دوستان رعایت کنید جای بحث نرم افزاری اینجا نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان رعایت کنید جای بحث نرم افزاری اینجا نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دوتا کی دادی که اولی رفته تو بلک لیست
روی ضربدر قرمز بالا کلیک کنید
و پاکش کنید درست میشه
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
کسپر تو سیستم شما یه نرم افزار مربوط به -- یا ریست کردن سریال کسپر(تریال ریست) پیدا کرده
فایلو پاک کنید تا درست بشه
آقا من دربه در دنباله کی kaspersky internet security 2011 میگردم
هیجا گر نمیاد
خواهشا یکی کمک کنه![]()
برو وت وبلاگ من
ww.kavkiskey.blogsky.com
یا سایت زیر
یا از نرم افزار های تو امضام استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
jax2 جان. نرم افزار تریال ریست برای internet security 2011 کار نکرد. یعنی همه کارا رو انجام میده. بعد باید صفحه بیاد که گزینه تریال هم داشته باشه. اما فقط 2 تا گزینه اکتیو با سریال و بعدا اکتیو کردن ( active later ) میاد.
فکر کنم اون دوستانی هم که گفتن کار نمیکنه منظورشون همینه. اینکه گزینه تریال نداره در نتیجه نمیشه تریال ریست کرد.
فکر کنم واسه pure فقط کار میکنه
اگه ممکنه راه حلی قرار بدهید برای این مشکل. چون استفاده از key مشکلات بلوکه شدن رو داره. مرسی
آقا من چنتا سوال داشتم
اگه از کی استفاده بشه امکان داره که بلوک بشه؟
چجوری بلوک میشه؟
اگه بلوک بشه بعدش باید چیکار کرد؟ و آیا بعدش 2باره میشه از کی استفاده کرد؟
این کلیدها که تو سایت های مختلف قرار دارند غیر اورجینال هست و بعد از یه مدتی توسط کسپر بلوک میشه و اگر کی شما بلوک شد باید اون رو حذف و یه کلید جدید وارد کنید البته اگه بتونی از نمایندگی های کسپر تو ایران کلید بخری امکان بلوک اون وجود نداره
آقا این نرم افزار پیدا کردن کی لینکش خرابه
میشه یه جا آپلود کنی؟
لا اقل پسورد فایلهایی که تو امضات هستو میزاشتی
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
پسووردش اینه
به همین صورت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اگه من بخام یه پوشه بدم به کسپرسکای که نه اسکن کنه ونه کاری کاری داشته باشه بهش چجوری و از کجا باید به برنامه معرفی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)