تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 123 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

جوابش رو نوشته ابتدا کم سپس افزایش و دوباره کم میشود . من متوجه این افزایش نشدم ، دیگه وقتی دور میشه باید کم بشه دیگه ، چرا افزایش پیدا کرده ؟
    خب ببین اولش که معلومه. وقتی به نقطه ای که گفته N رسید، میدان صفر شده، می دونیم بعد اون میدان صفر باقی نمی مونه چون هنوز خیلی دور نشدیم. حالا کم کم می ریم جلو. الان برایند نیرو در دو طرف نقطه N فقط از نظر جهت تغییر کردن و البته از نظر شدت ولی باز از صفر در هر حالت بیشتر هستن. منفی که نداریم، پس اگه صفر نباشه، مثبته. یه بار رفتیم به صفر رسیدیم ( کاهش ) بعد اون دوباره یه میدان غالب می شه ( افزایش ) و کم کم به دلیل فاصله زیاد میدان کم کم از بین می ره ( کاهش) . پس شد کاهش، افزایش کاهش. همونی که تو جواب نوشته.
    اگه متوجه نشدی، بگو تا رو شکل نشون بدم. البته فکر کنم توضیحی که دادم کافی باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید ashjaee اول عکست برام لود نشده بود ، خوب منظورتون رو نگرفته بودم. ضاهرا راه حلتون عملیه.
    خب پس دو راه پیدا شد. دوستان هم نگاه کنند، اگه تو یه مثال جواب هر دو یکی نشد، بگن تا به مشکل راه حل ها پی ببریم.
    به هر حال من که استفاده کردم. مزیت بارزی که راه شما داره، اینه که به دور از حفظیات یا همون فرمول هستش. برای همین فکر کنم راه حل شما کاربردیتر باشه. راستی تا حال به همچین تستی بر خوردی؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا این تست توسط معلم فیزیکمون طرح شده بود اما توی هیچ کتاب تستی ندیدم.
    ناظر رو ابتدا توی محیط دوم در نظر گرفتم چون دو بار پرتوی خروجی از سکه تغییر جهت می دهد یک بار هنگام خروج از تیغه اول و بار دیگر خروج از تیغه دوم. حالا برای اینکه مقدار انحراف ایجاد شده توسط تیغه اول رو بدست بیاریم ناظر رو تو محیط دوم فرض کردیم و ...
    در ضمن به نظر من این فرمولی که شما به دست آوردی ار هر کسی نیست. جدی میگم کمتر کسی هست که بتونه اینطوری فرمول در بیاره.
    تفهمیدین این 0.25 اختلاف بین جواب ها در چیه؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب ببین اولش که معلومه. وقتی به نقطه ای که گفته N رسید، میدان صفر شده، می دونیم بعد اون میدان صفر باقی نمی مونه چون هنوز خیلی دور نشدیم. حالا کم کم می ریم جلو. الان برایند نیرو در دو طرف نقطه N فقط از نظر جهت تغییر کردن و البته از نظر شدت ولی باز از صفر در هر حالت بیشتر هستن. منفی که نداریم، پس اگه صفر نباشه، مثبته. یه بار رفتیم به صفر رسیدیم ( کاهش ) بعد اون دوباره یه میدان غالب می شه ( افزایش ) و کم کم به دلیل فاصله زیاد میدان کم کم از بین می ره ( کاهش) . پس شد کاهش، افزایش کاهش. همونی که تو جواب نوشته.
    اگه متوجه نشدی، بگو تا رو شکل نشون بدم. البته فکر کنم توضیحی که دادم کافی باشه.
    ببین من درست میگم ، تو نقطه ی n که معلومه صفر هستش ، وقتی که به n در حال نزدیک شدن هستیم میدان کاهش پیدا میکنه چون فاصله از نقطه ی m زیاد میشه بعد از این که از n رد شدیم یه میدان غالب میشه ( راستی این میدان چیه دیگه؟ ) دوباره افزایش پیدا میکنه و بعد باز هم کاهش ...یا یه جور دیگه این که بعد از n دیگه وقتی صفر نباشه ، منفی که نیست پس مثبته پس افزایش . ( با این وجود میدان اصلا منفی نمیشه دیگه ها؟ اره چون من تو هیچ تستی ندیدم که جواب میدان منفی بیاد)
    استاد ،توضیحات درست بود یا ضایع بود ؟

