تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 19 از 23 اولاول ... 9151617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مهندس جريان جزوه ها به كجا رسيد؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ممنونم مهندس واقعا روحیه خیلی زیادی تزریق میکنید.شاید باورتون نشه ولی من الان 2 ماه هست دارم توی یک سبزی فروشی کار میکنم با ماهی 120 حقوق.منظور من از شغل آزاد این هست.ولی اگه درس بخونم 10 برابر در میارم من دیروز تاحالا 2 فصل فیزیک پیش2 را با دید جدید خوندم.عالی بلد شدم دیگه نمیتونم از درس دل بکنم.ولی الان که صحبت دوستمونا خوندم نا امید شدم ولی من میتونم سال دیگه که رتبم 3 رقمی شد میفهمید.مهندس در مورد حسابان و زبان فارسی میشه راهنمایی کنید.
    خودتون باید ببینید که چه انتظاری از خودتون دارید .. من به نظرم خوب نیست درس رو بذارید کنار و برید سبزی فروشی.. واسه سبزی فروش شدن هیچ وقت دیر نیست .. بعدا هم میتونید امتحان کنید .. حس میکنم هیجان زده هستید و دارید با عجله میخونید .. اشتباه میکنید .. باید منطقی باشید و طبق یک روال معقول جلو برید .. به قول قدیمی ها: تب تند زود به عرق میشینه..
    شما چون پایتون ضعیف هست کاری به نحوه درس خوندن بقیه نداشته باشید .. شما به برنامه شخصی تری نیاز دارید .. سعی میکنم یکم وقت بذارم و نکات لازم برای شما رو تایپ کنم و تو پست ارسال کنم
    مهندس جريان جزوه ها به كجا رسيد؟
    هیچی!!! دیگه ادامه ندادم . به نظر اومد ناله و نفرینش بیشتر از ثوابش بود .. کلی حرف پشت سرمون زدن و کلی شایعه سازی شد.. احساس کردم در حد همین تاپیک فعالیت کنم بهتره .. راستش انقدر مشغله ی ذهنی دارم که حوصله ی اعصاب خوردی رو ندارم .. اگه لطف بچه ها به من نبود دیگه ادامه نمیدادم تاپیک رو .. از شنبه دوباره باید برم کارخونه ..قسط هامو باید بدم .. تازه واقعا دلم میخواد کارشناسی ارشد رو بخونم اما ساعت کاریم زیاده و همین بیشتر اعصابمو خورد کرده .. 100000 تا مشکل ریز و درشت واسه خودم دارم و دیگه حوصله غر شنیدن از یک سری دوستان رو نداشتم راستش

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ممنونم مهندس واقعا روحیه خیلی زیادی تزریق میکنید.شاید باورتون نشه ولی من الان 2 ماه هست دارم توی یک سبزی ....................... میشه راهنمایی کنید.
    مطالب نوشته شده صرفا مخصوص جناب masih7070میباشد و جنبه ی عمومی ندارد و دلیل ذکر این مطالب به این دلیل کامل تر شدن مطالب تاپیک میباشد.

پیش از هر چیز به خدا توکل کنید و از اون بخواهید که به شما چیزی رو بده که به صلاحتون هست و بدونید شاید شما امروز از حکمت آنچه برای شما اتفاق افتاده مطلع نیستید.

سعی کنید واقع بین باشید و ببینید در چه سطحی قرار دارید.

بعد سعی کنید با توجه به توانایی هاتون و سطح مالی و کلا تمام شرایط تصمیم بگیرید که میخواهید به چه چیزی برسید تو این مرحله سعی کنید هدفتون کمی بیشتر و بزرگتر از توانایی هاتون باشه.

اگه توانایی پرداخت هزینه واسه دبیر خصوصی رو دارید یک یا دو دبیر با سواد و با حوصله پیدا کنید.

واسه برنامه ریزیتون شما میبایست پله پله عمل کنید:
    پله ی اول: کتاب درسی + تست های کنکور سراسری ( هر کتاب که سازمان سنجش تست طبقه بندیشو منتشر کرده شما همون سازمان سنجش رو بخرید).

پله ی دوم:رفع اشکال پله ی اول.

پله ی سوم: مطالعه جزوات و کنب کمکی از مباحثی که توی پله ی اول مشکل داشتید.

پله ی چهارم: تست های بیشتر از مباحثی که توی پله اول مشکل داشتید و توی پله ی سوم روشون مطالعه ی بیشتری داشتید.

***حواستونو جمع کنید که اگه یک کتابی خوب بوده و بقیه از روش نتیجه گرفتند دلیل نمیشه واسه شما خوب باشه و چون شما تسلطتون روی مطالب پایینه بیخود دنبال کتاب ها و راه حل های بقیه نرید و طبق همون چیزی که بنده گفتم پیش یرید.

*** واسه دروس زیر نیاز ندارید که کتاب درسی رو بخونید و از اول میتونید کتب کمک درسی رو بخونید:

عربی: عربی به زبان ساده از ایادفیلی.

زبان انگلیسی: متاسفانه چون خودم از روی جزوات خودم و کتب مرجع نکات رو استخراج میکنم از کتاب های توی بازار بی اطلاع هستم سعی میکنم اگه 5 شنبه تعطیل نشد یک سر به انقلاب بزنم و کتا بها رو ببینم.

دیفرانسیل:کتاب 3000 مسئله از کسی گه خیلی قبولشون دارم :سید حسین سید موسوی از انتشارات مبتکران ( کتاب شامل درس و سوال و تست هست) وبرخی مباحث پایه رو هم پوشش داده.

گسسته هم جزو دروسی هست که کتاب درسی خوندن واسش وقت تلف کردنه .. سعی کنید یک جزوه کنکوری خوب پیدا کنید و اگر گشتید و پیدا نکردید به من خبر بدهید.

دین و زندگی: کتاب مشعلیان از اتشارات راه اندیشه.

*** واسه دروسی که اینجا کتاب کمک درسی رو ذکر کردم واستون نمیخواد کتاب جداگانه واسه تست خریداری کنید و همین کتاب ها هم آموزش و هم تست رو دارند.. اگر تست های این کتب رو تموم کردید به من خبر بدهید تا راهنماییتون کنم.

***برای درس ادبیات هم فعلا فقط کتاب درسی و تمرین ها و کلا هر چیز که تو کتاب هست رو مطالعه کنید و تست های کنکور سراسری رو کار کنید تا مشخص بشه که درصدتون تو آزمون های آزمایشی چند میشه و بعد واسه کتاب کمک درسی بهتون خبر میدم( یکم ادبیات رو اگه طبق روش من بخونید راحت تر یاد میگیرید اما وقت بیشتری باید بذارید).

*** حتما آزمون های سنجش رو از ابتدا ثبت نام کنید.

من جای شما بودم یک پرینت از این پست میگرفتم.

موفقیت شما را از خداوند متعال خواستارم

4. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض زنگ تفریحه .. زنگ تفریح

مطلب زیر ربطی به کنکور نداره ولی حس کردم کنکوری ها هم بهش نیاز دارند و لازمه به زندگی با دید بازتری نگاه کنند:
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    مي گويي كه كسل و دلمرده شده اي.اين كشف بزرگي است .آدمهاي اندكي وجود دارند كه به اين نكته پي برده باشند كه كسل هستند ، و چنين آدمهايي واقعا كسل هستن . دانستن اين امر كه آدم كسل شده ، شروعي بزرگ محسوب مي شود ولي چند نكته هست كه بايد تفهيم شود.انسان تنها موجودي است كه احساس كسلي مي كند ، اين امتياز انحصاري و بخشي از شان و منزلت وجود انساني است. تا به حال بوفالو يا الاغي را كسل ديده ايد؟ آنها كسل نمي شوند . كسل شدن يعني اينكه راه و روش زندگيت غلط است . به همين دليل مي گويم كسل شدن اتفاقي در خور توجه است، يعني فهميدن اين نكته كه «من بايد كاري بكنم .يك دگرگوني لازم است» بنابراين فكر نكن كسل بودن چيز بدي است بلكه نشانهاي ميمون براي شروعي نو مي باشد ولي به همين بسنده نكن.آدمهايي كه ظاهر و باطنشان يكي است هيچ وقت كسل نمي شوند در مقابل آدمهاي متظاهر محكوم به كسلي هستن ، براي اينكه زندگي خود را به دو بخش تقسيم كرده اند. خود واقعي شان را سركوب مي كنند و تظاهر به زندگي اي مي كنند كه دروغين است . منشا كسلي ، همين زندگي دروغين است . اگر آدم كاري را انجام دهد كه از ته دل مي خواهد ، هيچ گاه كسل نمي شود. زماني كه خانه پدري ام را براي رفتن به دانشگاه ترك مي كردم ، والدينم و ديگر اعضاي خانواده همگي مي خواستند من دانشمند شوم – يا حداقل يك دكتر يا مهندس – تا اينكه آينده ام تامين باشد . من قاطعانه رد كردم و گفتم « من آن كاري را انجام خواهم داد كه دلم مي خواهد ، براي اينكه نمي خواهم زندگي كسل كننده اي داشته باشم. شايد بعنوان يك دانشمند ، موفقيت كسب كنم ، مورد احترام قرار گيرم ، ولي در درون خود ، كسل خواهم ماند ، چرا كه اين به هيچ وجه كاري نيست كه دلم مي خواهد .»آنها شوكه شده بودند ، براي اينكه هيچ آينده اي در تحصيل فلسفه نمي ديدند . ولي در نهايت با اكراه موافقت كردند ، با اين يقين كه من دارم آينده ام را تباه مي كنم ، ولي در نهايت متوجه شدند كه اشتباه كرده اند.مساله بر سر پول ، قدرت و موقعيت اجتماعي نيست، بلكه چيزي است كه واقعا دلت مي خواهد و ترا ارضا مي كند . اگر اين كار را بكني – بدون توجه به ثمره و ماحصل آن – كسلي از زندگي تو رخت بر مي بندد . انجام دادن كار صحيح از ديد ديگران ، سنگ بناي دلمردگي است .كل انسانيت دچار كسلي شده است .
    بخشی از سخنان اوشو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام

