بله limbo که یک شهاکار هست هم arcade هست
بازی های arcade فقط تو محیط live عرضه میشن و باید از اونجا توسط Microsoft point خریداری کنی و بعدش از همونجا دانلود کنی
نه چون روی Dvd نمیاد که مغازه ها بیارن
بله limbo که یک شهاکار هست هم arcade هست
بازی های arcade فقط تو محیط live عرضه میشن و باید از اونجا توسط Microsoft point خریداری کنی و بعدش از همونجا دانلود کنی
نه چون روی Dvd نمیاد که مغازه ها بیارن
OK امتحان میکنم
ممنون داداش خیلی لطف کردی.
موفق باشی. . .
پس اگه بخوایم اجراش کنیم نیازی بهdvdنیست واز رو هارد اجرا میشه؟
مثل اینکه باز سر و کله ی عمو سیبیلو مون پیدا شد
دلیل ترکیدن این تاپیک اینکه خیلی ها تو ایرانx360دارن وخیلی هم حرفه ای اند و بحث های حرفه ای میکنند
واقعا براتون متاسفم که قوطی رانی رو باx360مقایسه میکنید
جستجو لازم نیست ما انقدر تشنه علمX360ایم که هر یه ساعت به این جا سر میزنیم
خودتون دارید میگید بحث های این جا در حد کنکور و فرا تر از اونه
ممنون
خب مثلا یه خیری پیدا نمیشه که این بازی رو از لایو بگیره و روی DVD بریزه؟! یا این کار امکان پذیر نیست؟!
من خیلی وقت بود دنبال یه همچین بازی ای بودم که روش واقعا فکر شده باشه نه اینکه دنبال کارکترای جذاب و گرافیک و مزخزفات تکراری باشه.![]()
سلام به همگی
یه سوال مهم داشتم ممنون میشم جواب بدین
من یه هارد 120 گیگابایتی خریدم فعلا 3 تا بازی روش نصب کردم , بعد از نصب وقتی DVD رو در میارم و میخوام برم تو بازی میگه باید DVD
رو بذاری!!! این عادیه ؟ مال همه همینجوریه یا مال من مشکل داره؟؟؟؟!!!
آره عزیز امکان داره.
بقیه رو هم که دوستمون توضیح دادن.
باز مشکلی بود سوال کنید.
خیلی روش جالبی نیست.
1080×1920 Progressiv
1080×1920 Interlace
720×1280
480×1280
ممنون عزیز هرچی بوده برای شما دوستان هست.
یعنی بازی ای که به صورت حجم پایین و حالت Amature هست. که از داخل LIVE قابل دریافت است.
Xbox هایی که واسه سال 2008 بودن همه تو هاردشون این بازی ها بود یا اینکه روی خوده کنسول های Arcade یه DVD بود.
برای همه همینطور هست عزیز.
Last edited by SamGun; 31-08-2010 at 11:52.
دوستم آركيد داره ميگه زياد داغ ميكنه، به نظر شما نيازه فن، كول پد يا يه همچين چيزايي براش بگيره؟
بله کاملا عادیه
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
نمیدونم منظور شما از خیلی چه قدره ولی ولی کنسول کار میکنه خوب باید گرما دراد دیگه
من هیچ نوع فن یا این جور چیزی رو توصیه نمیکنم
ارکیدش مادر بردش چیه؟ اگه فالکونه بله خیلی داغ میکنه و نیاز به فن دیده میشه ولی جاسپر باشه داغ کردنش معمولی هستدوستم آركيد داره ميگه زياد داغ ميكنه، به نظر شما نيازه فن، كول پد يا يه همچين چيزايي براش بگيره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)