تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 18 از 23 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض صحبتی چند با کنکوری ها(فقط برای داوطلبین پشت کنکوری نه پیش دانشگاهی)

خب امیدوارم که همه کنکوری ها حالشون خوب باشه و درس ها رو هم خوب بخونند
    دوستان عزیزم چند نکته هست که لازم میدونم بهتون بگم چون مخصوص همین روزهاست
    به نظر من کنکور رو میشه به مسابقه ی روی استقامت تشبیه کرد .. مهم نیست که اول راه چقدر تند بدوید بلکه مهم اینه که تا آخر راه از بقیه جلو بزنید.. هستند کسانی که خیلی خوب شروع میکنند اما وسط راه خسته میشوند و هستند بسیاری از داوطلبین که وقتی عید میشه و به گذشته نگاه میکنند حس میکنند که چقدر راه رو اشتباه رفتند و چقدر خوب میشد اگه زمان به عقب بر میگشت تا جور دیگه درس بخونند.
    آره بچه ها جون.. کنکور همینطوره
    حالا چند توصیه دارم واسه ی شما:
    1- الان بهترین وقت استراحت کردن واسه شماست .. میتونید راحت 1 هفته یا 10 روز رو برید مسافرت یا استراحت کنید چون از پاییز دیگه واسه استراحت وقت کافی ندارید و این استراحت میتونه باعث بشه که انرژی کافی پیدا کنید واسه درس خوندن تو این یکسال(درس نخوندن به معنی استراحت کردن نیست .. استراحت یعنی تجدید قوا و روحیه و شاد سپری کردن یک دوره ی زمانی).
    2-منابعی که میخواهید واسه کنکور بخونید رو انتخاب کنید و اگر واسه یک درس چند تا کتاب دارید یکیشو انتخاب کنید و بقیه رو کنار بذارید .. اول منبع اصلی رو مطالعه کنید و اگر وقت اضافه اومد به منابع دیگه رجوع کنید.
    3-حداقل یک درس رو توی یک موسسه ی خوب ثبت نام کنید و نگذارید که از جو کنکور عقب بمونید.
    4-اصلا ذهنتون رو با تبلیغات موسسات سود جو شلوغ نکنید کم کم تو روزنامه همشهری تبلیغاتی شروع به چاپ میشن که توشون نوشته تضمینی 100 بزنید یا تضمینی 90 به بالا بزنید یا همچین چیزهایی.. چیزی به اسم تضمین وجود نداره .. تنها تضمین خود دانش آموز هست و تلاش و کوشش دانش آموز و هیچ کسی هم نمیتونه با هیچ روشی تضمین کنه که شما بالای 80 یا 90 بزنید.
    5-استرس رو از خودتون دور کنید و بدونید که لزوما رتبه ی بهتر شما رو خوشبخت تر نمیکنه و یا پولدار تر .. عوامل زیادی سرراه شما هستند که یکیشون همین کنکوره..
    6-فکر نکنید چون یک نفر رو آوردن تو تلویزیون مشاوره میده یا تدریس میکنه پس لزوما داره درست میگه یا بهترین دبیر یا مشاور هست.. نه !! همیشه سعی کنید دقت کنید تا راه رو گم نکنید.
    7-یک فعالیت غیر درسی واسه خودتون پیدا کنید .. فعالیتی که باعث بشه ساعاتی رو در هفته از فکر درس بیایید بیرون .. خالا میتونه کلاس ورزشی باشه یا کمک به والدین توی کار بیرون خونشون یا برنامه مرتب کوه نوردی یا هرچیزی که خودتون صلاح میدونید..
    8-سعی کنید فاکتور هایی که باعث شاد تر شدن شما میشن رو افزایش بدهید .. روحیه ی شاد یکی از بهترین عوامل موفقیت واسه ی شماست. از فیلم های کمدی غافل نشید یا مجلات طنز مطالعه کنید.
    9-خواست خداوند متعال رو بر همه چیز مقدم بدونید و بدانید که دل آرام گیرد به یاد خدا

------------------------
    آرزوی موفقیت واسه تک تک شما عزیزان را از خداوند متعال خواستارم