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

من صفحه های قبل رو نخوندم ولی اگر سوال ریاضی در حد دبیرستان و پیش داشتید مخصوصا حسابان در خدمتیم
    اگر جواب ندادن بدونین ندیدم پخ کنید
    اگرم نمیدونستم میگم نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببین من درست میگم ، تو نقطه ی n که معلومه صفر هستش ، وقتی که به n در حال نزدیک شدن هستیم میدان کاهش پیدا میکنه چون فاصله از نقطه ی m زیاد میشه بعد از این که از n رد شدیم یه میدان غالب میشه ( راستی این میدان چیه دیگه؟ ) دوباره افزایش پیدا میکنه و بعد باز هم کاهش ...یا یه جور دیگه این که بعد از n دیگه وقتی صفر نباشه ، منفی که نیست پس مثبته پس افزایش . ( با این وجود میدان اصلا منفی نمیشه دیگه ها؟ اره چون من تو هیچ تستی ندیدم که جواب میدان منفی بیاد)
    استاد ،توضیحات درست بود یا ضایع بود ؟
    بیست .
    میدان منفی نمی شه چون بزرگی میدان داریم. فقط شاید گاهی اوقات ( مثلا تو برایند گیری ) یه میدان رو منفی در نظر بگیریم که اونم به خاطر جهتش.
    در ضمن اینجا دو تا میدان داریم که تو نقطه N با هم برابرند ( و مخالف هم ) پس میدان صفر. دو طرف نقطه N مثل تعیین علامت می شه گفت یه طرف مثلا I2 و یه طرف I1 ( میدان حاصل از این جریان ها منظورمه ) . البته اینو بگم در هر نقطه برایند مهمه، منظور اینه که یه جا درسته یکی از یکی دیگه بزرگتره، ولی در هر صورت برایند مهمه.
    من صفحه های قبل رو نخوندم ولی اگر سوال ریاضی در حد دبیرستان و پیش داشتید مخصوصا حسابان در خدمتیم
    اگر جواب ندادن بدونین ندیدم پخ کنید
    اگرم نمیدونستم میگم نمیدونم
    عالیست. حتما استفاده می بریم. ( برای اینکه شما هم خیلی به زحمت نیفتید حتما پخ می دیم )
    حالا که صحبت از حسابان شد، یه سوال بپرسیم. چرا در تعیین برد پس از ضرب و تقسیم کردن و یه طرف بردن تساوی دلتا رو بر حسب متغیر x حساب می کنیم.

7. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

. چرا در تعیین برد پس از ضرب و تقسیم کردن و یه طرف بردن تساوی دلتا رو بر حسب متغیر x حساب می کنیم.
    به خاطر این که اول فرض کردیم y جز بردمون هست. حالا باید برای این y حداقل یک x وجود داشته باشد(معادله حداقل یک جواب داشته باشد). پس دلتا رو بزرگتر مساوی 0 در نظر می گیریم.

9. این کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این فرمول های مثلثات رو چطوری باید حفظ کنم ؟، اصلا نمیشه ، رو کاغذ هم تمرین کردم اما وقتی میخوام تست حل کنم فرمول ها یادم میره .

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

این فرمول های مثلثات رو چطوری باید حفظ کنم ؟، اصلا نمیشه ، رو کاغذ هم تمرین کردم اما وقتی میخوام تست حل کنم فرمول ها یادم میره .

(تبدیل ضرب به جمع)

برای راحت حفظ کردن sin را منفی در نظر بگیر cos را مثبت

مثبت=مثبت در مثبت
    بنابرین در ضرب دو cos سمت راست فقط cos داریم

مثبت=منفی در منفی
    بنابرین در ضرب دو sin سمت راست فقط cos داریم

منفی=مثبت در منفی
    بنابرین در ضرب sin و cos سمت راست فقط sin داریم

12. 4 کاربر از 1731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

به خاطر این که اول فرض کردیم y جز بردمون هست. حالا باید برای این y حداقل یک x وجود داشته باشد(معادله حداقل یک جواب داشته باشد). پس دلتا رو بزرگتر مساوی 0 در نظر می گیریم.
    جالب، پس برای همین بود. ممنون
    ضمنا به خاطر فرمول مثلثات از 1731 عزیز ممنون. جالب بود واقعا. اما برای اینکه فرمول مثلثات رو یادت نره، باید چندتا اصلی ها رو ملاک قرار بدی و بقیه رو از رو اونا بدست بیاری.( هر فرمولی رو خودت اثبات کنی خیلی کمتر یادت می ره ، یا حداقل سر جلسه سریعتر می تونی بدستش بیاری ) ضمنا تمرین مشکلت رو رفع می کنه. البته بهتره اول از تست های کنکور شروع کنی و تست های تالیفی گاهی اوقات خیلی سختش می کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •