ماشالله ماشالله بروبچ ترکوندن با این راهنمایی هایی که میرسونند
........!!!!!کمک!!!!!.......
ماشالله ماشالله بروبچ ترکوندن با این راهنمایی هایی که میرسونند
........!!!!!کمک!!!!!.......
Last edited by plsboy; 01-09-2010 at 15:07.
دوستان به نظرتون الان مشخصات خط من چجوریه ؟؟؟
نویز ر کدوم نشون میده؟؟ میشه توضیحم بدید چی باید چند باشه تا خوب باشه مرسی
کد:
http://up.--------.com/Files6/674eea61c6ea442e98a1.jpg
سلام دوستان
من با یه مشکل مواجه شدم
از اینترنت نداگستر استفاده میکنم امروز لپتاپ خریدم اما نمیتونم با لپتاپ به اینترنت وصل بشم.تنظیمات مودم هم درسته چون با pc مشکلی ندارم.چی کار کنم؟؟؟
تو قسمت تنظیمات TCP/IP سیستم IP ها رو دستی دادی یا رو انومانه؟ این رو تو راهنمای یه مودم دیدم:
راهنمای تنظیم مودم 602 رو به فارسی تو پست اول گذاشتیم . دو نسخه هم هست. من هم بخوام بگم ، به اون کاملی نمیشه. طبق اون برو ببینیم چی میشه. من واسه Asus یه ایمیل زدم . معمولا تا 72 ساعت جواب میدن. خبری شد اظلاع میدم.
------------------------------------
چیمتش چنده؟
تاحالا تو تاپیک ازش شکایتی نشده و کسی بد نگفته! حتی چند مورد هم بودن که رضایتشون رو هم گفتن.
بقول محسن خان همشون یک کار رو انجام میدن !
کاری واسم پیش اومد تا 2 ساعت دیگه تو ادیت همین پست واست مینویسم. . .
مودمتون چیه؟ مشکل از ISP نیست؟ زنگ زدی بهشون؟
مبارکه . . . داره ناز میکنه ، نترس راه میافته . .
1- مودمتون چیه؟
2- لپ تاپ رو با Wireless وصل میکنی یا LAN ؟
Last edited by a6l3i; 01-09-2010 at 16:28.
دوستان به نظرتون الان مشخصات خط من چجوریه ؟؟؟
نویز ر کدوم نشون میده؟؟ میشه توضیحم بدید چی باید چند باشه تا خوب باشه مرسی
کد:
![]()
من اون راهنما رو گرفتم . ip ها هم اوتوماته . دستی رو دقیقا یادم نیست چه اعدادی میدادم ؟؟؟؟؟؟ آخه قبلا هم اوتوماتیک بوده این مشکل رو نداشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببینید این آیکونها که تو تسکبارم گوشه ویندوز وقتی سیستم رو رسیتارت میکنم و مودم خاموشه بلافاصله وقتی صفحه دسکتاپ بالا میاد این آیکونها هم بالا میاد ولی وقتی مودم رو قبل از بوت شدن سیستم روشن میکنم حدودا 2 دقیقه ای طول میکشه تا این آیکونها لود بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!و جالبه که وقتی رو یه برنامه کلیک میکنم اون برنامه هم تا لود نشدن این آیکونها بالا نمیاد !!!!! الان این دقیقا به مودم مربوطه !!!!! در هر دو حالت به هیچ وجه نمیتنم وارد تنظیمات مودم از طریق اکسپلورر بشم !!!!!!!!!!!!
سلام ، ماشالله واسه گرفتن جوابتون عجله دارید!!!
SNR بیانگر Signal-Noise-Rate هستش که از تقسیم قدرت سیگنال های ADSL به قدرت نویز موجود درخطه بدست میآد. که باید حداقل 6db باشه و اگه بیشتر از 30 باشه عالیه. که شما 32 و 33.9 هستش.
به احتمال زیاد شما باید به مرکز مخابراتی تون خیلی نزدیک باشید که نویز خیلی کمه.
موفق باشید . . .
مرسی از جواب
مودمم asus am602 هست
خیلی مشغولم کرد ولی نشد که نشد
یکی از دوستام بم گفته نداگستر برای امنیت بیشتر خط من را برای pc فعال کرده و رئی کامپیوترهای دیگه جواب نمیده باید زنگ بزنم درستش کنند
راستش خیلی نفهمیدم چی میگه
نظر شما چیه؟
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
ممنونتم دوست عزیز من چون چند روز پیش تو انجمنم مطرح کرده بودم که مشکل قطعی دارم و عکس که انداختم دوستان گفتند خیلی داغون هستم.و نویزش روی 6 7 بود.ولی الان که گرفتم دیدم اینجوریه .به نظرتون از چی هست ؟؟ اون موقع از مخابرات بوده یعنی ؟؟
مرسی![]()
سلام دوستان
من عضو تازه واردم.می خواستم از دوستان کمک بگیرم
می مودم porshe dsl-911-wifi دارم در حالت اوتوماتیک چراغ internet قرمز میمونه می خواستم ببینم اشکال از چی هست؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)