در آغاز فعالیت masih7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام مهندس من یه کنکوری 90 هستم.رشته ریاضی ولی هنوز نتونستم فیزیک و حسابان و زبان فارسی را پاس کنم.خیلی نا امید بودم میخواستم برم دنبال شغل آزاد ولی درس خوندن را هم دوست دارم.تا اینکه یکی از دوستام گفت توی p30 یه آقایی به اسم مهندس مجیدی هست که خیلی راه های خوبی واسه درس خوندن نشون میده و بدون هیچ منتی این کار را میکنه.من امروز تمام این 18 صفحه را خوندم.خیلی از مطالبی که نوشتید مخصوصا فیزیک خوشم اومد واقعا علاقه مند شدم .نشتم فیزیک را 1 فصل خوندم احساس میکنم خیلی به درس علاقه دارم. تصمیمما گرفتم این 3تا درسا پاس میکنم و میشنم برای زیر 1000 کنکور میخونم. میدونم که میتونم.میشه شما هم کمکم کنید.وافعا بدون راهنمایی های شما نمیتونم.خوهشا کمکم کنید.

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

با عرض پوزش بنده نمیتونم هیچ کمکی به شما بکنم .. شما تعصب خاصی به این موسسه دارید و دوست دارید در آخر هم حرفی رو بشنوید که خودتون دوست دارید..
    آرزوی موفقیت برای شما دارم
    شاید حرف شما درست باشه اصولا ما آدما معتقدیم تعصب نداریم و حرفمون منطقیه ولی خیلی هامون داریم بنده هم شاید جز اون دسته باشم اما مهم نیست که هستم یا نیستم چون من کنکورم رو دادم و کمکی نمیخوام میخوام به دیگران کمک کنم. دیدم شما با نظر من مخالفیت خواستم دلایلتون رو بدونم.این بقیه بچه ها هستن که باید دلایل رو بخونند و سعی کنند بهترین رو انتخاب کنند. به طور کلی 95 درصد دانش آموزای موفق ما کانونی بودن و 80 درصد اونا هم راضی ان و حرفای من رو تایید میکنند ولی خب اکثرا زیاد حوصله ندارن مثله من و شما. من با اینکه کنکور دادم هنوزم دوست دارم به کنکوریها کمک کنم همون کاری که شما دارید میکنید البته من اینجا زیاد فعال نیستم بیشتر میرم مدرسمون با بچه های مدرسه حرف میزنم و یا پیگیر درس دوستام و کسایی که میشناسمم.شما دلایلتون رو بفرمایید، چشم من کوره دیگران که میخوان تصمیم بگیرن مهمن.نمیدونم شاید باور نمیکنید ولی به خدا من هرچی گفتم واقعیت بود اما شما مثلا خیلی راحت گفتین که"فکر نکید تک رقمی و المپیادی هستن"! خب وفتی من به شخصه چند نفر رو میشناسم نگم؟!(تازه شاید یکی رتبش نسبتا خوب باشه ولی مشاور خوبی نباشه و بلعکس مهم اینه که نسبت به تواناییهات و امکاناتت و زمانت چه نتیجه ای گرفتی)بحث اینه که اکثر این رتبه های برتر ممکنه دیگه حوصله کنکور رو نداشته باشن و نمیان واسه قلمچی کار کنند ولی دلیل نمیشه سیستم رو قبول نداشته باشن(این موارد رو میبینم که میگم) البته کسایی رو هم میشناسم که رتبه های خوبی دارن و حوصله فعالیت کنکوری رو هم هنوز دارن!(رتبه های خوب منظورم رتبه خودم نیستا تو دلتون نگین تو که 1500 شدی!)

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

مهندس جان بابت مطالب توپت دمت گرم.این جریان پوردسمالچی چیه که هی میگی؟می شه دقیقی بگه چیکار کرده؟ممنون می شوم

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

سلام مهندس من یه کنکوری 90 هستم.رشته ریاضی ولی هنوز نتونستم فیزیک و حسابان و زبان فارسی را پاس کنم.خیلی نا امید بودم میخواستم برم دنبال شغل آزاد ولی درس خوندن را هم دوست دارم.تا اینکه یکی از دوستام گفت توی p30 یه آقایی به اسم مهندس مجیدی هست که خیلی راه های خوبی واسه درس خوندن نشون میده و بدون هیچ منتی این کار را میکنه.من امروز تمام این 18 صفحه را خوندم.خیلی از مطالبی که نوشتید مخصوصا فیزیک خوشم اومد واقعا علاقه مند شدم .نشتم فیزیک را 1 فصل خوندم احساس میکنم خیلی به درس علاقه دارم. تصمیمما گرفتم این 3تا درسا پاس میکنم و میشنم برای زیر 1000 کنکور میخونم. میدونم که میتونم.میشه شما هم کمکم کنید.وافعا بدون راهنمایی های شما نمیتونم.خوهشا کمکم کنید.
    سلام
    به نظر من که با این وضع تجدیدیا بهتره که کنکور رو بذاری کنار
    کنکور برا کسی خوبه که پایه ی درسی داشته باشه،نه برا کسی که 3تا تجدیدی داره!
    برو دنبال همون کار آزاد،شاید اونجا موفق باشی

