حذف شود .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
حذف شود .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 02-09-2010 at 18:45.
اگه عشقه گرافیکی همون pc رو نگهدار و با کمی نحمل و افزایش بودجه گرافیک و رمتونو ارتقاء بدین ... اگه هم xbox خواستی بگیری . شما سعی کن یه چیز تو مایه های 300 تومنی بخری... در ضمن تو ضمینه ی گرافیک 1% هم با هم تفاوت ندارند ...!
.
.
یه نمونه عکس هم گذاشتم از بازیه مافیا 2 که خودتون میتونید تشخیص بدید کدوم از لحاظ گرافیکی . جزءیات و وضوح تصویر بهترن .. pc یا xbox - این فقط یه نمونه ی بارزه .!!1
.
.
![]()
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 02-09-2010 at 18:47.
خیلی ممنون دوست عزیز.
من هنوز نفهمیدم اختلاف قیمت XBOXها بخاطر چیه ، یعنی اگه اون 230 تومنیش رو بگیرم چی رو از دست دادم؟در ضمن ، این اختلاف گرافیک برای سنگین ترین بازی گرافیکی 2010 به نظر من که قابل قبوله و خوبه ، نظر شما چیه؟
آخه الان کامپیوتره در میاد 600 و کنسول در میاد 300/فکر نکنم این اختلاف گرافیک ارزش 300 هزار تومن هزینه بیشتر رو داشته باشه ؛ نه؟
کسی جواب من رو نمی دونه؟![]()
تایید میشه
شما یه کنسول بگیری بهتره هم دردسر کمتر و هم کیفیت بهتر....مثلا برای یه کرایسیس2 باید یه سیستم عوض کنی ببین چقدر ضرر میکنی اما کنسول نه.
بسته به نوع پک فرق داره مثلا پک forza motor sport و modern wrfar2 دوتا دسته توشه +250 گیگ هارد.
بله به اون میگن آنلاین و xbox live که پولیه البته بجز یک ماه اول.
تایید میشه
تمامی کنسول های xbox360 سخت افزار یکسانی دارند. و تفتوت در دسته اضافه و نوع پک هست که اشاره کردم.
پاسخ داده شد و برای اطلاعات بیشتر به تاپیک "کنسول ها "
مراجعه کنید.
یعنی شما میگید مدل ELITE و ACRADE و... با هم هیچ فرقی در سخت افزار ندارن و من برم مدل ارزونتر رو بگیرم؟
در ضمن اینی که میگن باید پال باشه و مادربردش JASPER باشه و کپی خور باشه و .... ، آیا این چیزا هم مهمه؟
شرمنده؛آخه من از XBOX هیچی نمی دونم.
به نظر شما الان من کدومشون رو بگیرم؟
بله....هیچ فرقی ندارن.تفاوت این دو در رنگ+هارد 120 گیگی در مدل الیت هست.
البته شما میتونی روی آرکید بعدا هارد هم اضافه کنی. در حالی که روی هر دو میتونی به وسیله فلش مموری تا سقف 16 گیگ بازی نصب کنی تا عمر درایور کنسول هم بالا بره.
بله در صورتی که کپی خور نباشه باید بازی اصلی تهیه کنی که عقل حکم میکنه کپی خورش کنی بیرون این کار رو میکنن با 6 تا 10 تومن.
ریجن پال بهترینه.البته غیر از این ریجن هم نیست تو وطن.
به نظر من هیچکدوم رو "الان" نگیرین به نظرم صبر برای اومدن xbox 360 slim
بهترین کاره چون الان تابستون تموم شده و این کنسول تا 1 ماه دیگه کپی خور میشه و با توقف تولید الایت شاهد ورود انبوه این مدل میشیم با رابط نرم افزاری و برد بهتر +ظاهر زیباتر و از همه مهمتر وجود هارد 250 گیگابایتی به صورت اورجینال در پک....الان کپی خور نشدش با قیمت نامعقول 480 تومن فروش میره که به علت سودجویان فروشندگان عزیز در کشور فخیم هست.
لینک ویدیو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شرمنده کردید ، اینو جواب بده دیگه مزاحمت نمیشم.
الان ارزونترین مدل این کنسول با برد جاسپر و ریجن پال ، کپی خور شده بدون هیچ گونه امکانات جانبی ، چقدری پام در میاد؟ (گارانتی هم نباشه مهم نیست)
با این بودجه به نظر من xbox360 گزینهی بهتری هست . ولی اگه بودجت بیشتر بود ؛ و با توجه به این که گرافیک بازی و رزولوشن بالا برات مهمه ، ارتقاء سیستم رو توصیه می کردم.
سخت افزار xbox360 قدیمی هست و دیگه یارای رقابت با محصولات pc رو نداره.. پس جمله ی گرافیک کنسول معمولأ بهتر از pc هست ،کلأ غلطه..، مثلأ کارت گرافیکی مثل 9800gt می تونه توان گرافیکی بیشتر ی نسبت به یک کنسول فراهم کنه ...
در مورد ارتقاء در آینده هم بگم که کسانی سیستشون رو ارتقا می دن که به توان فنی و گرافیکی بیشتری نیاز دارن.. مثلأ اگه کسی سیستشم رو برای کرایسس 2 ارتقا بده ؛ یعنی می خواد در بالاترین سطح جزئیات بازی کنه ، وگرنه با سیستم های معمولی هم می شه در حد کنسول بازی کرد..
در مورد ویروسی شدن و کرک و این جور چیزا هم نظر ندم بهتره....
-------------------------------------------------
حدود 260 باید باشه.... ولی اگه بخوای از hdmi استفاده کنی ، باید جدا تهیه اش کنی که حدود 20-25 تومن قیمتشه .
ممنون از توجهت.
در ضمن ، لطفا نظرت درباره نرم افزار های شبیه سازی بازی های xbox روی pc مانند XBOX EMULATOR هم یکمی توضیح می دی.
آیا گرافیکش عینا همونه که روی کنسول اجرا میشه؟اگه اینطور باشه که خرید xbox هم فایده نداره؛نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)