مهندس جون همونطور که می دونید درس دیفرانسیل و انتگرال( و ریاضیات پایه) خیلی واسه کنکور مهمه.
    واسه همین من این کتابا رو گرفتم(البته همه ی این کتابا ریاضی پایه رو هم تو خودشون دارند):

1-کتاب کلاس رمزینه

2-تست رمزینه

3-اندیشه فائق

4-خوشخوان

حالا نمی دونم چطور ازشون استفاده کنم یعنی با کدوما شروع کنم که بهترین بازدهی رو واسم داشته باشن .و بتونم درصد های خیلی خوبی بزنم.

«مثلا اندیشه فائق و تست رمزینه (و البته خوشخوان) تست اند ولی کدومشون واسه یکی که تا حالا تست کار نکرده بیشتر جنبه اموزشی داره رو نمی دونم»
    «یا اینکه کتابا رو موازی هم جلو ببرم یا نه وقتی فلان کتاب تموم شد اون یکی رو شروع کنم رو چی؟ نمی دونم .(افرین)»
    «یا نه چون حجم کتابا سنگینه بهتره فلان کتاب رو اصلا کار نکنم ( یا بذارم واسه یه وخت دیگه)»
    .
    .
    .

حالا اتون می خوام بهم بگید چیکار کنم ؟ خیلی مهمه خودتون بهتر می دونید ...

(من این پست رو تو تاپیک "راهنمای خرید کتاب درسی.." هم گذاشتم ولی میخوام نظر مهندس مجیدی رو هم بدونم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه از مهر ماه شروع کنیم میتونیم 100 راه رو آسوده خاطر بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام

مهندس جون همونطور که می دونید درس دیفرانسیل و انتگرال( و ریاضیات پایه) خیلی واسه کنکور مهمه.
    واسه همین من این کتابا رو گرفتم(البته همه ی این کتابا ریاضی پایه رو هم تو خودشون دارند):

1-کتاب کلاس رمزینه

2-تست رمزینه

3-اندیشه فائق

4-خوشخوان

حالا نمی دونم چطور ازشون استفاده کنم یعنی با کدوما شروع کنم که بهترین بازدهی رو واسم داشته باشن .و بتونم درصد های خیلی خوبی بزنم.

«مثلا اندیشه فائق و تست رمزینه (و البته خوشخوان) تست اند ولی کدومشون واسه یکی که تا حالا تست کار نکرده بیشتر جنبه اموزشی داره رو نمی دونم»
    «یا اینکه کتابا رو موازی هم جلو ببرم یا نه وقتی فلان کتاب تموم شد اون یکی رو شروع کنم رو چی؟ نمی دونم .(افرین)»
    «یا نه چون حجم کتابا سنگینه بهتره فلان کتاب رو اصلا کار نکنم ( یا بذارم واسه یه وخت دیگه)»
    .
    .
    .

(من این پست رو تو تاپیک "راهنمای خرید کتاب درسی.." هم گذاشتم ولی میخوام نظر مهندس مجیدی رو هم بدونم)
    سلام
    متاسفانه من نمیتونم کمکی بکنم ... صد بار گفتم که یک کتاب کمک آموزشی و یک کتاب تست !! و گفته بودم که اول تست های کنکور سراسری .. حالا شما رفتی هر کتابی که شنیدی خوبه رو خریدید!!!!!! مگه قراره هرچی ارزش درس بیشتر بود شما بری و منابع بیشتری تهیه کنید؟؟ منابع هرچی بیشتر باشند نتیجه عکس میدهند
    موفق و پیروز باشید

9. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام

1-کتاب کلاس رمزینه

2-تست رمزینه

3-اندیشه فائق

4-خوشخوان

.
    .
    .

یکم مشکلاتم زیاده و حس میکنم درست جواب ندادم و کمی تند صحبت کردم توی پست قبل .. عذر میخوام
    ببینید دوست عزیز شما یک کتاب کمک درسی یا یک جزوه واسه آموزش انتخاب کنید و یک کتاب تست هم واسه تمرین .. توی کتاب تستتون هم حتما باید سوالات سراسری سال های قبل باشه .. از تست های سراسری شروع کنید واسه تست زدن و چندین و چند بار تمرین کنید تا مشکلی روی تست های سراسری نمونه واستون ..
    به عقیده ی من تنها راه درست واسه تمرین همینه که بهتون گفتم ..
    موفق و پیروز باشید

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

آهان چه جالب! واقعا از جواب کاملتون و این همه احترام به دیگران و این حرفا ذوق مرگ شدم من کلی نشستم نوشتم اینجا یه مطلب دیگم رو هم گذاشتم بخونید(نمیدونم حتی یکیشم خوندین یا نه!) سری اول فقط گفتید گول نخورید(در حالی که من از شما دلایلتون رو خواستم نه نظر خالی)دفعه دوم هم که جوابی ندادید فقط خیلی راحت به من گفتین متعصب! رد شدین رفتین.ایندفعه هم که اصلا جواب ندادیداگه یه نفر تو سن و سال من بودید تعجب نمیکردم ولی مشخصه که بزرگترید و دارید کار معلمی هم انجام میدید امیدوارم از معلمی فقط این قسمتش رو یاد نگرفته باشید که به حرف دانش آموزا توجه نکنید و فقط حرف خودتونو بزنید چون اینجور دبیرا اصولا حتی اگر حرفشون درستم باشه به عنوان دبیر بد(!!) ازشون یاد میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آهان چه جالب! واقعا از جواب کاملتون و این همه احترام به دیگران و این حرفا ذوق مرگ شدم من کلی نشستم نوشتم اینجا یه مطلب دیگم رو هم گذاشتم بخونید(نمیدونم حتی یکیشم خوندین یا نه!) سری اول فقط گفتید گول نخورید(در حالی که من از شما دلایلتون رو خواستم نه نظر خالی)دفعه دوم هم که جوابی ندادید فقط خیلی راحت به من گفتین متعصب! رد شدین رفتین.ایندفعه هم که اصلا جواب ندادیداگه یه نفر تو سن و سال من بودید تعجب نمیکردم ولی مشخصه که بزرگترید و دارید کار معلمی هم انجام میدید امیدوارم از معلمی فقط این قسمتش رو یاد نگرفته باشید که به حرف دانش آموزا توجه نکنید و فقط حرف خودتونو بزنید چون اینجور دبیرا اصولا حتی اگر حرفشون درستم باشه به عنوان دبیر بد(!!) ازشون یاد میشه
    1- بنده مشاور مدرستون نیستم که وظیفم باشه کاری رو بکنم که شما انقدر طلب کار هستید
    2-در مورد دفعه ی دوم هم که فرمودید جوابی ندادم هم قسمتی از پست 154 رو که در جواب شما گفته شده بود میارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر میکنم مطالب بالا در جواب سوال شما بوده و توش دلایلی هم ذکر شده و فقط با سلیقه ی شما جور نبوده و شما چیزی رو نشنیدی که دوست داشتید و اینجا بنده جواب شما رو کامل دادم. (برخلاف چیزی که گفتید دلیلی ذکر نشد توی صحبت های من). دفعه بعد دوباره شما اومدی سر پله ی اول و اصرار که قلم چی بهتره ... خب من دیگه چی باید جواب شما رو بدم؟؟؟ شما میخوای منو متقاعد کنی که چیزی رو بگم که شما میخوای!! دوست گرامی بنده اینجا چیزی رو میگم که به نظر خودم درست هست و خدا رو شکر تا الان نتیجه داده ... شاید بهترین راه اینی نباشه که من میگم اما به عقیده ی من این بهترین راه هست نتیجه فکر کردن و وقت گذاشتن و تجربه ی خودم و خیلی های دیگه هستش!
    امیدوارم دفعات بعد هم منصفانه تر فکر کنید و هم قلمتون مهربان تر باشه
    شاد و پیروز باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •