightness ـه گوشی داره ...
کلاً باتری 1500 mAh Li-Ion از نظر نگهداری باتری قوی هستند ...
در مورد شارژ رقم دقیقی نمیتونم بتون بدم اما حدود 7 ساعت فکر کنم مناسب باشه .
در مورد فول شارژ هم باید بگم برای من که حدود 2.30 ساعت فول شارژ میشه.
موفق باشید
و بگن برنامه ای چیزی روش نصب کردند...؟! برنامشو از کجا آوردند...؟ sami store اش چطوره...؟ برنامه مجانی چقدر داره...؟
کلا باهاش راحت بودن واسه پیدا کردن و نصب برنامه و تم و ....؟![]()
دوستان سلام
راستش چند وقت پیش چند تا از دوستان این گوشی را خریده بودند و قرار بود با آیفون یک مقایشه ای بکنند. لطفا این کار را انجام بدهند.
با تشکر
ببخشيد اين 7ساعت رو كه گفتيد متوجه نشدم.؟بعد7ساعت استفاده خالي ميشه؟
ولي خدايي 2.5ساعت واسه شارژ زياده.
يه سر به انجمن تخصصي آندرويد بزن تا دلت بخواد برنامه و تم و آموزش هست.
سلام دوست عزیز
راستش چند وقت پیش قرار بود با آیفون یک مقایشه ای بکنید. میشه لطفا این کار را انجام بدهید.
با تشکر
در مورد باطری بگم که حدود 3ساعت و 45 دقیقه طول میکیشه تا فول شارژ بشه
در مورد نرم افزار رایگان هم باید بگم اگه " چیز . پی . ان " داشته باشید و بتونید برید توی مارکت اونجا پر از نرم افزار های رایگان و جدید هست
من 1 بار رفتم چیزی حدود 2 صفحه برنامه و بازی دانلود کردم
"چیز.پی.ان" ندارم ولی opera mini دارم رو یه گوشی دیگه... اگه بشه اونجوری دانلود کرد خوبه...
راستی گفتم oprera mini یادم افتاد....داریم نسخه ای ازش که رو آندروید بالا بیاد.....؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)