واقعا مرسی .راستش پیدا نکردم چجوری DHCP را فعال کنمومیشه راهنماییم کنید؟
ممنون
واقعا مرسی .راستش پیدا نکردم چجوری DHCP را فعال کنمومیشه راهنماییم کنید؟
ممنون
شما اول از تنظیمات مودم قسمت WAN بین تو جدولی که اطلاعات کانکشنت رو نوشته ، DHCP فعاله یا نه؟
اگه نبود باید موقع تنظم مودم برای PPPoE یا Pridge در مرحله ی 5 ام انجام بدیش. جایی که اسم صفحه اش Device Setup هستش.
{{{{تو نسخه ی pdf راهنمای مودمتون (که تو پست اول هم هست) کلمه ی DHCP رو سرچ کنی ، درجا میآرتش }}}
سلام دوستان
من میخوام یه مودم بگیرم که
اولا رو ویندوز سون جواب بده
ثانیا همزمان با استفاده در کامپیوتر ، لپتاپم رو هم بهش وصل کنم(فکر کنم باید روتر داشته باشه)
لطفا چند مدل در رنج قیمت 30 تا 40 تومن معرفی کنید
من شهرستانم عزیز پس اگه اشتباه نکنم vci=59 باید باشه... نه؟![]()
کاملا بستگی به ISP داره ولی معمولا 0/35 هستش. شما با این تست کن. الآن رو چیه؟ تو جدول WAN نگاه کن.
تو سایت ISP تون حتما نوشته. نتونستی پیدا کنی بگو ISP چیه و کدوم شهر زندگی میکنید ، شاید تونم واستون پیدا کنم.
من پارس آنلاین اهواز دارم... و نتونستم چیزی در مورد ip واسه isp پیدا کنم...
الانم میخوام با روشی که شما گفتید بدون cmd و توی win vsita با installation disk یه تست بکنم....
آقا دم شما گرم. من ديگه بيشتر از اين زحمت نميدم. با خود آموزشه که دادين تونستم حلش کنم. بسيار ممنون.
ويرايش: فقط يه چيزي، آيا امکانش هست که دو تا کامپيوتر بتونن يه پوشه Share داشته باشن و فايلهايي که اين توي اون پوشه قرار ميده رو اون هم ببينه؟
Last edited by Honradez; 02-09-2010 at 11:15.
آقا ما که نتونستیم کاری بکنیم...
توی این قسمت اصلا تو کادر سومی چیزی به نام bridge وجود نداره و فقط pppoe و pppoa و dynamic ip هستش...
حالا من یک روش تنظیم دارم که power point هستش و از خود سایت پارس آنلاین گرفتم...
ولی وقتی به این مرحله میرسم اصلا همه چیز مودم انگار بهم میریزه و باید مودم رو reset کنم تا دوباره بتونم وارد تنظیماتش بشم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگاه که میکنی میبینی ip مودم عوض شده ولی با اینکه باید windows بصورت auto اونرو پیدا کنه ولی نمیتونه و وقتی diagnose رو میزنم هیچ کاری نمیتونه انجام بده...
آقا من به شکلی عجیب و بسیار مسخره تونستم راهش بندازم...
حالا اگه میخواید بدونید تنها مشکل مثل اینکه این بود که از توی تنظیمات مودم نباید dhcp رو disable میکردم!!!!......
آقا مرسی بازم بابت راهنماییت![]()
Last edited by plsboy; 02-09-2010 at 12:20.
1- خوشحالم که کارتون جور شد . ..
2- شما همین الآن هم دارین. همین طور که سیستم ها با مودم تو شبکه هستن. در Start روی Network کلیک کنید. لیست تمام سیستم هاتون که به مودم وصله رو خواهید دید. حتی اگه با موبالتون هم به مودم وثل شید ،دراین لیست میآد. حالا با کلیک رو هر سیستم ، می تونید پرینترها و قسمت هایی از هارد اون سیستم که خودش اجازه داده در شبکه قرار بگیرن رو ببینید.
حتما تا حالا فولدرهای Public Picture یا Public Documents رو تو منوی استارت دیدین. بطور پیش فرض هر فایلی که تو ابن فولدرها باشه از دید سایر سیستم هت قابل دیدنه.
ضمنا تو تمام پنجره های My Computer ، گزینه ی Share With وحود داره که میتونید تنظیم اون مشخص کنید که میخواید این فولدر هم در شبکه به اشتراک گذاشته بشه.
با سلام
دوست عزيز شما بايد از مودم وايرلس يا واي فاي استفاده كنيد كه لپ تاپ رو به صورت بيسيم از اينترنتش استفاده كنيد
معمولا اين مودم ها بيشتر از 40 و 50 تومن هستن
زير 40 تومن مودم هاي معمولي هستن كه امكان بيسيم ندارن
و دوم اينكه 99 درصد مودمهاي موجود توي بازار روي ويندوز 7 هم راه اندازي ميشن
موفق باشيد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)