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام
    من اصلا این حرف رو قبول ندارم.
    کسی که می گه درس خوندن رو دوست دارم، پس می تونه.
    فقط باید بدونه که احتمال داره دو سال برای کنکور بخونه. ( و واقعا ارزشش رو داره )
    شما شاید تا الان به فکر درس نبودین، ولی الان می تونید تصمیم بگیرید که سخت بخونید. ( باید به این کلمه سخت خوندن ایمان داشته باشی ).
    مطمئن باش موفق می شی.

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام مهندس جان.نه خسته.آقا این جریان پوردسمالچی چیه که هی میگی؟؟؟؟می شه توضیح بدی!!!!

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ببینید شما راه درستی را انتخاب کردید .. مطمئن باشید درس خوندن بهتر از کار آزاد هست ... شما تو بازار کار اگه خیلی سرمایه نداشته باشید به احتمال زیاد خیلی پیشرفت نمیکنید .. نه اینکه امیدی نباشه ولی احتمالش کمه .. ببینید من الان 25 سالمه و توی یک کارخونه کار میکنم و مهندس هستم و یکی از اقوام بنده هم که حدود 45 سالشونه اونجا مامور خرید هست و مدرکش دیپلمه .. من به واسطه درس خوندن به عنوان کار دومم تدریس خصوصی میکنم که درآمدش بد نیست شان اجتماعی خوبی هم داره اما ایشون به عنوان کار دومشون روی ماشین کار میکنند ..توی کارخونه حقوق بنده خیلی بیشتر از ایشونه با اینکه ایشون خیلی ساله که داره کار میکنه .. اینو از این جهت گفتم که ارزش درس خوندن رو بدونید و صد البته که فقط مسایل مادی نیست و شما با درس خوندن شرایط اجتماعی بهتری بدست می آورید و دید بازتری به زندگی پیدا میکنید ..
    تصمیمتون خیلی خوب و عالی هست واسه درس خوندن و بهتون تبریک میگم
    بنده تا جایی که وقت اجازه بده در خدمت شما هستم ..
    توکلتون به خدا باشه و مطمئن باشید که اگر تصمیم بگیرید رتبه ی 2 رقمی هم میتونید کسب کنید .. من به شما ایمان دارم
    همین که اومدید اینجا و کمک خواستید نشون میده که تصمیمتون جدی هست

سلام
    به هیچ وجه تایید نمیشود

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

سلام مهندس جان.نه خسته.آقا این جریان پوردسمالچی چیه که هی میگی؟؟؟؟می شه توضیح بدی!!!!
    دوست عزیز هدف نقد شخصیت ایشون نیست و لطفا اینجور سوالات رو نپرسید .. جهت مثال عرض کردم و جهت اینکه داوطلبین گول اسم کسی رو نخورند و گمراه نشوند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    نه اتفاقا بهتره شما خودتون كنكور رو بزارين كنار چون هنوز نشناختينش هركسي كه زحمت بكشه ميتونه بره دانشگاه . لزومي هم نداره همه دندانپزشكي شهيد بهشتي و برق شريف و مكانيك اميكبير و ... قبول بشن .

من هم تجديدي هام بيشتر از قبوليهام هست هميشه ولي مطمعنم آزمون هاي گزينه دو و برنامه ريزيش و كتابهاي خوبي كه خريدم و ميخونمشون باعث ميشن رتبه خوبي بيارم

در آغاز فعالیت masih7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنونم مهندس واقعا روحیه خیلی زیادی تزریق میکنید.شاید باورتون نشه ولی من الان 2 ماه هست دارم توی یک سبزی فروشی کار میکنم با ماهی 120 حقوق.منظور من از شغل آزاد این هست.ولی اگه درس بخونم 10 برابر در میارم من دیروز تاحالا 2 فصل فیزیک پیش2 را با دید جدید خوندم.عالی بلد شدم دیگه نمیتونم از درس دل بکنم.ولی الان که صحبت دوستمونا خوندم نا امید شدم ولی من میتونم سال دیگه که رتبم 3 رقمی شد میفهمید.مهندس در مورد حسابان و زبان فارسی میشه راهنمایی کنید.

11. این کاربر از masih7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •