تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 503 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فکر کنم Blade لول 69 شد.همه کف کرده بودن.من لولش رو ندیدم ولی قبلا 68 بود.
    فکر کنم 2-3 روز دیگه 70 شه بیاد همه رو sweep کنه.
    اونایی که +65 هستن می تونن وارد جنگل و dd1 و dd2 بشن ؟ اگه ممکنه اینو بپرسید از هم گیلدیاتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نمی دونم خودخواهی تا کی ادامه داره.فرض کنیم همه عقیده شما را دارن و فقط یه بنده خدا بر خلاف عقیده شما با لب تشنه تو راهپیمایی شرکت میکنه باید هرچی به ذهنمون میاد بارش کنیم؟چرا فکر می کنیم ما حق هستیم؟چرا از پشت مانیتور شیر هستیم اما وقت عمل...
    من همسرم کیلومترها راه رفتیم تو عدل گرما به وجدانم قسم حتی یک نفر رو ندیدم که آب بخوره چه برسه به ساندیس البته می دونم شما دارید نیش زخم می زنید.اما...اشکال نداره به قول بعضی ها اندکی صبر سحر نزدیک هست...بالاخره یکی هست که ما شکایتمونو پیشش ببریم
    ما برای عقیده ای که داشتیم و داریم تو ذل گرما میریم بیرون اما شاید خیلی ها چون پایبند به عقیده ای نیستن،پایبند به خط فکر مشخصی نیستن،هضم یک حرکت براشون ممکن نباشه.شاید براشون سخت باشه که 15 ساعت هیچی نخوری تازه تو گرمای شدید هم بری راهپیمایی،خوب حتماً ساندیس میدن!!بدون ساندیس و آب که نمیشه تشنه حتی پای بازی نشست!!!!!
    بالاخره یکی هست که ما شکایتمونو پیشش ببریم...
    باحال بود.
    بزار لب کوزه ابشو بخور.

-------------------------------------------------
    کسی faction change سراغ نداره؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نمی دونم خودخواهی تا کی ادامه داره.فرض کنیم همه عقیده شما را دارن و فقط یه بنده خدا بر خلاف عقیده شما با لب تشنه تو راهپیمایی شرکت میکنه باید هرچی به ذهنمون میاد بارش کنیم؟چرا فکر می کنیم ما حق هستیم؟چرا از پشت مانیتور شیر هستیم اما وقت عمل...
    من همسرم کیلومترها راه رفتیم تو عدل گرما به وجدانم قسم حتی یک نفر رو ندیدم که آب بخوره چه برسه به ساندیس البته می دونم شما دارید نیش زخم می زنید.اما...اشکال نداره به قول بعضی ها اندکی صبر سحر نزدیک هست...بالاخره یکی هست که ما شکایتمونو پیشش ببریم
    ما برای عقیده ای که داشتیم و داریم تو ذل گرما میریم بیرون اما شاید خیلی ها چون پایبند به عقیده ای نیستن،پایبند به خط فکر مشخصی نیستن،هضم یک حرکت براشون ممکن نباشه.شاید براشون سخت باشه که 15 ساعت هیچی نخوری تازه تو گرمای شدید هم بری راهپیمایی،خوب حتماً ساندیس میدن!!بدون ساندیس و آب که نمیشه تشنه حتی پای بازی نشست!!!!!
    بالاخره یکی هست که ما شکایتمونو پیشش ببریم...
    ها !! این از کجا پیداش شد ؟! کی به این توهین کرد؟ چرا هنوز بعضی ها مفهوم ساندیس رو نمی دونن و فکر می کنن یجور نوشیدنیه!
    وا مصیبتا !! وا مصیبتا !! وامصیبتا !!

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

کسی faction change سراغ نداره؟
    FC می خوای چیکار ؟ می دونی که یه طرفه هست ؟ قرار شد در آینده فقط واسه سرور گایا از Fury به لایت بشه.
    اگه می تونی با ارشام صحبت کن. تو معامله های سنگین از همه ما سریعتر و وارد تره.
    خیلی سریع کراکتر خودش رو بعد پاک شدن برگردوند. این Item هم خیلی کمیابه . باید دنبال یکی گشت که 15K AP داره.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اونایی که +65 هستن می تونن وارد جنگل و dd1 و dd2 بشن ؟
    شرمنده ندیدم این سوالت رو . بله به راحتی و مثل قبل.
    احسان هم با Reg rune اومده بود jungle و دقیقا بعد جواب دادن به این سوال یه لول 63 پرید سرش و سریع کشتتش !

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقایون میارزه من دوباره بازی رو شروع کنم؟ و سوال دیگه مثل اکثر بازی های آنلاین مجبور به پول خرج کردن واقعی میشم؟ آخرین بار تا لول 21 با هیلر(اسمشو یادم رفت) لایت بازی کردم بعد ول کردم بازیو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله به راحتی و مثل قبل.
    ممنون . خیلی سخت می شه اینجوری... . باس cs و کیموو و بقیه چجوری شدن الان ؟ دارک باس ها رو می گیره یا لایت ؟

بعد این Deadly Poison Shot هانتر ها رو با چه پتی باید از بین برد ؟

دیگه کم کم وقتشه منم بی خیال شم و ول کنم ولی سعی می کنم تا 60 حداقل برسم .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون . خیلی سخت می شه اینجوری... . باس cs و کیموو و بقیه چجوری شدن الان ؟ دارک باس ها رو می گیره یا لایت ؟

بعد این Deadly Poison Shot هانتر ها رو با چه پتی باید از بین برد ؟

دیگه کم کم وقتشه منم بی خیال شم و ول کنم ولی سعی می کنم تا 60 حداقل برسم .
    باس ها هنوز مثل قبل هستن ! الان دیگه خیلی راحت می کشیم . هنوز Fury
    Cure potion یا همون Green pot . همیشه باید همرات باشه.
    مپ ها که فعلا خالی هستن . مخصوصا DD2 سه روز پیش 8 ساعت اونجا بودم ! 1 نفر رو ندیدم !!
    احتمال خیلی زیاد در آینده دور این سرور هم مال لایت ها میشه. تعداد پلیرهاشون زیاد هست و مپ جدید لایت ها برای گریند راحت تره .
    پس سریع تر هم لول میشن . فکر می کنم تا 2 ماه دیگه ما 30 یا 40 تا لول 70 داشته باشیم. شما 200 تا .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم یه SS خوشگل از Protector جدید من ! :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ورود Dual lapis های جدید رو تبریک می گم ! فقط نمی دونم کجا فارم می کنن ! قطعا تو مپ های جدید هست. dual stat هاش بجای 17 تا 25 تا stat دارن . یه سری lapis های دیگه هم هست که مثلا 4 تا +10 داره ! کلا اوضاع عجیبی شده !
    کد:

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ورود Dual lapis های جدید رو تبریک می گم ! فقط نمی دونم کجا فارم می کنن ! قطعا تو مپ های جدید هست. dual stat هاش بجای 17 تا 25 تا stat دارن . یه سری lapis های دیگه هم هست که مثلا 4 تا +10 داره ! کلا اوضاع عجیبی شده !
    کد:
    شنیدم اینا از lapis box هایی که باس های PVP بعد از مردن Drop می کنن در میان.
    اون لپیس هم که 4x10 داره perfect lapis lvl 4 هست که به همه چی میشه لینک کرد.حتی accessorioes و cap

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •