ایرانه دیگهh
این که گرونه![]()
![]()
ایرانه دیگهh
این که گرونه![]()
![]()
سلام ...
من یه بازی به اسم popcap arcade vol 2 خریدم ولی رو کنسولم اجرا نمیشه ! بنظرتون برای بازیه یا کنسول ؟!
وقتی dvd رو میزارم یه صفحه سیاه میاد و بعدش میپره بیرون از بازی ...
ممنون .....
آقا میثم ببخشید شما هدست ایکس باکسم دارید؟؟؟اگه دارید قمتش چنده تا بیام ازتون بگیرم.....
HALO : REACH
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز قیمت اسلیم توی بازار چنده اونجایی که میدونم کپی خور نشده من میخوام دوباره ایکس باکس بخرم ایا ارزشش رو داره صبر کنم که کپی خور بشه یا همین الایت رو بخرم بعدش نمیدونم بلاخره شرکت سازنده ی ایکس باکس تا چه سالی کنسول جدید رو ارائه نمیده یعنی میترسشم بگیرم 1 سال دیگه کنسول جدید بیاد و مجبور شیم بندازیمش دور دوستان کمک کنید...
سلام. اره هست تو مغازه از این ارجینالا هم هست. بین ۱۵ تا ۲۰ تومنه.آقا میثم ببخشید شما هدست ایکس باکسم دارید؟؟؟اگه دارید قمتش چنده تا بیام ازتون بگیرم.....
سلام. بله کپی خور که بله هنوز نشده. کپی خورم که بشه معلوم نیست قیمتش چند بشه.دوستان عزیز قیمت اسلیم توی بازار چنده اونجایی که میدونم کپی خور نشده من میخوام دوباره ایکس باکس بخرم ایا ارزشش رو داره صبر کنم که کپی خور بشه یا همین الایت رو بخرم بعدش نمیدونم بلاخره شرکت سازنده ی ایکس باکس تا چه سالی کنسول جدید رو ارائه نمیده یعنی میترسشم بگیرم 1 سال دیگه کنسول جدید بیاد و مجبور شیم بندازیمش دور دوستان کمک کنید...
خیالت راحت کم کم تا ۳ سال دیگه هیچ کنسولی نمیاد
Last edited by joykiller360; 01-09-2010 at 17:00.
لطفا کمک کنید.
xbox من یه هارد 120 داره
وقتی 60 گیگش پر میشه و می خوام بازی جدید install کنم.تا 46 % بازی میریزه و بعدش میگه که دیسک بازی شما مشکل داره.ولی من با 7-8 تا بازی که دیسک هاشون نو بود و از جا های مختلف خریده بودم امتحان کردم و بازم همین مشکل داره.
حتی هارد xbox فرمت هم کردم ولی بازم درست نشد.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
نه
حجم بازی ها قد یه دی وی دی میشه یا بیشتر نه کمتر
سلام
به نظر شما بین این مدل ها کدام بهتر است؟ این اسلیم کپی خور می شه ؟ بعد اسلیم از نظر سخت افزاری چه فرقی با مدل های دیگر دارد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)