اونایی که +65 هستن می تونن وارد جنگل و dd1 و dd2 بشن ؟ اگه ممکنه اینو بپرسید از هم گیلدیاتون
اونایی که +65 هستن می تونن وارد جنگل و dd1 و dd2 بشن ؟ اگه ممکنه اینو بپرسید از هم گیلدیاتون
باحال بود.
بزار لب کوزه ابشو بخور.
-------------------------------------------------
کسی faction change سراغ نداره؟
ها !! این از کجا پیداش شد ؟! کی به این توهین کرد؟ چرا هنوز بعضی ها مفهوم ساندیس رو نمی دونن و فکر می کنن یجور نوشیدنیه!
وا مصیبتا !! وا مصیبتا !! وامصیبتا !!
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
FC می خوای چیکار ؟ می دونی که یه طرفه هست ؟ قرار شد در آینده فقط واسه سرور گایا از Fury به لایت بشه.کسی faction change سراغ نداره؟
اگه می تونی با ارشام صحبت کن. تو معامله های سنگین از همه ما سریعتر و وارد تره.
خیلی سریع کراکتر خودش رو بعد پاک شدن برگردوند. این Item هم خیلی کمیابه . باید دنبال یکی گشت که 15K AP داره.
شرمنده ندیدم این سوالت رو . بله به راحتی و مثل قبل.اونایی که +65 هستن می تونن وارد جنگل و dd1 و dd2 بشن ؟
احسان هم با Reg rune اومده بود jungle و دقیقا بعد جواب دادن به این سوال یه لول 63 پرید سرش و سریع کشتتش !
آقایون میارزه من دوباره بازی رو شروع کنم؟ و سوال دیگه مثل اکثر بازی های آنلاین مجبور به پول خرج کردن واقعی میشم؟ آخرین بار تا لول 21 با هیلر(اسمشو یادم رفت) لایت بازی کردم بعد ول کردم بازیو.
ممنون . خیلی سخت می شه اینجوری... . باس cs و کیموو و بقیه چجوری شدن الان ؟ دارک باس ها رو می گیره یا لایت ؟بله به راحتی و مثل قبل.
بعد این Deadly Poison Shot هانتر ها رو با چه پتی باید از بین برد ؟
دیگه کم کم وقتشه منم بی خیال شم و ول کنم ولی سعی می کنم تا 60 حداقل برسم .
باس ها هنوز مثل قبل هستن ! الان دیگه خیلی راحت می کشیم . هنوز Fury
Cure potion یا همون Green pot . همیشه باید همرات باشه.
مپ ها که فعلا خالی هستن . مخصوصا DD2 سه روز پیش 8 ساعت اونجا بودم ! 1 نفر رو ندیدم !!
احتمال خیلی زیاد در آینده دور این سرور هم مال لایت ها میشه. تعداد پلیرهاشون زیاد هست و مپ جدید لایت ها برای گریند راحت تره .
پس سریع تر هم لول میشن . فکر می کنم تا 2 ماه دیگه ما 30 یا 40 تا لول 70 داشته باشیم. شما 200 تا .
اینم یه SS خوشگل از Protector جدید من ! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ورود Dual lapis های جدید رو تبریک می گم ! فقط نمی دونم کجا فارم می کنن ! قطعا تو مپ های جدید هست. dual stat هاش بجای 17 تا 25 تا stat دارن . یه سری lapis های دیگه هم هست که مثلا 4 تا +10 داره ! کلا اوضاع عجیبی شده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شنیدم اینا از lapis box هایی که باس های PVP بعد از مردن Drop می کنن در میان.
اون لپیس هم که 4x10 داره perfect lapis lvl 4 هست که به همه چی میشه لینک کرد.حتی accessorioes و cap
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)